- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 35
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #2.221
kızlar erkek annelerı karguru hakkında ne duusnuyor bende almak ıstıyorum ama kımı uygun degıl pek dıyor arastırıp alsak yada arastıran var mı :))99
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prıma mı canım sen mıgros a baktın mı dun :)
tamam canım sağolpirayegibi Canım adini görünce aklıma geldi unutmstm kusura bakma ebebege gittm babyes noa cantaya baktm içinde küçük gözler var büyük göz var sadece o konuda yetersiz kalemkutusu gibi biberon çantası var alt acma var eh idare eder kumasini modelini beğendim dusunebilrm ama almisken daha çok gözlusunu almak mantıklı sanırım
canım ben buradan yazdım ama yorumuma denk gelmedin galibakızlar erkek annelerı karguru hakkında ne duusnuyor bende almak ıstıyorum ama kımı uygun degıl pek dıyor arastırıp alsak yada arastıran var mı :))99
Onunla ilgili yazıyı bulunca paylaşırım canım, burda da daha önce konuşulmuştu diye hatırlıyorum...
Canım içimi okudun çok dua ediyorum şımarık bir çocuğum olmasın diye ama bi yandan da korkuyorum bazı çocuklar öyle ne yetiştirme ne çevresi yapısı öyle oluyor
Allah sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu akıllı çocuKlar versin inşallah hepimize:)
kızlar erkek annelerı karguru hakkında ne duusnuyor bende almak ıstıyorum ama kımı uygun degıl pek dıyor arastırıp alsak yada arastıran var mı :))99
GORMEDIM CANIM AMA OLSUN ISTIYRUM DA NE BILEYIM KARARSIZIM COK :)))canım ben buradan yazdım ama yorumuma denk gelmedin galiba
ben almayı düşünmüyorum
erkek bebekler için uygun değil deniliyor
yürüteçte almayacağım onun yerine oturma kısmı olmayan diğer alternatiflerden düşünüyorum
Erkeklere yürüteçte önerilmiyor ama şöyle oturtup 5-6 saat bırakmayın diyor doktorlar günde yarım saat 1 saat oturtabilirsin kanguru da eğer oturuşu doğru ise sorun olmaz diye düşünüyorum.
bildiğim kadarıyla hanımlar erkek bebeklerin üreme sistemi kız bebeklerde ki gibi değilGORMEDIM CANIM AMA OLSUN ISTIYRUM DA NE BILEYIM KARARSIZIM COK :)))
Bende kanguru kullanmak istiorum. Ama cok secenek var. Kafam karisik.Erkeklere yürüteçte önerilmiyor ama şöyle oturtup 5-6 saat bırakmayın diyor doktorlar günde yarım saat 1 saat oturtabilirsin kanguru da eğer oturuşu doğru ise sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bqcakları düz duran bir kanguru sakıncalı olabilir ama oturur pozisyonda olanda sorun olmaz diye düşünüyorum
GIT KIZ GIT :) BEN DE DUN GIDEMEDIM BUGUN DE ESIM NOBETCI UMUTLAR SANA KALDI :))) DUNKU INDIRIM NERDEYDI BIRGUNLUK DEDIGIN :)KARGO UCRETSIZ OLAN :))))Dün gidemedim canım da bugün inşallah :)
Canım ev büyük ben hem ana kucağı gibi olmasını çok beğendim fiyatları yüksek ama bakicaz artıkEvin kucukse ikeanin mama sandalyesini al ben de fisher price var o kadar buyuk ki ayaklari mutfagim da kucuk cok pismanim
AYNEN ILK BASLARDA HEVES EDIYORDUM BENDE :))9bildiğim kadarıyla hanımlar erkek bebeklerin üreme sistemi kız bebeklerde ki gibi değil
doğumdan sonra da halen gelişmeye devam ediyor
bu yüzden yürüteç ve kanguru önerilmiyor
ben almayacağım
zaten biraz büyüyüncede kanguruya ihtiyacı olmaz sanki
Öyle de olur canım ama magazada cok secenek yoktu sinir oldumtamam canım sağol
ben daha gidemedim
ben belki port bebe ile takım alırım
Ben kızıma ilk chico go diye bir kanguru aldım daha 2 aylık falandı hayatımın en büyük pişmanlığı nasıl ona oturttum bilmiyorum alırken adamlarda bir şey söylemediBende kanguru kullanmak istiorum. Ama cok secenek var. Kafam karisik.
ama tabiki de daha ayrıntılı araştırmak gerekirAYNEN ILK BASLARDA HEVES EDIYORDUM BENDE :))9
evet bizim burada ki e bebektede çok seçenek yok bir bakabilsem internetten de isterim ama nerdeeeeÖyle de olur canım ama magazada cok secenek yoktu sinir oldum
bildiğim kadarıyla hanımlar erkek bebeklerin üreme sistemi kız bebeklerde ki gibi değil
doğumdan sonra da halen gelişmeye devam ediyor
bu yüzden yürüteç ve kanguru önerilmiyor
ben almayacağım
zaten biraz büyüyüncede kanguruya ihtiyacı olmaz sanki
Yakından bakmadanda alasim gelmiyor hepsinde ic gozleride göstermiyor ayrıntılı fotolari yok anca öyle denk gelince ben birde eminonune gidicem bebek esylari yerine orda illa br begendigim canta cikar onuda halletmis olurum diyorumevet bizim burada ki e bebektede çok seçenek yok bir bakabilsem internetten de isterim ama nerdeeee