Bende içindeki asit bulantımı arttırır diye hiç içmiyorum bazen canım çok istiyo en azından arada yarım çay bardağı içeyim o zaman bulantıya olumlu olumsuz bi etkisi var mı
Bilmiyorum ki canim buldum ama yazmayi denemedim. ben henüz bebegimin bu kadar buyumus haliyle ultrasonunu almadim diye yazmaya gerek duymamistim. ama basit bir mantik sanirim. bebegimizin genital bölgesi bel kısmıyla ayni paraleldeyse kız, yaklasik 30 derece acida yukarı bakıyorsa erkekmis.Ya yorum yapamadım ben buraya neden kapalı gorunuyor
canım kac atiyor? ritmi güzelse sorun degil sanirim.Kizlar merhaba bebegimin kalp atimlari yavas atiyor 7. Haftadayim sizdede bu sekilde olan var mi nolur cevap yazin
ben basladim canin, ama benim hicbir pantalonum olmuyor, karnim da erken cikti. birde midem bulandikca yiyorum. ac kaldikca öğürüyorum malesef. 3,5 kilo aldim. o da sebep oldu hamile kiyafetleri almama.İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
kızlar.ben günde.bir kere turk kahvesi yapıyorum kendime. bulandikca midem bir yudum aliyorum yani buz gibi oluyor. ama bende işe yaradi. bilginiz olsun.İlaç kullanmıyormusun ? Bende senin gibiyim en tesirli ilacı kullanmama rağmen en az iki kere istifra ediyorum ama içmeyince daha beter oluyorum hiçbirşey yiyemiyorum yataktan kalkamıyorum bütün gün gitmeyen bulantı ilaçla en azından dışarı çıkabiliyorum bazı yiyecekler hafifletiyor ama o anlık yiyorsun 15 dk rahatlıyorsun sonra yine başlıyo.bizim gibi aşırı düzeydekilerin yemek yiyebilmesi için ilaç kullanması gerekiyor bence en etkin çözüm
Ben de lcw den aldım. Aslında pantolonlarim henüz oluyor ama 3-4 saat bi seminerde oturmak zorunda kalınca düğme yeri karnima ağrı yaptı. Ben zaten kilolu biriyim. Normalde 40 beden giyiyorum bu aldığımı 42 beden aldım. Rahat oldu. Şimdilik çok giymem ama uzun süre oturmam gereken zamanlarda giyerim. Siz de aldığınız pantolonu terzi de üzerinize göre ayarlatin bence. Rahat edersiniz
Gebelikte kafein içeren şeyleri pek önermez doktorlar
Aşırı can çeker o zaman içilir ama durduk yere kola kahve bana mantıklı gelmiyor
Bende bugun iki tane elbise aldim biraz karnim var kilo aldim sanirim...İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
Selam anne adaylari güzel hamisler nasılsınız bende bulantilar devam iki gündür istahim yok uyandigimda hele hicbirsey yiyesim gelmiyor saatlerce iki gündür açma yiyebiliyorum sadece yanina bir bardak cay ya da sütle aksam daha iyi yiyebiliyorum ama bulanti devam ve dondurmadan birsey olmaz dimi iki gün yedimde aklima takıldı zaten 2 haftada bir falan yiyorum uzun süre yemem ama sorun olurmu ki
Birde benimde göbeğm simdiden büyüdü hamile kaldigimda vardi biraz zaten üstüne eklendi sağlık olsun buna şükür
Bende bugun iki tane elbise aldim biraz karnim var kilo aldim sanirim...
Geçmiş olsun mesajini görünce şaşirdim ayni sey benimde basima geldi bugün... sabah doktora gittim kontrole eve geri geldim bi baktim evin altini üstüne getirmişler led tv mi ve saatlerimizi ve alyanslarimizi almişlar şok geçirdim resmen allahtan başka degerli bisiyim altinim param yoktu zaten hirsiz bey sinirlenmiş ki heralde dagitmadık yer bırakmamıs inanamıyorum ...kesinlikle bende ev arıyacam sanirım bu evde kalamam korktum baya...hirsizin heryerde ellerini ayaklarini sürdügunu dusundukce sinirlerim bosalıyor...Aynen evden taşınmayı bile düşünüyorum şuanda
Allah beterinden korusun hepimizi...
bende de takıntı olduBen her sabah aç karnına tartılıyorum. Kilo takibi takıntı oldu resmen
Geçmiş olsun mesajini görünce şaşirdim ayni sey benimde basima geldi bugün... sabah doktora gittim kontrole eve geri geldim bi baktim evin altini üstüne getirmişler led tv mi ve saatlerimizi ve alyanslarimizi almişlar şok geçirdim resmen allahtan başka degerli bisiyim altinim param yoktu zaten hirsiz bey sinirlenmiş ki heralde dagitmadık yer bırakmamıs inanamıyorum ...kesinlikle bende ev arıyacam sanirım bu evde kalamam korktum baya...hirsizin heryerde ellerini ayaklarini sürdügunu dusundukce sinirlerim bosalıyor...
Ama bebegimden iyi haberler aldigim icin mutluyum napalim canimiz saolsun...
Allah kimseyi karsilastirmasin bu ugursuz insanlarla vallaa
bende de takıntı olduevimde tartı yoktu, aldım. 55,5 ile hamile kaldim. 58,5 bazen 59 gösteriyor. hic istemiyordum ilk 3 ay almayı. ama elimde degil. eltim de 5 aylik hamile daha 2 kilo aldi. kıskaniyorum sanirimmm :)
Kız ben 10 haftalık oldum sen nasıl 11+1 oldunO zanan bugun 11+1 iz ikimizde :) Ben her Allahin gunu bunu unutmayip bir gun ekliyorum da haneye :))
Bende canım istediğinde azıcık kaçamak yapayım o zaman:)merhaba ,gerçekten bana çok iyi geldi.zararı olur m diye çok düşündüm ilk zamanlar ama direk kahveyi yasakladı mesela.kahve kesinlikle yok dedi.çay çok açık şekildi içebilirsin.bulantıların içinde günde 3 çay bardağını geçmeyecek şekilde kola içebilirsin dedi.içiyorum ve iyi geliyo şimdilik.
Hahah dogru diyosun hamilelik benim fosforu bitirdi canim :))Kız ben 10 haftalık oldum sen nasıl 11+1 oldunsat 8 nisan benimki bugün tam 10 hafta
Ben kahve sevmiyorum pek arada nadir içiyorum ama doktorum bana da ben sormadan günde 2 bardak içebilirsin dedi
Geçicek bu günlerde buna şükür canım napalım bana etrafımda ki hamileler hergün bir tane muz ye iyiymiş diyorlar onu yemeye başlıcamMerhaba canım. Benim de 3-4 gündür hiç iştahım kalmadı ama evdeki şeylere kalmadı sanki dışarıda yiyebiliyorum. Eve girer girmez buzdolabının kapağını açmak istemiyorum. Galeta, mısır gevreği, kavunla besleniyorum evde sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?