- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
38, beden olmama rağmen Bol ve geniş elbiseler giydiğim için şuan hamile kıyafeti almadım. Sanırım alırsam da yine geniş pamuklu rahat elbiseler alırım. Pantolonun peki keyifli bir kıyafet olduğunu düşünmüyorum. Rahat ve ferah olmak çok görsellikten çok daha önemli.
gözün aydın canım benim adina coook sevindim
Allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah
Acaip midem bulaniyo hiç bişey yiyemiorum yediğimde çıkarıyorum neyapam gerek bilmiorum. Sürekli midesi bulanan ve iştahi kapanan varmı? Ne yapıosunuz böyle bi durumda yardım lütfen hiç beslenemiyorum moralim çok bozuk
Bende içindeki asit bulantımı arttırır diye hiç içmiyorum bazen canım çok istiyo en azından arada yarım çay bardağı içeyim o zaman bulantıya olumlu olumsuz bi etkisi var mımerhaba,kimseyi yalnış yönlendirmek istemem tabi ama bnm doktorum günde 3 çay bardağı kadar kola içebilirsin dedi.içindeki bi madde mideyi bastırıyormuş senide rahatlatır dedi ve ben içiyorum.en azından az da olsa için rahatlasın seninde :)
Türk kahvesinin günde iki fincan öneriyorlar faydaları var tabi normal durumdaKola, çay, kahve faydadan çok zararı olan şeyler ama burda yazdıkça benim de canım istiyor valla..Bebişleri düşünelim onların sağlığı herşeyden önemli , normalde de zararlı şeyler bunlar boşverin kızlar sıkın dişinizi azcık :)
İlaç kullanmıyormusun ? Bende senin gibiyim en tesirli ilacı kullanmama rağmen en az iki kere istifra ediyorum ama içmeyince daha beter oluyorum hiçbirşey yiyemiyorum yataktan kalkamıyorum bütün gün gitmeyen bulantı ilaçla en azından dışarı çıkabiliyorum bazı yiyecekler hafifletiyor ama o anlık yiyorsun 15 dk rahatlıyorsun sonra yine başlıyo.bizim gibi aşırı düzeydekilerin yemek yiyebilmesi için ilaç kullanması gerekiyor bence en etkin çözümAcaip midem bulaniyo hiç bişey yiyemiorum yediğimde çıkarıyorum neyapam gerek bilmiorum. Sürekli midesi bulanan ve iştahi kapanan varmı? Ne yapıosunuz böyle bi durumda yardım lütfen hiç beslenemiyorum moralim çok bozuk
Türk kahvesinin günde iki fincan öneriyorlar faydaları var tabi normal durumda
Herkese güzel haftasonları diliyorum benim için dün pek öyle olmadı
Dün akşam işten geldiğimde evim darmadağındı, hırsız girmiş. Baya stres oldum sinir boşalması yaşadım
İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir büyük şok yaşadım
Rabbim mübarek günlerde şeytan şerrinden korusun , kimseyi karşılaştırmasın...
Ayy canım ya bununla geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim
Neyse olan olmuş sen bebegini düşün artık
Çok üzüldüm valla
Evett hemde sürekli alıyorum çünkü hamile olmasam bile geçen yaz giydiğim kıyafetler küçük gelecekti 10 kilo farkım var birazda karnım büyüdü dolabım sıfırlandı herşeyim gözüme küçücük geliyo dar giymeyi seviyormuşum onu anladım göbeğimin üstüne çıkıyo giydiklerim pantolonlarım yukarı bile çıkmıyor elbiseler kapanmıyo hal böyle olunca yeniden kombin yapıyorum kendime 4 tane hamile pantolonu aldım elbise şort vs gardrobu yeniledim mecburen ama hamile pantolonu 1 tane alın yeter sıcakta belinin lastiği sıkıcı geliyor en rahatı hamile taytıİyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
Cok gecmis olsun. Olan o olsunHerkese güzel haftasonları diliyorum benim için dün pek öyle olmadı
Dün akşam işten geldiğimde evim darmadağındı, hırsız girmiş. Baya stres oldum sinir boşalması yaşadım
cok geçmiş olsun canim benim rabbim kotusunden korusun sana ve bebegine birsey olmasin çok sukur evde degilmissin dusuncesi bile kötüHerkese güzel haftasonları diliyorum benim için dün pek öyle olmadı
cok geçmiş olsun canim benim rabbim kotusunden korusun sana ve bebegine birsey olmasin çok sukur evde degilmissin dusuncesi bile kötü
allahim güzel allahim bebegini korusun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Normal durumda diye belirttim canım tabiki gebelikte bunların zararlı olduğunu bilmeyen yoktur yorum yaptığım mesajda normaldede kahvenin zararlı olduğu yazılmış bilgi paylaşmak adına belirttimGebelikte kafein içeren şeyleri pek önermez doktorlar
Aşırı can çeker o zaman içilir ama durduk yere kola kahve bana mantıklı gelmiyor
Cok gecmis olsun. Olan o olsun
Çok geçmiş olsun canım benimde başıma gelmişti bekarken annemin evinde Ramazan günüydü seni çok iyi anlıyorum insan evini darmadağın görünce şok oluyor bi süre etkisinden çıkamıyor sonra o korkuyla kapıyı değiştirip 15-20 kilit sistemli kapı taktırıyor ondan sonra güvenli hissediyor kendini.etkisinden çıkmaya çalış bebeğin içinHerkese güzel haftasonları diliyorum benim için dün pek öyle olmadı
Çok geçmiş olsun canım benimde başıma gelmişti bekarken annemin evinde Ramazan günüydü seni çok iyi anlıyorum insan evini darmadağın görünce şok oluyor bi süre etkisinden çıkamıyor sonra o korkuyla kapıyı değiştirip 15-20 kilit sistemli kapı taktırıyor ondan sonra güvenli hissediyor kendini.etkisinden çıkmaya çalış bebeğin için
Aminn evde olmadığına şükret çok Yeni olmuş biraz sakinleşince karar verirsin evini seviyorsan hamilelikte taşınma zor olur kapını değiştirirsinAynen evden taşınmayı bile düşünüyorum şuanda
Allah beterinden korusun hepimizi...
Aminn evde olmadığına şükret çok Yeni olmuş biraz sakinleşince karar verirsin evini seviyorsan hamilelikte taşınma zor olur kapını değiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?