2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende içindeki asit bulantımı arttırır diye hiç içmiyorum bazen canım çok istiyo en azından arada yarım çay bardağı içeyim o zaman bulantıya olumlu olumsuz bi etkisi var mı

merhaba ,gerçekten bana çok iyi geldi.zararı olur m diye çok düşündüm ilk zamanlar ama direk kahveyi yasakladı mesela.kahve kesinlikle yok dedi.çay çok açık şekildi içebilirsin.bulantıların içinde günde 3 çay bardağını geçmeyecek şekilde kola içebilirsin dedi.içiyorum ve iyi geliyo şimdilik.

Ya yorum yapamadım ben buraya neden kapalı gorunuyor
Bilmiyorum ki canim buldum ama yazmayi denemedim. ben henüz bebegimin bu kadar buyumus haliyle ultrasonunu almadim diye yazmaya gerek duymamistim. ama basit bir mantik sanirim. bebegimizin genital bölgesi bel kısmıyla ayni paraleldeyse kız, yaklasik 30 derece acida yukarı bakıyorsa erkekmis.

İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
ben basladim canin, ama benim hicbir pantalonum olmuyor, karnim da erken cikti. birde midem bulandikca yiyorum. ac kaldikca öğürüyorum malesef. 3,5 kilo aldim. o da sebep oldu hamile kiyafetleri almama.

kızlar.ben günde.bir kere turk kahvesi yapıyorum kendime. bulandikca midem bir yudum aliyorum yani buz gibi oluyor. ama bende işe yaradi. bilginiz olsun.

Selam anne adaylari güzel hamisler nasılsınız bende bulantilar devam iki gündür istahim yok uyandigimda hele hicbirsey yiyesim gelmiyor saatlerce iki gündür açma yiyebiliyorum sadece yanina bir bardak cay ya da sütle aksam daha iyi yiyebiliyorum ama bulanti devam ve dondurmadan birsey olmaz dimi iki gün yedimde aklima takıldı zaten 2 haftada bir falan yiyorum uzun süre yemem ama sorun olurmu ki
Birde benimde göbeğm simdiden büyüdü hamile kaldigimda vardi biraz zaten üstüne eklendi sağlık olsun buna şükür

Sadece popo kısmı bol olduğundan terzi yapamayabilir ama hamileliğin ilerleyen zamanlarda kalça genişliyorsa olur heralde. Ozamana kadar da evdekilerle yada büyük beden normal kıyafetlerle idare ederim artık. Kot pantolonun düğmesi rahatsız edince çaktırmadan açıyorum onu üzerimde bol bir şey varsa belli olmuyor

Gebelikte kafein içeren şeyleri pek önermez doktorlar

Aşırı can çeker o zaman içilir ama durduk yere kola kahve bana mantıklı gelmiyor

Ben kahve sevmiyorum pek arada nadir içiyorum ama doktorum bana da ben sormadan günde 2 bardak içebilirsin dedi

İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
Bende bugun iki tane elbise aldim biraz karnim var kilo aldim sanirim...

Merhaba canım. Benim de 3-4 gündür hiç iştahım kalmadı ama evdeki şeylere kalmadı sanki dışarıda yiyebiliyorum. Eve girer girmez buzdolabının kapağını açmak istemiyorum. Galeta, mısır gevreği, kavunla besleniyorum evde sadece

Aynen evden taşınmayı bile düşünüyorum şuanda

Allah beterinden korusun hepimizi...
Geçmiş olsun mesajini görünce şaşirdim ayni sey benimde basima geldi bugün... sabah doktora gittim kontrole eve geri geldim bi baktim evin altini üstüne getirmişler led tv mi ve saatlerimizi ve alyanslarimizi almişlar şok geçirdim resmen allahtan başka degerli bisiyim altinim param yoktu zaten hirsiz bey sinirlenmiş ki heralde dagitmadık yer bırakmamıs inanamıyorum ...kesinlikle bende ev arıyacam sanirım bu evde kalamam korktum baya...hirsizin heryerde ellerini ayaklarini sürdügunu dusundukce sinirlerim bosalıyor...
Ama bebegimden iyi haberler aldigim icin mutluyum napalim canimiz saolsun...
Allah kimseyi karsilastirmasin bu ugursuz insanlarla vallaa

Ben her sabah aç karnına tartılıyorum. Kilo takibi takıntı oldu resmen
bende de takıntı oldu evimde tartı yoktu, aldım. 55,5 ile hamile kaldim. 58,5 bazen 59 gösteriyor. hic istemiyordum ilk 3 ay almayı. ama elimde degil. eltim de 5 aylik hamile daha 2 kilo aldi. kıskaniyorum sanirimmm :)

Aynen taş üstünde taş bırakmamış şerefsiz

Rabbim bizlere sağlık huzur versin de, atlatırız inşallah

bende de takıntı oldu evimde tartı yoktu, aldım. 55,5 ile hamile kaldim. 58,5 bazen 59 gösteriyor. hic istemiyordum ilk 3 ay almayı. ama elimde degil. eltim de 5 aylik hamile daha 2 kilo aldi. kıskaniyorum sanirimmm :)

kilo almayanları kıskanmamak elde değil :) bende 2,2 ile 2,4 arasında değişiyor aldığım kilo. 50 kilo ile kaldım hamile. Bazen 52,2 bazen 52,4 çıkıyor şimdilik, 5 gün sonra ilk 3 ayı bitireceğim kısmet artık sonunda ne kadarla kapatacağız :)

Bende canım istediğinde azıcık kaçamak yapayım o zaman:)

Ben kahve sevmiyorum pek arada nadir içiyorum ama doktorum bana da ben sormadan günde 2 bardak içebilirsin dedi

Doktordan doktora fark vSr sanırım

Kimisi kahve direk yasakliyor açık çay olur arada diyor

Kimisi günde 3 çay bardağı kola serbest diyor

Kimisi kola mi sakin ha diyor

Valla ben canım çektiği sürece az bir şekilde zararlı şeylerin tadına bakmamız gerektiğini düşünüyorum

Ama canım çekmiyor durduk yere de zararlı şeyleri yemek içmek bi değişik geliyor :)

Geçicek bu günlerde buna şükür canım napalım bana etrafımda ki hamileler hergün bir tane muz ye iyiymiş diyorlar onu yemeye başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…