2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar 12 baftalik olacagiz malum haftaya 2li testi yaptirmak istiyorum nasipse inşallah yaptiran varmi aramizda

Ben hrs kadin hastanesinde yaptirdim pozitif sonuc cikti ve baska hic bir tetkike gerek kalmadan gebeligim sonlandirildi sonrasinda ogrendim ki bir cok kez hatali pozitif sonuc ile karsilasilmis aminio zorunluymus

Ben hrs kadin hastanesinde yaptirdim pozitif sonuc cikti ve baska hic bir tetkike gerek kalmadan gebeligim sonlandirildi sonrasinda ogrendim ki bir cok kez hatali pozitif sonuc ile karsilasilmis aminio zorunluymus
Gebeligi sonlandirmak zorunda miyiz dediler yani. Anlamadimki.

Artik amerka turkiyeden numune kabul etmedigi icin benim testim ingiltereye gonderildi.testin ticari adi prena testi sanirim yaptirin ancak sonucu oyle denildigi gibi yuzde 99.9 dogru degil bir cok hatali pozitif sonuc verdigi oluyormus.

kizlar komik ama az once igne icin uzandigimda farkettim. duz zemine yatinca gobegim hareket ediyi yukari doğru inip.inip.kalkiyi hizli hizli. nefes almak degil değişik hopluyo gibi.

Gebeligi sonlandirmak zorunda miyiz dediler yani. Anlamadimki.
Bu testin hic hata payi yok asla hatali sonuc vermiyor kesin sonuc dediler ben kendi kararimla sonlandirdim aminio zorunlulugundan bahsetmediler.siz bilin istedim aminio veya cvs zorunlu bu test teyide muhtac bir test iyle soylenildigi gibi yuzde 99.9 kesin sonuc degil.

canim benim hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah gönlünüzce olur, dualarimiz seninle, rast gitsin işleriniz

Canım senin kanamadan sonra lekelenmelerin devam etti mi?
2 gun daha devam etti canim, sonra kesildi, ama progestan a devam ediyorum. bir de kanama alanının yeri de cok onemliymis doktor öyle demisti. kesenin yaninda ya da altindasa kan rahatca boşalıyor ancak kesenin ustundeyse hem rahat akmiyor hem de keseyi tehlikeye atiyormuş, yukardaysa keseyide asagi ittiriyormus. benim kanama alanı kesenin yan tarafta oldugu icin kan rahatça bosalmis.

Bahsettiğim tam da buydu. Bu yüzden bu testi yaptırmak istemiyorum. Ki çocuk her halükarda benim çocuğum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…