kızlarrrr benım canım hep kotu seyler ıstıyor kola ıcmeyen ben kolo ıcmek ıstıyorum cıps ı zaten sevıyordum kusuyorum yemek yıyemıyorum ama cıpsı yıyorum(( cok uzuluyorum ama
aynen ya cok rahatlatıyor bnce de :)))merhaba,kimseyi yalnış yönlendirmek istemem tabi ama bnm doktorum günde 3 çay bardağı kadar kola içebilirsin dedi.içindeki bi madde mideyi bastırıyormuş senide rahatlatır dedi ve ben içiyorum.en azından az da olsa için rahatlasın seninde :)
Benm ikimci cocugum degil ama 4 yasinda kiz kardesim var. Smdiden bebege ne baksam bana da alicakmisin diye sormaya basladiGünaydın güzel anneler ikinci hamileliliği geçirenler acaba ilk çocuk çok kıskanır mı ikinciside ilki gibi zor olur mu ya
Canim malesef aynısi bendede var. cips kola eve almazdim böyle seyler. iki kere cips aldim bir kere de kola ictim ama çeyrek bile degil azıcık, boyle zararli seyler yiyince midem bulanmıyorkızlarrrr benım canım hep kotu seyler ıstıyor kola ıcmeyen ben kolo ıcmek ıstıyorum cıps ı zaten sevıyordum kusuyorum yemek yıyemıyorum ama cıpsı yıyorum(( cok uzuluyorum ama
Amin canm inş...İlk gebeliklerde tahmin ettiğimizden daha fazla oluyormuş düşük. Aslında doktorların dediği de şu ; doğal seleksiyon. yani organlarında problem olacak yada bozukluk olacak bebeklerin
Sınavı geçememe süreci. Geçen sene ben de 6.haftamın sonunda kaybettim. İlk gittiğimizde kalp atışını duyduk, çok zayıf dediler ve iki gün sonra başka doktora gittiğimde durmuştu kalbi
Bu dönemi kendini çok yıpratmadan geçirmen önemli. Umarım tez zamanda Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlatla unutturur acını.
bende oyleyım valla ne olacak bılmemCanim malesef aynısi bendede var. cips kola eve almazdim böyle seyler. iki kere cips aldim bir kere de kola ictim ama çeyrek bile degil azıcık, boyle zararli seyler yiyince midem bulanmıyor
benim ikinci canim. su anlik kiskanclik yok herseye dikkat ediyor. ama dogunca ne olur bilemem.Günaydın güzel anneler ikinci hamileliliği geçirenler acaba ilk çocuk çok kıskanır mı ikinciside ilki gibi zor olur mu ya
Gözün aydın canımBugun ku dr randevusunu da sagsalim atlattik Allaha sukur. 11. haftamiza da girmis olduk. 3 temmuz bir sonra ki randevum. O zaman ikili test ve kan da kromozom testi de yapilacak. 3 temmuz gelmez bana artik
Kola, çay, kahve faydadan çok zararı olan şeyler ama burda yazdıkça benim de canım istiyor valla..Bebişleri düşünelim onların sağlığı herşeyden önemli , normalde de zararlı şeyler bunlar boşverin kızlar sıkın dişinizi azcık :)
Link versen de bizde faydalansakSiteseki nub teorisi topiğiini buldum ultrasyon görüntümü gönderdim erkek dediler bakalım nekadar doğru çıkacak merakla bekliyorum:))
Bi aksilik olmasin da beklerim onemli degil. Cok stresli olmadigimi zannediyodum ki her muayene oncesi geceleri hic uyuyamadigimi farkettim. Heralde bebis alisverisi yapma cesaretini de 5. hatta 7. aydan sonra gostericemGözün aydın canım
Araya bayram fln giriıor cabuk geçer merak etme
Benim dr um ikili test icin 12+3 e randevu verdi canim. Dr dan dr a ufak degisiklikler olabilirkızlar ıkılı taramalar ne zaman olur 12. hafta baslar ne zamana kadar yaptırılır
Bunu bende cok merak ediyorum kızım sımdı karnımı seviyor bebekleri cok sever ama dogunca kıskanır dıye tahmin ediyorumGünaydın güzel anneler ikinci hamileliliği geçirenler acaba ilk çocuk çok kıskanır mı ikinciside ilki gibi zor olur mu ya
Aynı bende öyle :) 8 hafta benim benimde çok nadir oluyo acikinca o da göğüslerim benimde biraz büyüdü şimdi çok acimiyor eşim ya korkuyom bn normalmi acaba deyip duruyo :)Kızlar günaydın.. Benim bi göğüslerde hassasiyet vardı o da gitti. Aşırı tedirginim acaba bişey mi oldu diye. Benim gibi belirtisiz geçen var mı hamileliği? bugün 9+4 üm.. Haftaya c.tesi kontrolüm var yani 10+5 te .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?