Ikili test icin uygun zaman. Gitmisken yapar die dusunuorumGünaydın tatlı hamişler Yarın 11+0 oluyoruz ve doktor kontrolüm var . Sadece bir sıkını var mı diye çağırmıştı bayramdan sonra doktorum , acaba 2 li testi de yapar mı diye de düşünmüyor değilim . Belki erken der 1-2 hafta sonraya çağırır . Bir de bu ara çok antibiyotik kullandım ya epey tedirginim ya . İnşallah bebişş sağlıklı şekilde görürüm De rahat ederim . Yarın gelmez şimdi bana
Bak smdi de ben tedirgin oldum beni niye cagirmadilar kikızlar günaydın herkese.. bugun aile hekimi izleme çağırdı . el doppler i ile kalp atışı bu haftamızda duyuluyor mu ? aile hekimine gideniniz var mı ? şimdi duyulmazsa kendime dert ederim ben
Gözün aydın canım Rabbim kucağında göstersin prensesiKIZIM OLUYORRRR DUN OGRENDIK 2LI TESTTE
Kuzumm senide tebrik ederimm maşallah kuzulara Allahımm doğduktan sonrada baska topıklerde bebişlerin şapşikliklerini anlatırız artık inşaAllahSelam kızlar ,
12 hafta ile doktora gittim bugün. Bebeğimizin erkek olduğunu öğrendim. Sağlıkla gelsin inşallah. Kızım hemen adapte oldu üstelik hep kız istiyordu.
Herşey çok iyi gidiyor Çok şükür.
Kan ve Demir ilacı verdi yarın başlatacağım
Bundan sonra biraz daha dikkatli beslenmeye bak dedi.
Eki Görüntüle 2013071
Bende doktoruma sordumda oncelıkle şapkaya onem ver şapka kullan beyaz tenlısın dedı bırde normalde hangi ürünü kullanıyorsan devam edebilirsin dediKızlar akşam tatile gidiyorum güneş kremi hangi marka kaç faktör kullanmak gerekir bu dönemde bilgisi olan var mı ? Akşam üzeri denize gireceğim güneşlenmeyeceğim ama yinede koruyucu krem kullanmak istiyorum
Bende ilacımı almazsam sabah aksamsabah kusmaları bende de var canim. ama gun icindekiler bayagi azaldi.
O gunler de cabuk gelir zaman su gibi vallaÇok şükür Rabbime inşallah günü geldiginde tekmelerinden hareketlerinden de bahsederiz
Ultrasonda down bulgusu falan olmayinca ikili testi doktorla ortak karar verip bizde reddettik. Karar verirken cok rahattim ama smdi icimde bi endise filizi. Sende durumlar nedirGittik bi sekilde ayarladık cinsiyet tahmininde bulunmadı ikili test istemiyoruz bakalım artık gelecek ay cinsiyet belli olur inşallah :) bebegin eşi asagıdaymıs bebek yukardaymıs oyle olan var mı kotu bi sey mi doktor cok kotu gibi konuşmadı ama pek de konusmadıgından iletisemiyoruzbir de kağıda nazal kemik var diye işaretlenmiş ne demektir merak ettim dogrusu
Bide esin asagida olmasi tehlikeli diil bildigim kadariyla. Zamanla yukari cikabilir. Cikmazsa yine tehlikeli diil sadece normal dogum yapamazsinGittik bi sekilde ayarladık cinsiyet tahmininde bulunmadı ikili test istemiyoruz bakalım artık gelecek ay cinsiyet belli olur inşallah :) bebegin eşi asagıdaymıs bebek yukardaymıs oyle olan var mı kotu bi sey mi doktor cok kotu gibi konuşmadı ama pek de konusmadıgından iletisemiyoruzbir de kağıda nazal kemik var diye işaretlenmiş ne demektir merak ettim dogrusu
Ultrasonda down bulgusu falan olmayinca ikili testi doktorla ortak karar verip bizde reddettik. Karar verirken cok rahattim ama smdi icimde bi endise filizi. Sende durumlar nedir
Yok ultrason ayni. Ense kalinligina falan bakiolar iste. Incecik boynu falan dedi bana da down bulgusu yok bebek gayet saglikli dedi. Test isini konusalm dedi. Testte hastalik gorunup bebek saglikli dogan da var saglikli gorunup hasta dogan da var d3di. Test sonucuna gore kurtaj dusunuomusum dedi hayir dedm o zaman yaptirip kafani karistirma bence dedi oylece karar verdikBizimki bisey demedi ultrasonda baktı biraz uzunca, guzel gorunuyor her sey dedi sonra ikili test icin kan verelim dedi ben de istemedigimi belirttim. İkili testin ultrasonu farklı mı onu da bilemiyorum ama icim rahat ya bir soru işaretiyle aylarımı heba edeceğime kafam rahat geçiriyorum pisman da degilim :)
11. Haftayi doldurduktan sonra yapiolar. 10+6 da gittim ikili test icin 3 gun sonra gel deyip yolladi. Pasa pasa gidip ultrasona girip testi yaptirmadan geldimkızlar sıze yıne komık sorularımdan soracagım :) sımdı benım tarama ıcın tam zamanımı doldurup mu gıtsem yoksa uc dort gun once de gıdılse bısey olur mu
Ben doktora sordum boyatmamani tavsiye ederm ama illa boyatcam diosan bitkisel boya kullanabilirsin dedi. Aile hekimimizde saclarim kahve oldugu icin ceviz kabuguyla yikamanin beyazlari kapatacagini soyledi.Kızlar saçlarımı boyatsam olur mu? Ya da bu dönemde ne yapmak gerekir diplerimde beyazlar var acaba diplerine değdirmeden röfle gibi folyo kağıdına sardırarak işlem yapılabilir mi biraz olsun aşağı inen beyazlar kapanır ne düşünüyorsunuz?
kızlar sıze yıne komık sorularımdan soracagım :) sımdı benım tarama ıcın tam zamanımı doldurup mu gıtsem yoksa uc dort gun once de gıdılse bısey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?