2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Kış hamileliği geçireceğiz biz onun için tayt pantolon tavsiye ederim
Elbise kışın üşütür karnın tam büyüyecek kış ayına denk gelecek göbeğin ön kısmı açacak alttan bol hava girecek

Canim bende oyleydim annemlere geldim ev müstakil buyuk ferah bi balkonumuz var orda yatiyorum ne koku var ne busey. Gece gunduz cikartrdm ben. Bi tabak yemegimi 3 kerede yerdim simdi herseyi yiyeblyrm fazla fazla. Annem sagolsun herşeyi onume getryo bos birakmiyor yanimi

Bende içindeki asit bulantımı arttırır diye hiç içmiyorum bazen canım çok istiyo en azından arada yarım çay bardağı içeyim o zaman bulantıya olumlu olumsuz bi etkisi var mı

Türk kahvesinin günde iki fincan öneriyorlar faydaları var tabi normal durumda

İlaç kullanmıyormusun ? Bende senin gibiyim en tesirli ilacı kullanmama rağmen en az iki kere istifra ediyorum ama içmeyince daha beter oluyorum hiçbirşey yiyemiyorum yataktan kalkamıyorum bütün gün gitmeyen bulantı ilaçla en azından dışarı çıkabiliyorum bazı yiyecekler hafifletiyor ama o anlık yiyorsun 15 dk rahatlıyorsun sonra yine başlıyo.bizim gibi aşırı düzeydekilerin yemek yiyebilmesi için ilaç kullanması gerekiyor bence en etkin çözüm

Herkese güzel haftasonları diliyorum benim için dün pek öyle olmadı
Dün akşam işten geldiğimde evim darmadağındı, hırsız girmiş. Baya stres oldum sinir boşalması yaşadım
İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir büyük şok yaşadım
Rabbim mübarek günlerde şeytan şerrinden korusun , kimseyi karşılaştırmasın...

Ayy canım ya bununla geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim

Neyse olan olmuş sen bebegini düşün artık

Çok üzüldüm valla

Ayy canım ya bununla geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim

Neyse olan olmuş sen bebegini düşün artık

Çok üzüldüm valla

Sağolasın canım, baya ağladım sinir krizi geçirdim evimi alt üst görünce
Ama iyiki evde yoktum, Allah beterinden korusun hepimizi...

İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
Evett hemde sürekli alıyorum çünkü hamile olmasam bile geçen yaz giydiğim kıyafetler küçük gelecekti 10 kilo farkım var birazda karnım büyüdü dolabım sıfırlandı herşeyim gözüme küçücük geliyo dar giymeyi seviyormuşum onu anladım göbeğimin üstüne çıkıyo giydiklerim pantolonlarım yukarı bile çıkmıyor elbiseler kapanmıyo hal böyle olunca yeniden kombin yapıyorum kendime 4 tane hamile pantolonu aldım elbise şort vs gardrobu yeniledim mecburen ama hamile pantolonu 1 tane alın yeter sıcakta belinin lastiği sıkıcı geliyor en rahatı hamile taytı

Cok gecmis olsun. Olan o olsun

cok geçmiş olsun canim benim rabbim kotusunden korusun sana ve bebegine birsey olmasin çok sukur evde degilmissin dusuncesi bile kötü
allahim güzel allahim bebegini korusun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

cok geçmiş olsun canim benim rabbim kotusunden korusun sana ve bebegine birsey olmasin çok sukur evde degilmissin dusuncesi bile kötü
allahim güzel allahim bebegini korusun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

Amiiin çok teşekkür ediyorum. Allah'ından bulsun edenler...
inşallah hepimiz sağ sağlim bebişlerimizi alırız kucaklarımıza...

Gebelikte kafein içeren şeyleri pek önermez doktorlar

Aşırı can çeker o zaman içilir ama durduk yere kola kahve bana mantıklı gelmiyor
Normal durumda diye belirttim canım tabiki gebelikte bunların zararlı olduğunu bilmeyen yoktur yorum yaptığım mesajda normaldede kahvenin zararlı olduğu yazılmış bilgi paylaşmak adına belirttim

Çok geçmiş olsun canım benimde başıma gelmişti bekarken annemin evinde Ramazan günüydü seni çok iyi anlıyorum insan evini darmadağın görünce şok oluyor bi süre etkisinden çıkamıyor sonra o korkuyla kapıyı değiştirip 15-20 kilit sistemli kapı taktırıyor ondan sonra güvenli hissediyor kendini.etkisinden çıkmaya çalış bebeğin için

Aynen evden taşınmayı bile düşünüyorum şuanda

Allah beterinden korusun hepimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…