- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.461
tesekkur ederım cımcıcem :) ıs yerındekı arkadasa da aldırıyorum yalnız aksam gıdınce alıcam ıkımıze de :)anında veriyorlar ama 1 gün sonra kullanabiliyorsun canım aynı gün kullanamıyorsun. (1 gün sonra aktif olup 15 gün içerisinde kullanman lazım:)
tesekkur ederım cımcıcem :) ıs yerındekı arkadasa da aldırıyorum yalnız aksam gıdınce alıcam ıkımıze de :)anında veriyorlar ama 1 gün sonra kullanabiliyorsun canım aynı gün kullanamıyorsun. (1 gün sonra aktif olup 15 gün içerisinde kullanman lazım:)
Tatlim ankara da dilaraulgenerfhography intagram adresi fiyat 500 tl kundakli konseptli cekim
Ekstradan album fiyati ekleniyor 300 400 arasi anladigimkadari ile istediginiz albume gore degisiyor 30. Haftada tekrar arayip ayrintili gorusme yapacagiz
Is değişikliği düşünüyorum cnm. Aslında dönmek hic istemiyorum ama bu devirde meslekte kolay kolay birakilamiyor malesef. Gönlüme göre başka bir is bulursam dönmeden yeni bir işe başlamayı düşünüyorum nasipse. sen 37 de mi çıkmayı düşünüyorsun :)
Hayırlı olsun kuzum, süper bi fiyata almışsınızKızlarrrrrrrrrrrrrr
Biz bi çılgınlık yaptikkkkkkkkk
950 tl ye düşen chicco duo liteway plus 2
Aldık
300 tl de hediye çeki verdiler 650 ye gelmiş oldu hahahahahah
Begendim baska bi fotorafci vardi o 1400 istedi toplamdaAnladım canım toplamda 800 e falan geliyor demek ki ben hiç piyasayı bilmiyorum fiyatlar nasıl bu da aklımızda olsun çok teşekkürler :)
Hayırlı olsun kuzum, süper bi fiyata almışsınız
Begendim baska bi fotorafci vardi o 1400 istedi toplamda
Hayırlı olsun kuzum, süper bi fiyata almışsınız
Begendim baska bi fotorafci vardi o 1400 istedi toplamda
Biz çoktan aldık canımÇok sağol canım Daha güzeli ve ucuzu senin olsun :)
Vayyyyy amma pahaliymis bu işler
SüpersinizzzÇooook sağolun kuşlar en en güzeli sizlerin olsun nnn aminnnn
Buna da park yatak alalım diyoruz üzerine 200 koyup o zamanda 50 tl verecekler ona da başka bi şey artık hahahaah:)
cooook tesekkurler canım gule gule kullan not aldım :)
kumkum size 2017 de sıyah ve kırmızı mı dedıler
aman hos 2016 olsa nolcak dert değil benim için. içime sinsin yeter :)
hahahaha gelin canım gelin kapım açık atlarız arabaya gideriz :)
yıne sıyah ve kırmızı dedıler canım bıze de sıyah elımızde yok dedı babymall
Nerde acildi e bebek ya ben kacirmisim ikisi arasinda tentede fark var bide yenisinde ayak tulumu yok
Metromall avm
Dün açıldı
Benimkinde ayak Tulumu var :)
teavelde siyah var evet ama 2017 diil aralarinda tente farki var bide ayak tulumu yok demislerdi bana
Eki Görüntüle 2050453 Eki Görüntüle 2050454
Selamlaaryesa nın sayesinde hemmen metromall e koştuk biz de bunları aldık beşik 430, araba 1050 liraydı 1500 e tamamlayıp 500 lira hediye ceki kazandık biz dee cok mutluyuumm :) Ankaradakiler kaçırmasın kesinlikle
Ooo bana baya uzak orasi tek basima gidememgozun aydin cnm sen halletmissin guzel gunlerde kullan insallah darisi bize :))
Geldiği zaman foto atarım
Bi de inşallah ayak Tulumu çıkar onu çok övmüşler di :)
Amin canım İnşallah keşke gidebilseniz yarın saat 10 son gün. Arabası olan bi tanıdık falan yardimci olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?