- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.261
AA süpermiş, iyi oldu bunu öğrendiğim. Çok sagol
rica ederim canım oradan ben çok ürün aldım
Plasmacar aldım en son yarı fiyatına hemfe sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA süpermiş, iyi oldu bunu öğrendiğim. Çok sagol
Bunu video izleyerek ördüm :) Ama artık 3. ye örmeye başlayacağım için baya bir ezberledim ^_^ Örmek istersen link atarım ama önce daha küçük bir şey ile ya da penye sepet ile başlarsan daha kolay öğreniliyor :) İp kalın olduğu için ^_^ Ben öyle öğrenmiştimAh canım keşke örebilsem yanlış etiketleme oldu nervouscookie ören bayan
Çok istiyorummm link atarsan sevinirim canım ufak şeylerle başlarım :)Bunu video izleyerek ördüm :) Ama artık 3. ye örmeye başlayacağım için baya bir ezberledim ^_^ Örmek istersen link atarım ama önce daha küçük bir şey ile ya da penye sepet ile başlarsan daha kolay öğreniliyor :) İp kalın olduğu için ^_^ Ben öyle öğrenmiştim
kızlar erkek annelerı karguru hakkında ne duusnuyor bende almak ıstıyorum ama kımı uygun degıl pek dıyor arastırıp alsak yada arastıran var mı :))99
Çok istiyorummm link atarsan sevinirim canım ufak şeylerle başlarım :)
Gayet güzel anlatıyor :) Normalde ben yabancı youtuberların yüklediği amigurumi videoları ile örmeye başladım kuzu örecek iken de bu youtuberı buldum ^_^ Nasıl dikilmesi gerektiğine kadar anlatıyor ^_^ Kolay gelsin :)
Ben onun kullandığı ipleri ve aynı boyutta gözlerden kullanmadım. O yüzden benimki farklı oldu :) Gözleri için kaç mm kullandım bilmiyorum ama ipim Nako pırlantaydı :)Çok teşekkür ederim :) yapınca paylaşırım yine
bendım kuzum :) bırde weego ve wellegro ya bakar mısın ıs yerındekı arkdaslar almıs wellegro yu cok memnunuz dıyorlar bu konuda uzman oldun sen sana guvenıp alıcam nerdeyse:)
Nako pırlanta yı not aldım canım :) inşallah yapabilirim :)Ben onun kullandığı ipleri ve aynı boyutta gözlerden kullanmadım. O yüzden benimki farklı oldu :) Gözleri için kaç mm kullandım bilmiyorum ama ipim Nako pırlantaydı :)
canım ben 125 ml ve 120 ml olanından aldım biri cam diğeri pp. yeni dogan akışlı olanı aldimKIZLAR AVENT IN ILK AYLAR ICIN HANGI BIBERONUNU ALDINIZ
aynen canım sen bak ben bu konuda guvenıyorum sana :))))Hahhaahhah çok tatlisin canım inşallah buluruz içimize sinen
O arabaya da bakayım. Canım Nasılmis
sling mı alsam yakın olsun ıstıyorum bana ya bagrıma basayım nasıpse yavrumuBana arkadaş sling hediye etti
Su an icin kanguru falan almayacağım erkek bebek olayını bende duymuştum :)
bende ıstıyorum ya bı denk gelıp alıp atayım:)Trendyol canim :)
Buarada ben 1 numara aldım :) darısı 2 nin basina:)
lınk atma sansın var mı bana benım kafam cok karıstı valla:)KUMKUM06 ben avent almadım dr browns aldım sonra avent süt sağma Makinesi aldım alt kısmı biberonu sağma makinesi almadıysan öyle alıp 1 taşla 2 kuş yapabilirsin.
ılk dogunca da kullanır mı kıcanım ben 125 ml ve 120 ml olanından aldım biri cam diğeri pp. yeni dogan akışlı olanı aldim
Tabi ki canım zaten yeni doğan akışlı olunca coook az damla gibi veriyor sütü ki memeyi bırakmasın diye. inşallah kullanmamız gerekmez o ayri..ılk dogunca da kullanır mı kı