2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tebrikler canim, Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin miniklerimizi.. Rast gitsin insallah

Slm kızlsr 2. Adet döneminde bel ağrılarınız oldumu benim bugün adet dönemim ve çok bel ağrım var

Ya bende hic olmuyor o batma agrı filan hatta hamileliğin hicbir belirtisini yaşamadım boyle deyince bi endişeleniyorum gerci doktor yolunda her sey dedi ama herkes agrı batma vs diyo bende enerjiğim iştahım acık hic sıkıntım yok eskisi gibiyim korkmalı mıyım illa olması gerekir mi (( var mı benim gibi olan

Merhaba adaşım , Benim annemde de çatlak var 6 kardeşiz belki ondandır ama ablamın ikizleri olmasına rağmen devasa bi karnı vardı hiç çatlağı olmadı 4.aydan itibaren günde iki kere tatlı badem yağı gün aşırı vazelin kullanmış bende öyle yapacağım.ben yumuşak normal yastık koyuyorum çokta rahatım elinin altında yumuşak yastığın varsa deneme yap derim

her gebelik her insan dafarklidir canim. hatta ilk gebelikte birsey yasamayip ikinvi gebelik tam tersini yasayanlari biliyorum. her gebelik kendine ozeldir bence takma kafana.bazen diyorum keske benimki de sizinkiler gibi rahat gecse.

Selam kızlar, bayadır foruma giremiyorum. Mide bulantısı ve halsizlik yüzünden...Çok şükür artık daha iyiyim. 10 gün önce ikili tarama yaptırdım.Bir sıkıntı yokmuş şükürler olsun. Doktor folik asiti bıraktırdı, Vinalac adlı probiyotik mikroorganizma, multivitamin, mineral kompleksi içeren tablet içmeye başladım. Bir daha ki kontrol 17. haftada hayırlısı ile cinsiyeti de öğrenicem. Çok duygusal ve alınganım şu sıralar Allah hepimize sağlıkla ve mutlulukla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar gece zehirlenmişim çok acı bir gece geçirdim eşimde gece çalışıyor lavaboda baygınlık geçirdim çok korktum bebeğime de birşey olacak diye 10 kere istifra ettim gözlerim ve yüzüm boynum hala kırmızı koca koca benek dolu aşırı zorlanmadan kılcal damarlarım çatladı devlet hastanesine gittim kadın doğumcunun önce bakması gerekiyormuş ve yokmuş başka hastaneye gidin dedi bebekte zehirlenmiş olabilir nasıl yersin diyede bi güzel korkuttu kendi gittiğim öze hastanede nöbetçi kadın Doğum doktor varmış hemen bebeğe bakıldı çok şükür bişey olmadı banada serum takıldı kendime geldim çok şükür.hayatımda geçirdiğim en berbat geceydi yerlerde süründüm evde ama bebeğime bişey olur korkusundan kendimi hiç önemsemedim anladım ki annelik duygusu gelmiş.güvenilir yerde 1 tane midye dolma çeyrek kokoreç yedim ve normalde ikisinide bir kere yemiştim sevmezdim arkadaşlar yerken canım istedi tok olmama rağmen eşlik edeyim dedim sonradan araştırdım ki bu ikisi hamilelikte yenmezmiş siz siz olun asla yemeyin

Canım çok ama çok geçmiş olsun bununla geçmiş olsun Allah korumuş

Ben de ilk zamanlar daha bebek çok küçükken 6 tane falan midye dolma Yemiştim neyseki bi şey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…