- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
Tebrikler canim, Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin miniklerimizi.. Rast gitsin insallahMerhaba hanımlar herkese hayırlı olsun ben de 9+5 günlük gebeyim Allah'ın izniyle. 4 asılma 2 tüp negatiften sonra mucizemi Allah yolladı . Dualarınızda beni de eksik etmeyin . Kan pıhtılaşmam var cleaxan 4000 kullanıyorum . Uç haftaya yakındır rahimde kramplar oluyor bazen altta sancı olunca seviniyorum bebek büyüyor diye ama bir taraftan korkuyorum bazen çok nadir oluyor benim gibi olan var mı aranızda
Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağmıza almayı da nasip eder inşallah❤hadi gozun aydin canim. masallah kuzuya.
Öyle mi diyorsun? Ne bileyim merak ışte. Bir ay daha nasıl bekleyeyimcanım bence en sağlıklısı zaten 16 haftada yapılan yorum/ tahmin
bence hiç gitme direk 16yı bekle :)
Hepinizden Allah razı olsun inş herkes evladını sağ Salim kucağına alır hayırlı evlat olurlar . Hesabı kullanmayı pek bilmiyorum o yüzden hepinize birden çok teşekkür ediyorum dualarım sizlerle
İnş ben de sıkıntı olmadan dünyaya getiririm meleğimi . Allah'ın mucizesine tanık olmayı Rabbim herkese nasip etsin .Rabbim yardımcı olur inş bana da sizlere dekullandim
Öyle mi diyorsun? Ne bileyim merak ışte. Bir ay daha nasıl bekleyeyim
Evet bende de olmustuSlm kızlsr 2. Adet döneminde bel ağrılarınız oldumu benim bugün adet dönemim ve çok bel ağrım var
İçim rahatladı sağol cnm leke falan yok sadece bel ağrısı inş herşey yolundadırEvet bende de olmustu
hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağımıza alalım inşalah bende 6 negatif tüp bebekten sonra rabbimin mucizesi işte kendiliğinden geldi bebeğim...ilk haftalarda benimde kramplarım oldu şimdi bacağıma vuran ağrılarda oluyor rahim büyümesinden kaynaklı oluyomuş böle şeyler merak etme...
3. regl yaklasiyo iki gündür belimde vaaar agri.Slm kızlsr 2. Adet döneminde bel ağrılarınız oldumu benim bugün adet dönemim ve çok bel ağrım var
Merhaba adaşım , Benim annemde de çatlak var 6 kardeşiz belki ondandır ama ablamın ikizleri olmasına rağmen devasa bi karnı vardı hiç çatlağı olmadı 4.aydan itibaren günde iki kere tatlı badem yağı gün aşırı vazelin kullanmış bende öyle yapacağım.ben yumuşak normal yastık koyuyorum çokta rahatım elinin altında yumuşak yastığın varsa deneme yap derimKızlarrr, dün annem bana geldi, anne dedim ac karnını ne kadar çatlamışsın bakacağım, abooooovvv, biliyordum zaten de, hic alıcı gözüyle bakmamisim. Kız anaya çeker derler. 1 aydir badem yagi kullaniyordum, doktoruma soyledim ama o guzel yumusatir ancak deriyi esnetmez dedi, bende 1 haftadır mustela kullanıyorum, karnıma ve basenlerime.
Kızlar bir konu daha var, ben normalde de uyurken bacağının arasına yorgan, pikeyse pike sıkıştırıp yatardım, ama şimdi incecik pike ile bacağının arası yeterince açılmıyor ve rahat yatamiyorum. Sanırım karnım büyüdüğü icin. Aranızda hamile yastığı alan var mı? Alacağım ama çok çeşit var. Kafam karisti.
her gebelik her insan dafarklidir canim. hatta ilk gebelikte birsey yasamayip ikinvi gebelik tam tersini yasayanlari biliyorum. her gebelik kendine ozeldir bence takma kafana.bazen diyorum keske benimki de sizinkiler gibi rahat gecse.Ya bende hic olmuyor o batma agrı filan hatta hamileliğin hicbir belirtisini yaşamadım boyle deyince bi endişeleniyorum gerci doktor yolunda her sey dedi ama herkes agrı batma vs diyo bende enerjiğim iştahım acık hic sıkıntım yok eskisi gibiyim korkmalı mıyım illa olması gerekir mi(( var mı benim gibi olan
Benim 2 regli cnm ne güzel kritik dönemi atlatmışın bende şubat annesiyim fakat sezeryan olacsgım için büyük ihtimal ocak annesi olacagım3. regl yaklasiyo iki gündür belimde vaaar agri.
cok şükür stresli bir donemdi atlattik o gunleri. darisi herkesin başına.Benim 2 regli cnm ne güzel kritik dönemi atlatmışın bende şubat annesiyim fakat sezeryan olacsgım için büyük ihtimal ocak annesi olacagım
Slm kızlsr 2. Adet döneminde bel ağrılarınız oldumu benim bugün adet dönemim ve çok bel ağrım var
Aynen bende sabahtan beri yatıyorum korkumdanAynen canım benim de bugün bel ağrım oldu, bi iş de yapmadım, demek ki regl zamanı geldiği için
Kızlar gece zehirlenmişim çok acı bir gece geçirdim eşimde gece çalışıyor lavaboda baygınlık geçirdim çok korktum bebeğime de birşey olacak diye 10 kere istifra ettim gözlerim ve yüzüm boynum hala kırmızı koca koca benek dolu aşırı zorlanmadan kılcal damarlarım çatladı devlet hastanesine gittim kadın doğumcunun önce bakması gerekiyormuş ve yokmuş başka hastaneye gidin dedi bebekte zehirlenmiş olabilir nasıl yersin diyede bi güzel korkuttu kendi gittiğim öze hastanede nöbetçi kadın Doğum doktor varmış hemen bebeğe bakıldı çok şükür bişey olmadı banada serum takıldı kendime geldim çok şükür.hayatımda geçirdiğim en berbat geceydi yerlerde süründüm evde ama bebeğime bişey olur korkusundan kendimi hiç önemsemedim anladım ki annelik duygusu gelmiş.güvenilir yerde 1 tane midye dolma çeyrek kokoreç yedim ve normalde ikisinide bir kere yemiştim sevmezdim arkadaşlar yerken canım istedi tok olmama rağmen eşlik edeyim dedim sonradan araştırdım ki bu ikisi hamilelikte yenmezmiş siz siz olun asla yemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?