- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Canim cok gecmis olsun. Hepimiz Allaha emanet ediyoruz bebisleri bu donemler gercekten riskli donemler. Hayirlisi buymus de insallah ardindan tez zamanda hamile kalir ve saglikla kucagina alirsinKızlar size mutlu mutlu hayırlı sağlıklı hamişlikler diliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kalp atışı başlamamış. 8.hafta olmasına rağmen 6. Haftada kalmış. Sonlandırma sürecini başlatıyoruz.
Hamile kalmadan once kontrole gittigin kadin dogumcu yok muydu canim?aynen ya bende ozel olsun ıstyorum bıraz gıdınce hep aynı yuzlerı goreyım ıstıyrum
maşşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımbu da fotomuz.
aynen canım bunlara uygun doktorum sukur oncesınde de gata ya gıderdım ama orayı da dagıttılar malum o yuzden kım var ne bılmıyorum son zamanlarda bu doktoruma gıttımCanim cok gecmis olsun. Hepimiz Allaha emanet ediyoruz bebisleri bu donemler gercekten riskli donemler. Hayirlisi buymus de insallah ardindan tez zamanda hamile kalir ve saglikla kucagina alirsin
Hamile kalmadan once kontrole gittigin kadin dogumcu yok muydu canim?
Ben dr ve hastanede kendi kriterlerimi soyleyeyim
-Cvsine bakiyorum mutlaka internet uzerinden
-Hasta ile iliskisine bakiyorum asiri mesafe ya da laubali tavirlar hosuma gitmiyor.
-Kafanda ki her soruya aciklik getirebilmeli ve ve hastayi pozitif dusundurmeli moral vermeli
-Paragoz olmamali ve hastadan yana etik bir yaklasimi olmali
-Dogum yapilacak hastanede ise otel hizmetinin bir onemi yok benim icin. Yenidogan unitesi ve bir sorun oldugunda mudahale edecek ekibin alaninda iyi olmasi yeterli
Aslinda olmasi gereken ama bulunmasi zor seyler maalesef. Umarim herkes kendine hitap eden yeri bulabilir bu hassas surecte
MErhaba canım aslında şuan sadece muayaneye gittim Doç. Dr. Mehmet Serdar OĞUZ doktorum sen nereye gidiyorsun bende şimdiden doğum yapacağım hastaneyi bile düşünür oldumhos geldın canım bende ankaradayım klasık sorumu sorayım hemen hangı hastaneye gıdıyırsun :)))
Bak canim su an soyle bi topic var belki yardimci oluraynen canım bunlara uygun doktorum sukur oncesınde de gata ya gıderdım ama orayı da dagıttılar malum o yuzden kım var ne bılmıyorum son zamanlarda bu doktoruma gıttım
Selam kızlar,
Eryaman Hastanesi'ne giden var mı aramızda?
Yok ama Oscar bey i ove ove bitiremiyorlar :)
bende ona gitmek istiyorum aslında, ama çok açık sözlülüğünden yakınmış gidenler :) eğer 12. haftayı atlatabilirsek oradan dogum paketi almayı düşünüyorum. tabi şu an hala kanama devam ediyor. Bu hafta bi gideyim olmazsa
ben henuz bısey almadım erken dıye almak ıstıyoırum ama bıraz da zaman gecsın ıstıyorm . suan koru hastanesıne gıdıyorumn :)doktorumdan da memnunum hangı hastane dusunuyorsun[/QUOTE]MErhaba canım aslında şuan sadece muayaneye gittim Doç. Dr. Mehmet Serdar OĞUZ doktorum sen nereye gidiyorsun bende şimdiden doğum yapacağım hastaneyi bile düşünür oldumbebişe hiç bişeyler aldınmı peki nereleri düşünüyorsun
Benimde iki gün önce sağ tarafım pıt pıt attı uykudan utandım sanki ilk çocuğun kız ama ayrımı atmadı hiç hatırlamıyorum beş yıl olduSelam kızlar
Bugün pıtır pıtır sol tarafım oynuyor. Sol alt tarafda kızımda solumdaydı Buda orada
Var mı hisseden Böyle bir şey
29 undaki kontrolü heyecanla bekliyorum
Kızlar size mutlu mutlu hayırlı sağlıklı hamişlikler diliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kalp atışı başlamamış. 8.hafta olmasına rağmen 6. Haftada kalmış. Sonlandırma sürecini başlatıyoruz.
Bende devlet yaşadım bu durumu ama demek ki hastanesine göre degisiyormus insaAllah yarın ki güzel olur heyecanla yarını bekleyip hayal kırıklığı yaşamak kötü olcak benim icin 29undan beri bekliyorum hergün endise korku ve sonuc sinir bozucu zaten hassasiz olmadi baska yere gidicem özel falan hic farketmez merakimi gideremedikten sonra anlamı yokBenim girdiğim ultrasyonda öyleydi özel hastanede canım
Dr birsürü test yazınca ve fiyatları çok tuzlu olunca devlete test için gittim ve okadar güzel belirgin görünen ultrasyon cihazı vardi ki devlette şok oldum:)
Yine özele gideceğim ama hastanemi değiştirmeyi kesin düsünüyorum
Benimde iki gün önce sağ tarafım pıt pıt attı uykudan utandım sanki ilk çocuğun kız ama ayrımı atmadı hiç hatırlamıyorum beş yıl oldu
Hamilelik belirtilerinden birisi de karinda yani gobek bolgesinde kas seyirmesi canim.Kızımda bunları çık geç yaşadım ben yada ilk olduğu için hissetmiyordum. Sürekli hissediyorum bu kadar olmasına anlam veremedim
Tek bildiğin ayağa kalktığım anda duruyor yatar pozisyon yada oturur pozisyonda direk pıt pıt başlıyor
Su donemler pek zorlayarak yemeni gerektirecek donemler degil. Kendini zorlayip iyice tiksindirme yiyeceklerden. Ac kalmaman ve yedigin seylerin zararli olmamasi yeterli. Bebekler su anda bizim depolardan yiyorlar. Kan tahlilinde zaten eksik birsey varsa mudahale ediliyor. Mesela ben de demir eksikligi vardi ve demir hapina basladim. 3 aydan sonra daha dikkatli ve saglikli beslenebiliriz anca su an midemiz ne aliyosa oCanlar mevsim meyvelerinden falan yiyebildiginiz zamanlarda hangilerini yiyorsunz markete gidiyoruz bakıyoruz eşimle fiyatlar uçuk baksan yenicek gibi degil elimiz boş çıkıyoruz bir tek kayısı yedim kac gündür oda kabız olmamam icin iyi geldi başka ne var iyi gelicek beslicek ceviz fındık yiyorum süt iciyorum bugün zorla 2 yumurta yedim haslanmis ama bulantim artti kusucam nerdeyse peyniri zorla yiyorum sütte sıkıntı peynir güzel gelmiyor bende durum böyle yemekte yiyebiliyorm hamd olsun ama azcık doyurucak kadar fazla gelince kusucak gibi oluyorum
Hamilelik belirtilerinden birisi de karinda yani gobek bolgesinde kas seyirmesi canim.
Seninkisi de odur. Daha 3 cmlik bebiklerin hareketlerini hissettirebilecegini sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?