Canım hayırlı olsun bebeğin ama bence söyledikten sonra insanlar canını sıkacaksa söyleme daha erken. Ben 12. Haftaya girdim hala kimsenin haberi yoktünaydın kızlar bugün dr. randevum var. her randevu öncesi bir stres bi korku
6,5 ay kaldı şükür nasıl geçecek zaman bilmiyorum. bugün ki randevuda bi sorun görünmezse haberi akrabalara söyleyelim diyoruz ama yine de bir yanım söylemek istemiyor nedenini bilmiyorum psikolojim istemiyor sanki kimsenin hayırlı olsunuyla bile uğraşasım yok. biri bi patavatsızlık edecek kesin diye bir ön yargı var içimde. kaynanam erkek toruncu bi saçmalarsa ters tepebilirim aşırı gergin ve stresliyim bu süreçte çok değişiğim
Bende de bir belirti bir hareket bir kilo alimi yok. Uyku disindaMerhaba kızlar herkesin bayramı mübarek olsun gelemedim kaç gündür . Birçok kişi karnındaki şişlikten bahsetmiş . Az önce rahmin olduğu yerde çok aşağıda anlık bi hareket hissettim . Bağırsak hareketi diyorum ama o kadar aşağıda bağırsak olmaz ki . Bebek olabilir mi daha çok minik ama bilemedim ...Benim de yarın 12 haftam bitiyor 13 e giriyorum inşallah . Ama benim karnımda hiç şişlik Yok eskisi gibi yani . Benim gibi olan var mı
sabah kusmaları bende de var canim. ama gun icindekiler bayagi azaldi.Sabah kusmalarina devam
Bende anlamam canım hayırlısı olsunBana kız gibi geldi.
Çokta anlamam.
bugun dudagimda uçuk çıktı. vücut tepki vermeye basladi artik. yeterli beslenemezsen bir yerden patlak veriyor iste.
Ay canım çok geçmiş olsun ya çok üzülüyorum bu gebeliği zor geçenlere inş hayırlı ve sağlıklı olurda bebişler unuturuz bu günlerisabah kusmaları bende de var canim. ama gun icindekiler bayagi azaldi.
diyorum bazen tek karnimdaki saglikli olsun bulantı falan çekilir. yarin dr randevum var. dudagim silikon yaptirmisim gibi sisti. evde zovirax var ama kagidini kaybetmisim. sursem mi surmesem mi bilemedim.Ay canım çok geçmiş olsun ya çok üzülüyorum bu gebeliği zor geçenlere inş hayırlı ve sağlıklı olurda bebişler unuturuz bu günleri
Ovulasyon testi yapın lh değeri yumurtlama döneminden sonrada pozitif devam ediyorsa gebelik oluşmuş demektir.çünkü hcg ve lh hormonu yükselmeye devam ediyor ben 3 günlük hamileyken öğrenmiştim doktora gittim 10 gün olmadan kan testi olmaz dedi.yumurtlama ve adet dönemleri düzenliyse ovulasyon en erken tespit ben keşfettim bunu :))Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu
Ovulasyon yaptim pozitif çıktı adetime daha var diye kafam karıştı daha 7 gün çatlatma iğnesine göre var normalde 14 gün var. Çatlatma iğnesi olunca 15 gün içinde adet görüyosun ya ondanOvulasyon testi yapın lh değeri yumurtlama döneminden sonrada pozitif devam ediyorsa gebelik oluşmuş demektir.çünkü hcg ve lh hormonu yükselmeye devam ediyor ben 3 günlük hamileyken öğrenmiştim doktora gittim 10 gün olmadan kan testi olmaz dedi.yumurtlama ve adet dönemleri düzenliyse ovulasyon en erken tespit ben keşfettim bunu :))
Çatlatma iğnesi hakkında bilgim Yok süreçlerinden anlamıyorum ama yumurtlama dönemi bittikten sonra ovulasyon testi pozitif olmaya devam ediyorsa gebelik olmuş oluyor büyük ihtimalleOvulasyon yaptim pozitif çıktı adetime daha var diye kafam karıştı daha 7 gün çatlatma iğnesine göre var normalde 14 gün var. Çatlatma iğnesi olunca 15 gün içinde adet görüyosun ya ondan
Valla yalnız olmadıgıma sevindim hareket etmese bıle orda oldugunu bilmek guzel cok sukur
Hicbisey olmaz. Azicik daha buyur o aradaKızceler bayramınız mubarek olsun :) bizim 12. Hafta bugun doluyor. Doktor 8 haftalıkken gelecek ay gorusuruz demisti sadece. Esim calısmak zorundaymış 4-5 gun sonraya ertelemek durumundayız sizce sıkıntı olur mu acıkcası pek dert etmem ben oyle seyleri ama 4-5 gun cok onemli midir kendim tek gitmek istemiyorum
Kızceler bayramınız mubarek olsun :) bizim 12. Hafta bugun doluyor. Doktor 8 haftalıkken gelecek ay gorusuruz demisti sadece. Esim calısmak zorundaymış 4-5 gun sonraya ertelemek durumundayız sizce sıkıntı olur mu acıkcası pek dert etmem ben oyle seyleri ama 4-5 gun cok onemli midir kendim tek gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?