- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
insallah canim. herkes kazasiz belasiz saglikli bir sekilde kucagina alir insallah.Oyy guzummm kıyamammm tek sınav o olsun Rabbım tekrar göstermesin İnşaAllahhh hayırlısıyla sağlıkla kucağına al güzel güzel büyüt annesi
benimki bugun 10 +4 cikti canim. diger gittigimde el hareketleri falan belliydi kıpır kıpırdi. bu gidişte daha sakindi. sakin olunca korktum zaten.
benim.psikolojim biraz farkliydi canim. ama simdi daha sakin gibiyim sanki.Rabbim.kimseye yasatmasin.insallah sizlerden de guzel haberler aliriz.İyi dusunelim iyi olsun. Bende cuma ozeldeki druma gidecektim bayram tatili girdi bende carsamba gidicem sen gibi ins hep guzel haberler aliriz.
kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
bebeğim çok nazlı çok zor gösteriyor kendini
sırf bu yüzden kız olursa adını 'Nazlı' bile koyabilirim
kızlar ben 72 kiloyum, boyum 1,68 doktorum zayıflamamı söyledi
ama nasıl olacak bilmiyorum
sizce göbek bölgemde ki yağlanmadan dolayı mı bebeğim zor görünüyor
canım az yemek yeme ve yürüyüş önerdizayıflamak için neler yapabileceğini söyledi mi
yasaklı listesi falan
günlük yürüyüş falan mı önerdi ne yaptı :)
faydası oluyorsa adını alabilirmiyim cnmAslında umut ta var umudumuz oldu acısından sankı dusundukce
Bulantı hapı canım bugun ıcmedım ama mıdemde bır sıslık bır gaz var ki sorma ama bugun cıkarmadım mutluyum
canım az yemek yeme ve yürüyüş önerdi
herşeyi ye ama fazla deği dedi
ramazanlık bitince daha dikkat ederim inşaallah
Benim ikili test kaninin sonucu yarin cikacak seninki bayaga gec cikiyo. Ense kalinligi iyiymis masallah. Resmi nasil ekledin ben beceremedim. Arkadaslarim kiz dedi hep bana nubu asagiya bakiyirmus.QUOTE]
Benimki de yukarı bakıyordu biz bile farkettik ultrasonda. evet aşağı bakınca kız diyorlar sağlıklı olsunlar da :) Sağ alt kösede yorum yazarken dosya yükle yazıyor canım ordan yüklüyorsun eğer yüklemezse fotoğrafı telefonda kırp önce boyutunu küçült tekrar dene olacaktır :)
benimki bugun 10 +4 cikti canim. diger gittigimde el hareketleri falan belliydi kıpır kıpırdi. bu gidişte daha sakindi. sakin olunca korktum zaten.
Kızlar siZce kız mı erkek mi?
Kızlar siZce kız mı erkek mi?
ikili test ultrason değil kızlar, kandan bakılıyor, bi de annenin yaşı/sigara içmesi vs ile bilgiler sorulup ona göre sonuç veriliyor.
peki aç karnına mı olmak gerekiyor?
peki aç karnına mı olmak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?