2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ikili test icin uygun zaman. Gitmisken yapar die dusunuorum

KIZIM OLUYORRRR DUN OGRENDIK 2LI TESTTE
Gözün aydın canım Rabbim kucağında göstersin prensesi

Kuzumm senide tebrik ederimm maşallah kuzulara Allahımm doğduktan sonrada baska topıklerde bebişlerin şapşikliklerini anlatırız artık inşaAllah

Kızlar akşam tatile gidiyorum güneş kremi hangi marka kaç faktör kullanmak gerekir bu dönemde bilgisi olan var mı ? Akşam üzeri denize gireceğim güneşlenmeyeceğim ama yinede koruyucu krem kullanmak istiyorum
Bende doktoruma sordumda oncelıkle şapkaya onem ver şapka kullan beyaz tenlısın dedı bırde normalde hangi ürünü kullanıyorsan devam edebilirsin dedi
sabah kusmaları bende de var canim. ama gun icindekiler bayagi azaldi.
Bende ilacımı almazsam sabah aksam bugun yıne ıcmek zorunda kaldım artık korkuyorumda bebege bır etkı edermı diye

Bu arada herkeslere hayırlı gunler hayırlı haftalar olsun

Pazartesi bende kontrole gıdecm ınsallah 10+6 oluyor o zaman ama cok heyecanlıyım ya uf zaman gecmiyor sankı

Gittik bi sekilde ayarladık cinsiyet tahmininde bulunmadı ikili test istemiyoruz bakalım artık gelecek ay cinsiyet belli olur inşallah :) bebegin eşi asagıdaymıs bebek yukardaymıs oyle olan var mı kotu bi sey mi doktor cok kotu gibi konuşmadı ama pek de konusmadıgından iletisemiyoruz bir de kağıda nazal kemik var diye işaretlenmiş ne demektir merak ettim dogrusu

Ultrasonda down bulgusu falan olmayinca ikili testi doktorla ortak karar verip bizde reddettik. Karar verirken cok rahattim ama smdi icimde bi endise filizi. Sende durumlar nedir

Bide esin asagida olmasi tehlikeli diil bildigim kadariyla. Zamanla yukari cikabilir. Cikmazsa yine tehlikeli diil sadece normal dogum yapamazsin

Günaydın arkadaşlar ben uzun zamandır siteye giremiyordum. nasılsınız bebişler Nasıl

Ultrasonda down bulgusu falan olmayinca ikili testi doktorla ortak karar verip bizde reddettik. Karar verirken cok rahattim ama smdi icimde bi endise filizi. Sende durumlar nedir

Bizimki bisey demedi ultrasonda baktı biraz uzunca, guzel gorunuyor her sey dedi sonra ikili test icin kan verelim dedi ben de istemedigimi belirttim. İkili testin ultrasonu farklı mı onu da bilemiyorum ama icim rahat ya bir soru işaretiyle aylarımı heba edeceğime kafam rahat geçiriyorum pisman da degilim :)

Ay sonunda ayın otuzuna bir gün kaldı. Bir ay geçti ama nasıl geçti gelin birde bana sorun cuma günü tam 12 haftalık olacak bebeğim ve ben o gün kontrole gideceğim çok heyecanlıyımm

Kızlar saçlarımı boyatsam olur mu? Ya da bu dönemde ne yapmak gerekir diplerimde beyazlar var acaba diplerine değdirmeden röfle gibi folyo kağıdına sardırarak işlem yapılabilir mi biraz olsun aşağı inen beyazlar kapanır ne düşünüyorsunuz?

kızlar sıze yıne komık sorularımdan soracagım :) sımdı benım tarama ıcın tam zamanımı doldurup mu gıtsem yoksa uc dort gun once de gıdılse bısey olur mu

Yok ultrason ayni. Ense kalinligina falan bakiolar iste. Incecik boynu falan dedi bana da down bulgusu yok bebek gayet saglikli dedi. Test isini konusalm dedi. Testte hastalik gorunup bebek saglikli dogan da var saglikli gorunup hasta dogan da var d3di. Test sonucuna gore kurtaj dusunuomusum dedi hayir dedm o zaman yaptirip kafani karistirma bence dedi oylece karar verdik

kızlar sıze yıne komık sorularımdan soracagım :) sımdı benım tarama ıcın tam zamanımı doldurup mu gıtsem yoksa uc dort gun once de gıdılse bısey olur mu
11. Haftayi doldurduktan sonra yapiolar. 10+6 da gittim ikili test icin 3 gun sonra gel deyip yolladi. Pasa pasa gidip ultrasona girip testi yaptirmadan geldim

Ben doktora sordum boyatmamani tavsiye ederm ama illa boyatcam diosan bitkisel boya kullanabilirsin dedi. Aile hekimimizde saclarim kahve oldugu icin ceviz kabuguyla yikamanin beyazlari kapatacagini soyledi.

ikili tarama 12 ile 14 hafta arasında yapılıyor

bu arada istediğin zaman git :)

günaydın kızlar hayırlı sabahlar bugün özel hastaneye gittim bebegimi gördüm kalp atislarini dinledik 9 haftalık 1 günlük olmuş bebegim, dogum 15 le 20 si arasi dedi suan herşey normal dogumum sezeryan benim inşallah kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi... kabızlık için duphalak verdi zofer bulanti hapina devam dedi vitaminlere 3 . ayi dolunca baslarsin dedi bulanti artiriyor kabizlikta yapiyormus

kızlar benim ikili tarama 24 tembuz da 12 haftalık oluyoruz ozaman bezmialem den randevu almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…