- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Bende otuzunda gideceğim. Kontrollerin ayda bir olması çok kötü oldu. Zaten sabırsızım
Sizinle ayni yiz ve cinseti hakkinda ne dedi nezaman gorulecek diye sorduzuzmuuMerhaba kızlr
Bugün randevum vardi cok şükür bebek sağlıklıymış baya hareket ediyordu
Benimde belirtilerim iyice azalmıştı hamile gibi hissetmiyordum kendimi endişe etmeye baslamıştım sizin gibi
Haftaya da ikili test için gideceğim
Kan değerim 10 çıktı kan ilacı verdi birde
Aminn canım inşallah ilerde bu mınnaklara nasıl bakıcaz topiklerinde konuşuruzAynen sabah akşam dua ediyorum, Allah'a emanetiz hepimiz ve bebişlerimiz de.
Sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun inşallah :)
ay gözun aydın kardeş darısı basımıza bende 1 tost ekmeğine kaşar koydum yedimBugün sıfır mide bulantısı ile uyandım. Kalktım kendime şöyle ballı mallı güzel de bir kahvaltı hazırladım ohh. Mide bulantınz geçti diye niye üzülüyorsunuz sevinin işte. Bebeklerimiz büyüyor şükür:)
benimde 200 tl alıyor canımBizim alıntılar çok karıstı canımvalla hiç bilmiyorumki 4000 5000 vardır yine arkadaş link paylaşmış ona bakalım
Canım benım doktorum var Ankara nene hatunda 300 ödüyoruz yakın zamanda gidince tekrar almıyor ama 10 gunmu tam hatırlaıyorum sonrasında tekrar alıyor
Bende sürekli karpuz yiyorum susuzluğumu gideriyorBen bu sıra hep kavun, erik , kiraz, çilek vs yedim. Meyve yemek rahatlatıyor kabızlık olayını iyi geldi bana :)
Karpuz şuan pek hoşuma gitmiyor tam olmamışlar sanki
Amin canım hayırlı olsun bu zamanlar dinlenmeye çalış baktın yoruldun tüy ortadan mesela ben şimdi yapıcam sabahtan beri hep sıkıntılı yazılar çıkardım şimdi müstelarlığa çıkıcam sistemde dolu evrak var mescide kaçıp dinlenecem çünkü belimde ağrı oluşmaya başladıkızlar hayırlı günler olsun inşallah, ben calisiyorum ama cok yorgunum zorla calisiyorum sabah mide bulantisi 10 dan sonrada yorgunluk simdi bir saat izin aldim eve geldim uzandim inşallah bebegim iyidir ve büyüyordur ..
Allahım kucagimiza almayı nasip etsin inşallah inşallah
Siz yaptırdınız mı fiyatı ne kadar acaba benim yaşım büyük old için yaptırmak istiyorumCanım o maternity testte cinsiyeti söylüyorlar yani yaptırdıktan 10 gün sonra öğrenirsin kesin sonucu inşallah :)
Bizim alıntılar çok karıstı canımZorlama kendini canım bir arkadaşta söylemiş daha çok tiksinirsin ben azar azar yemeye çalışıyorum
sağ elinle karnını sev ona bol bol ayetel kürsü oku ve bol boll onu emanetçilerin en büyüğü en güzeli Rabbime emanet et için rahat olur bol bol okuyalım kuzularımıza kızlar duadan güzel ne var Rabbim hepimizi duyuyor.
Ben zofran kullanıyorum canım bende tedirgin oldum her yerde yorumları okudum ama napalım doktorlarada güvenmek zorundayız onlar bizi daha iyi biliyor birşey olmaz kullan dediyse eğer
Benimde arada sağda oluyor batma şeklinde ilk korktum ama rahim genişliyor ya ondan ötürüdür dedim kendimi rahatlattım
haklısın canım ben yanlıs anladım :) medıcana da dogum paketlerı ne kadar pekı
Ay keşke öyle bir imkan olsa ultrasona bağlı yaşardım vallaEve ultrason cihazı alasım var
Ay keşke öyle bir imkan olsa ultrasona bağlı yaşardım valla
Oh ne güzel şifa olsun. Bebeğine yarasın inşallah:)y gözun aydın kardeş darısı basımıza bende 1 tost ekmeğine kaşar koydum yedim
Ay cidden araştırmışsın bileAraştırdım çok pahalı, ki doktorlardaki kadar iyilerden de değil
Kredi çeksem de gücüm yetmez 300binlerde fiyatları
Yapcak bişey yok randevuları bekliyoruz anca
Yaptırmadım ama duydum dr a falan sordum fiyatlar 1700 ile 2700 arası değişiyor diye duymustum.Siz yaptırdınız mı fiyatı ne kadar acaba benim yaşım büyük old için yaptırmak istiyorum
Genetik tarama testi canım, kanını alıp amerikada ki bir labrotuvara gönderiyorlar, senin kaninin icindeki bebegin DNA si ayristiriliyor ve DNA inceleniyor, bebegin tüm saglik durumlari cikiyor ortaya, NIPT ya da serenity gibi isimleri de var bu testin.merhaba anım maternity testi ne oluyor. ilk defa duydum
evet evet DNA ya baktiklari için cinsiyetti de soylemiş oluyorlar tabi :) saglikli olsunlar da cinsiyeti hic onemli degilll :)Canım o maternity testte cinsiyeti söylüyorlar yani yaptırdıktan 10 gün sonra öğrenirsin kesin sonucu inşallah :)
Yok tatlim dogru zamanda gidiyorsun. erken degilKızlar ikili testi ne zaman yaptıracaksınız 11 haftadan sonra yapılır deniyor ben 11+5 de gitmek için randevu aldım ama erken mi
canim ben yaptiracagim, 2.500 tl fiyat verdiler. nakit ödersek 2250tl. piyasada fiyatlar 2.250tl ile 3.500tl arasında degisiyorSiz yaptırdınız mı fiyatı ne kadar acaba benim yaşım büyük old için yaptırmak istiyorum
Teşekkür ederim canımcanim ben yaptiracagim, 2.500 tl fiyat verdiler. nakit ödersek 2250tl. piyasada fiyatlar 2.250tl ile 3.500tl arasında degisiyor
InsaAllah kolay geçer canım bebeklerimizle sağlıklı şekilde ilgilenebilirz insaAllahBenım de en cok korktuğum şey dikişler ilkinde uyutup yaptılar bunda nolur bilmiyorum hastane Baska
Bugün gittim bende 7+1 dedi kalbi oluşmuş ama dinletmedi6+2 de duydum canım ben kalp atısını 12 gun oldu
canım kendini hazırlayacaksınBen o tür testleri yaptırmak istemiyorum. Allah muhafaza bir sorunu olsa ne fark edecek ki? Aldıracak mıyım çocuğumu? Allah kimseye kaldıramayacağından ağır yük vermesin.
canım kendini hazırlayacaksın
düşünsene doğumda pat diye böyle birşeyle karşılaştığını (Rabbim korusun)
İnsan aklını kaybedecek gibi olur
Ama önceden öğrenmek belki yapılabilecek birşey varsa yapmak
sanki daha iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?