2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Slmm
Sizinle ayni yiz ve cinseti hakkinda ne dedi nezaman gorulecek diye sorduzuzmuu

Aynen sabah akşam dua ediyorum, Allah'a emanetiz hepimiz ve bebişlerimiz de.
Sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun inşallah :)
Aminn canım inşallah ilerde bu mınnaklara nasıl bakıcaz topiklerinde konuşuruz

ay gözun aydın kardeş darısı basımıza bende 1 tost ekmeğine kaşar koydum yedim
benimde 200 tl alıyor canım
bende çalışmama rağmen biraz fazla geliyor ama
bu doktor çok özen gösteriyor o yüzden bırakmak istemiyorum
[/QUOTE]
bende öyle canım birde riskli gebeliklerde uzman bende risk yok ama 6 sene sonra olunca işte insan korkuyo

Ben bu sıra hep kavun, erik , kiraz, çilek vs yedim. Meyve yemek rahatlatıyor kabızlık olayını iyi geldi bana :)
Karpuz şuan pek hoşuma gitmiyor tam olmamışlar sanki
Bende sürekli karpuz yiyorum susuzluğumu gideriyor

Amin canım hayırlı olsun bu zamanlar dinlenmeye çalış baktın yoruldun tüy ortadan mesela ben şimdi yapıcam sabahtan beri hep sıkıntılı yazılar çıkardım şimdi müstelarlığa çıkıcam sistemde dolu evrak var mescide kaçıp dinlenecem çünkü belimde ağrı oluşmaya başladı

Bizim alıntılar çok karıstı canım valla hiç bilmiyorumki 4000 5000 vardır yine arkadaş link paylaşmış ona bakalım

Canım benım doktorum var Ankara nene hatunda 300 ödüyoruz yakın zamanda gidince tekrar almıyor ama 10 gunmu tam hatırlaıyorum sonrasında tekrar alıyor[/QUOTE]
Canım valla bugun kullandım Ilk kez ne zamandır peynir ekmek yedım yoksa aksama kadar ac kalıyorum galıba işe yaradı insallah etkisi gecmez

Ay keşke öyle bir imkan olsa ultrasona bağlı yaşardım valla

Araştırdım çok pahalı, ki doktorlardaki kadar iyilerden de değil
Kredi çeksem de gücüm yetmez 300binlerde fiyatları

Yapcak bişey yok randevuları bekliyoruz anca

merhaba anım maternity testi ne oluyor. ilk defa duydum
Genetik tarama testi canım, kanını alıp amerikada ki bir labrotuvara gönderiyorlar, senin kaninin icindeki bebegin DNA si ayristiriliyor ve DNA inceleniyor, bebegin tüm saglik durumlari cikiyor ortaya, NIPT ya da serenity gibi isimleri de var bu testin.

Kızlar ikili testi ne zaman yaptıracaksınız 11 haftadan sonra yapılır deniyor ben 11+5 de gitmek için randevu aldım ama erken mi

Ben o tür testleri yaptırmak istemiyorum. Allah muhafaza bir sorunu olsa ne fark edecek ki? Aldıracak mıyım çocuğumu? Allah kimseye kaldıramayacağından ağır yük vermesin.
canım kendini hazırlayacaksın
düşünsene doğumda pat diye böyle birşeyle karşılaştığını (Rabbim korusun)
İnsan aklını kaybedecek gibi olur
Ama önceden öğrenmek belki yapılabilecek birşey varsa yapmak
sanki daha iyi gibi

İkili testi falan yaptıracağım tabi ama şu Amerikaya gönderileni gereksiz buluyorum. Down sendromu gibi hastalıkların zaten tedavisi yok Allah muhafaza. Bebeğimiz sağlıklı doğsun diye dua etmekten başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…