- 24 Mayıs 2017
- 7.477
- 14.640
- 33
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.781
Allahim ayicikli hepsinden daha tatliEki Görüntüle 2051312 Eki Görüntüle 2051313 Eki Görüntüle 2051314 Bugün gelen kargonun resimlerini paylaşayım:)) Oktivus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim ayicikli hepsinden daha tatliEki Görüntüle 2051312 Eki Görüntüle 2051313 Eki Görüntüle 2051314 Bugün gelen kargonun resimlerini paylaşayım:)) Oktivus
inşallah canım benim allah razı olsun inşallah kucagimiza almak nasip olur hepimizin deBebek sizin için tam bir mucize olmuş çokta iyi olmuş sağlıkla büyüsün annesinin karnında inşallah
Ben de en çok ona bayıldım, öbür tulum fonksiyonel ama bu çokkk şirin:) kızım da ona bayıldı:))Allahim ayicikli hepsinden daha tatli
Kızlaaaaar bunu ben yaptımm
Annemin direktifleriyle başardım. Minnoş kelebeğime emeğimle bir şey yaptım. Çok keyifliyim çok :)
Evet canım çok istiyordum benden de bir eşyası olsun :) öyle keyifliyim ki şu an. Bir de ben "emek" konusunda epey hassasım. Sevgi emek gerektirir :) Bir arkadaşıma normal bir hediye bile alsam bir köşesine bir not, kendimden bir iz bırakırım. Tabii evlat olunca bambaşka hissediyorum. Ah annelikanne el emeği çok gğzel
Evet canım çok istiyordum benden de bir eşyası olsun :) öyle keyifliyim ki şu an. Bir de ben "emek" konusunda epey hassasım. Sevgi emek gerektirir :) Bir arkadaşıma normal bir hediye bile alsam bir köşesine bir not, kendimden bir iz bırakırım. Tabii evlat olunca bambaşka hissediyorum. Ah annelik
Cooook güzel olmuş canım :) ne becerikli kadınlarsınız siz yahuKızlaaaaar bunu ben yaptımm
Annemin direktifleriyle başardım. Minnoş kelebeğime emeğimle bir şey yaptım. Çok keyifliyim çok :)
Amanin coook tatli olmis cok begendim.Kızlaaaaar bunu ben yaptımm
evet canım o hediyeden çok not insanı mutlu eden zaten güzel düşünmüşsün
Cooook güzel olmuş canım :) ne becerikli kadınlarsınız siz yahu
Ben yaptıysam kesinlikle yaparsın çünkü hiiiç anlamam ve yakışmaz elime örgü işi canım :) annen yanındaysa onun yönlendirmeleriyle yoksa video izleyerek çok rahat yaparsın normalde annem bir iki saatte bitiriyormuş bir çifti ben iki günde anca bitirdim tabii orası ayrıAmanin coook tatli olmis cok begendim.
Heveslendim bak zorlandin mi benim de hic bu konularda tecrubem yok becerebilir miyim ki acaba
Ay dur bi gaza gelir gibi oldum :)Ben yaptıysam kesinlikle yaparsın çünkü hiiiç anlamam ve yakışmaz elime örgü işi canım :) annen yanındaysa onun yönlendirmeleriyle yoksa video izleyerek çok rahat yaparsın normalde annem bir iki saatte bitiriyormuş bir çifti ben iki günde anca bitirdim tabii orası ayrı
Niyetlen bence canım yaparsın oh anne eli değmiş patiği sıcak sıcak giyerler :)Ay dur bi gaza gelir gibi oldum :)
Zaten patik eksigim var hazir oyleyken bir niyetleneyim
Dur bende size ne idüğü belirsiz yaptığım derme çatma amiguruminin fotosunu atayım da azıcık bana gülün kendi yeteneklerinizin farkına varınİnsanları mutlu etmeyi seviyorum canım :)
Normalde bir atkıya başlayıp öteki kışa anca bitirmişliğim var canım yetenekli değilimdir örgü konusunda :) annem şöyle yap şuradan al diye tarif ederek yaptırdı çok teşekkür ederim :) el işi ödevini başarıyla tamamlamış ana okulu çocuğu modundayım şu an
Hahahah çorumlu misaliBenim de annem park yatagi begenmedi
Resim attım olsun dedi Hahahaha "olsun" nedir ya:)
o klasik ahşap besiklerden oda takımı parçası gibi olanlardan alacağız sandı heralde garibim :)
Çok şirin görünüyor canım ❤ güzel günlerde kullansın inşallah kuzucuk..Kızlar bu konunun da mesajlarını okumaya kalksam baya geç olacak daha duş alıcam. Her neyse geçen aliekspressten bikaç şey almıştım, bitanesi geldi bugün çok tatlı yaa hemen resmini paylaşıyorum. Çok hızlı geldi şaşırdım Kendisi bir adet kundak oluyor kuzucuğun yeşil olanı aldım çok tatlı değil mi?
Eki Görüntüle 2051401
ya ben mı karıstırdım bılmıyorum ama 2017 son olanında var dıye tanıttılar bana da aldıgımız da da var hatta
lansonoh dn neden vazgectın kuzum bende hıc arastrımadım ama lansınoh a ıyı dıyorlardı sankı
a bısey degılmıs o kadarcık mı :))))))En guzeli medela ama 500 liracik fiyati :))