- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.821
allah yardımcnız olsun kuzum unıversıtelerde tayın durumu rahat oluyor mu bı arakadas zor demıstı beledıyeler gıbı demıstı bende beledıyedeyım de :)hmm anladım canım Rabbim yardımcınız olsun
ben üniversitede çalışıyorum eşimde mühendis
zaten evladımı bırakıp gidemem ben
mecbur beraber gideceğiz
ama bizim ki tabi asker gibi olmaz
sıyah aldım bende kırmızı emın olamadım bıde ortu falan ortuyoruz ya hos olmaz dedım o ara bunu dusunmusum dusun artık :))))) sıyah dedım :))))Amin ins canim saglikla kullanilsin yeterki renk aldin peki
gun belırleyelım valla yoksa askıda kalır kaısm da soguk olur ekımde bulusalım :))bu arada buluşmaya VARIMMMMMM diyoırrrrrrr :)
üniversitede akademik personel için tayin durumu diye birşey yok canım malesefallah yardımcnız olsun kuzum unıversıtelerde tayın durumu rahat oluyor mu bı arakadas zor demıstı beledıyeler gıbı demıstı bende beledıyedeyım de :)
sonra hep o unıde mı kalacaksın pekı sıkıntılı durumlarüniversitede akademik personel için tayin durumu diye birşey yok canım malesef
ben doktora eğitimim için başka bir üniversiteye geldim bitince diğer üniversiteme gideceğim
evet canım malesefsonra hep o unıde mı kalacaksın pekı sıkıntılı durumlar
sıyah aldım bende kırmızı emın olamadım bıde ortu falan ortuyoruz ya hos olmaz dedım o ara bunu dusunmusum dusun artık :))))) sıyah dedım :))))
Kızlar herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım.
Ben de bir ocak annesi olarak henüz yeni yeni alışveriş yapmaya başladım. Son 3 ayda toplu alışverişler yapıp eksiklerimizi kısa sürede tamamlamayı düşünüyoruz inşallah eşimle.
e-bebekte anne ile alakalı ürünlere bakarken bu göğüs kalkanını gördüm. Yorumlar gayet güzeldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
bundan alan veya etrafınızda kullanan var mı? Sepetime ekleyeceğim ona göre :)
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15702-gogus-kalkani-2li-p-pav-757/#menu--details
Ay çok sağol canım o zaman düşünmeden alayım ben bunu. Ebebekteki yorumları da çok güzel zaten. Herkes tavsiye ediyorKuzenimin kesinlikle al dedigi bi urun canim bende alicam ins
Ay çok sağol canım o zaman düşünmeden alayım ben bunu. Ebebekteki yorumları da çok güzel zaten. Herkes tavsiye ediyor
Göğüs kalkanını doğumdan sonra duruma göre alacağım canım ihtiyaç olursa. Çünkü her anneye lazım olmuyor.Kızlar herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım.
Ben de bir ocak annesi olarak henüz yeni yeni alışveriş yapmaya başladım. Son 3 ayda toplu alışverişler yapıp eksiklerimizi kısa sürede tamamlamayı düşünüyoruz inşallah eşimle.
e-bebekte anne ile alakalı ürünlere bakarken bu göğüs kalkanını gördüm. Yorumlar gayet güzeldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
bundan alan veya etrafınızda kullanan var mı? Sepetime ekleyeceğim ona göre :)
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15702-gogus-kalkani-2li-p-pav-757/#menu--details
olsun kuzum sukur yınede bı ısımız varevet canım malesef
tabiki de çok şükür canımolsun kuzum sukur yınede bı ısımız var
Evet aslında ama ben her ihtimale karşı önlem alayım dedim canım. Gerçi henüz almadım, belki ben de erteleyebilirim almayı.Göğüs kalkanını doğumdan sonra duruma göre alacağım canım ihtiyaç olursa. Çünkü her anneye lazım olmuyor.
Canım baktık canımız yanıyor emzirirken kızarıklık başladı biri gider alır diye düşünüyorum. Çünkü alıp da kullanmayan da çok. Tamamen ihtiyaca yönelik bir ürün yani.Evet aslında ama ben her ihtimale karşı önlem alayım dedim canım. Gerçi henüz almadım, belki ben de erteleyebilirim almayı.
arkadaşımın da yara oldu ama yanlış emziriyomuş. Kahverengi kısmın komple bebeğin ağzına verilmesi lazımmış. Emzirmeyi düzeltince yaraları geçti. Bana çok dedi sakın sadece ucunu verme, kahverengi kısmı ver diyeKızlar, kuzenim yeni doğum yaptı, göğüsleri inanılmaz yara oldu, çok zor emziriyor. Onu görünce benim de gözüm korktu açıkçası.
Göğüs ucu yarasını engellememiz için ne yapmak gerekir, öncesinden önlem almaya başlayalım bari de riski en aza indirelim.
valla kuzum doguma on on bes gun kala lansınoh un kremını kullanmaya baslayın dıyorlar ama bılmıyorumKızlar, kuzenim yeni doğum yaptı, göğüsleri inanılmaz yara oldu, çok zor emziriyor. Onu görünce benim de gözüm korktu açıkçası.
Göğüs ucu yarasını engellememiz için ne yapmak gerekir, öncesinden önlem almaya başlayalım bari de riski en aza indirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?