- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
esi de orada degil mi simdi yanlış olmasin. kari koca orada gorev yapiyorlardi. ben esinden istemiştim. bir odaya girdim erkrkti.zaten sabaha kadar sanci çekmiştim. hemsireye dedim. tecrubeli korkma demisti.Ay beni de kürtaj o yapmıştı. O yüzden sevmiyorum. Adamın suçu neyse?:)
Evet eşide burada. Sevil kiremitliesi de orada degil mi simdi yanlış olmasin. kari koca orada gorev yapiyorlardi. ben esinden istemiştim. bir odaya girdim erkrkti.zaten sabaha kadar sanci çekmiştim. hemsireye dedim. tecrubeli korkma demisti.
Nasıl doktorun memnun musun canım :) benim kayınvalidemler Ankarada oturuyor.hepsi de başka yer söylüyor iyice kafam karıştı :) ikili test yaptırıcam haftaya onun için bi doktor önerirsen sevinirim. ve tabi doğum için de :) kadın doktor ilk tercihim ama erkek için de hiç olmaz demiyorum:)Ben Ortadoğu Hastanesi sultan pınar dundar gidiyorum canım :)
Erkek doktor sıkıntı değil dersen ve hala doktor arayışın varsa önerebilirim bir kaç doktor :)
Nasıl doktorun memnun musun canım :) benim kayınvalidemler Ankarada oturuyor.hepsi de başka yer söylüyor iyice kafam karıştı :) ikili test yaptırıcam haftaya onun için bi doktor önerirsen sevinirim. ve tabi doğum için de :) kadın doktor ilk tercihim ama erkek için de hiç olmaz demiyorum:)
Arkadaşlar bu dönemde okuduğunuz veya okumayı önerdiğiniz bi kitap var mı?
Sagol canım benim saglikla kullansinlar insaAllahCanım güle güle kullansın cok güzellerr iyi yapmıssın ben beklıyorum almak istediğim birşey var onu almadan baska bırseyde alamıyorum
Kızlar nene hatun diyince ben hemen atladım benimde doktorum orda diye ama hangi il erzurummu ora benımkı ankaradada
Ayy maşallahh fıstıgaa aferin onaa
11 haftalıkken tahmını söyledi canım
aa diceksınkı ben boyatmıcam az daha uzasın doğal omre kullanıcam diye mıllete neyse ayol deli ederler adamı 1 2 ay sonra bitkisel boyatırsın canım
Tatlım onlar bendede yok korkma yesem kussam hadı neysede tıksınırsek artık hıc yıyemeyız gonlun cekerse iç yada ye o buyur korkma Allaha emanet sen beslıyorsun zaten onu
Ah benımde öyle ama tipini erkege benzettı hadı bakalım ne olacak 9 gun sonra kesın haberle gelırım
Teşekkürler canım biraz geç kaldım kitap edinmek için bu haftasonu bakacağım
Teşekkürler canım biraz geç kaldım kitap edinmek için bu haftasonu bakacağım
Aynen yaaaa ben onu şimdi çok yaşıyorum kimse bilmediği için işler bana kalıyo :) eşimde söylemezsen işlet tabi sana kalır diyo :)olumsuz düşünme canım. vardır Allahın izni ile kalp atışı. bana kalsa bende saklayabildiğim kadar saklardım ama bir yandan da iyi oldu hizmet etmek zorunluluğum kalktı. ben gittiğim yerde iş yaptıkça eşim üzülüp sinirleniyordu hatta. bundan kurtuldum :)
Bunu görmüştüm ama alıp almama konusunda kararsızım, ansiklopedi tadında 663sayfa ve dili de biraz ağır diye bahsediliyor
Bunun için erken aslında ama ileride eşi arkaya geçmez ise yukarı yani normal Doğum yapamazsın ama bu değişmeyeceği anlamına gelmiyor Bebek daha 40 takla atacak içimizde
Bunu görmüştüm ama alıp almama konusunda kararsızım, ansiklopedi tadında 663sayfa ve dili de biraz ağır diye bahsediliyor
Nasıl doktorun memnun musun canım :) benim kayınvalidemler Ankarada oturuyor.hepsi de başka yer söylüyor iyice kafam karıştı :) ikili test yaptırıcam haftaya onun için bi doktor önerirsen sevinirim. ve tabi doğum için de :) kadın doktor ilk tercihim ama erkek için de hiç olmaz demiyorum:)
Ben de ortadogu hastanesinde hasan hocaya gidiyorum sultan pınar hanımı çokça duydum. Hasan hoca pek konuşmuyor kadınlar daha konuşkan oluyor ama bunun iyi tarafı da var o da su eger pimpirikli biriyseniz gereksiz bilgi vermiyor yok kalbi hızlı atıyo yok kilo alımı vs vs telaş yaptırmayan rahat bir doktor bilgili oldugu belli ben aradığımda genelde ulasabildim kendisine. Hastaneye gelince; yenidogan ünitesini inanılmaz övmüşlerdi ozellikle ordaki doktoru, fiyatı uygun cok onemli bu bence digerleri tam bir para tuzağı. Para sıkıntı etmezseniz liv hospital ı cok övüyorlar.
Doğrudur canım olabilir ama yine de cok etkilemez diye düşünüyorum çünkü çok etkilese boya yaptırmak gibi onu da duyardık. Ya ben ilk zamanlar yüzüme nemlendirici bile sürmedim uzun süre makyaj yapmadım. Ama bir yandan da bunları yapan bir sürü insan var. Hamile olup da kendini salan biri de olmak istemiyorum. Geçen mesela diplerin çıkmıs saç boyatmayacak mısın dedi görümcem boyanması zararlı ondan boyatmayacagım dedim ama bir yandan da çok bakımsız da olmak istemiyorum. Kuaföre gidiyorum saç boyatmayacak mısınız sanki ben bilmiyorum boyatmayı seviyorum sanki dip ile dolaşmayı dimi
Aynen hele bana çektiyse duramaz yerinde :) ayrıca doğumdan fazlasıyla korkuyorum sezaryen dese takılmam sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?