- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
- 23
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda bulantıların biter toparlanırsın bütün bulantılı hamilelerin bulantıları geçsin bitsin inşallahKizlar bir giremedim.suraya oyle kotu geciriyorum ki k.pederle k.valide bana bakmaya geldi hafta da 2 defa 3 buyuk sise serumla 2 gun toparliyorum.ancak sinra yine pert.... aklim sizlerde oysaki
günaydın canım benim subyen muskasi yaotirsaydin bu hamileliginde demekki subyen diyorlar o var allahim güzel allahim bebegini korusun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahhocbirsey yoktu canim. hersey gayet guzel gidiyordu
Gunaydin bende 2 gundur yatiyorum.kanaman durdu cok sukur.Bugun ise gidiyorum.Allah korusun insallah birsey olmazgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
ikigundur yattim bugun isteyim bakalim nasil olacak
41 kere maşallah canım.. Rabbim korusun ne de tatlışlar yaaaa, benimki de olmus mudur acaba bu kadar, doktor boyunu söyledi mi kac cm olmuş? ya da mm?
Teşekkür ederim canimm. Herşeyin hayirlisi... düşünmemeye çalışıyorum ama malesef ki düşünmeden edemiyorum. .
Neden 12. Haftada gel yine, dedi ki?
Ben de p.tesi gitmek nasip olursa gideceğim..
Cinsiyet konusunda birşey söyleyen oldu mu?
Bu arada hanımlar bugün banyo lavabo temizliği yaptim. Feci bi asitlik ilaç kullanmisim. Fırçayı suremeden ordan uzaklaştım. Kapı pencere suyu actim.
Çok sonra girip yıkamak zorunda kaldım o kokunun havanın gitmesi için.
Başıma ağrı girdi. Ve hafif bitkin düştüm.
Ama başka birşey olmadı.
Bebeğe birşey olmamıştır di mi
Sanirim solunum aldığı zamanlardi bu dönem...
Ayyy ne güzel bir duygudur öyle görmek ben doktor araştırıyorum hala gittiğim doktorun cihazını beğenmedim hiç net göstermiyor
Ben de çok korkuyorum normalde de randevum salı ama dayanamayıp yarın kontrol olurum heralde bi de geçen hafta bebeği göremedik. O kadar ki millete nasıl söylicem diye düşünmeye başladım. İnşallah rabbim sevindirsin bizi hepimizi
Aynen canım ıkılı test ıçın cagırmıştır12. haftada bakılması ya da yapılması gereken bir test var sanırım. Ense kalınlığına vs, bakacak sanırım. Doktorun acil doğuma girmesi gerekiyordu detaylı konuşamadık hiç ultrasonu verip ayrıldı. Cinsiyet okuduğum kadarı ile 15. haftadan önce belli olmuyor oda ufaklıklar kendilerini gösterirse heralde, hiç soramadım onu da :)
olabılır valla canım hepımız bıseylerden tıksınıyoruz bu donemde bende sut ıcemıyorumsüt ve süt ürünlerini midem kabul etmiyo canim ya. su an bile ayran deyince midem bir tuhaf oldu. psikolik midir nedir anlamadim.
cok sevındım canım Rabbım hepımıze bu yolda yardım etsın yar ve yardımcımız olsun ınsallahArkadaşlar tşkler düşündüğünüz için iyiyiz çok şükür dün doktora gittik iyi bebişim çok şükür kanama alanı da kalmamış lekelenme de bitti çok şükür ama dikkatli olmam lazım yine giremedim bu aralar ama 1-2 güne listeyi düzenlicem listede olmayanlar özel msj atarsa daha iyi arada kaymamamış olur doktorum artık 1 ay sonraya verdi randevuyu hakkımızda hayırlısı Günaydın bu arada
amın canımbende öyle hatırliyorum kötü geciyor demişti sanki en son, Allah ım onunda bizlerimde miniklerini korusun inşallah @MeLoDi
hepsı normal kuzumMerhaba benimde gece uyurken asiri bacaklarim agriyor sizliyor sizinde oluyor muhic uyuyamiyorum gece bu yuzden
kızlar bana bır fıkır verın yardımcı olun sımdı ben koru hastanesıne gıdıyorum doktorumuda sevıyorum daha oncesınde adet duzelsızlıgı ıcın devlet hastanesıne gıtmıstım ve benı basından savmıstı yumurtlaman yok hamıle olamazsın al su ılacları uc ay kullan demıstı ve ben sankı hıc cocugum olamayacak gıbı bır hıssıyata gırdım sonra bızım koru hastaneısnde check up vardı onu kullanalım dedım ve ordan da kadın doguma gıdeyım dedım hastanenın doktorlarını arastırdım ve kendı doktoruma gıttım ıkı ay kadar adet duzensızlıgımı yumurtlama gunumu bulmaya calıstık vs bayagı da ılgılendı ve bende hamıle kalmayı sonrakı aylarda olur sanırken Rabbım nasıp ettı ılk denemede oldu o gecıkmelerın uzerıne sımdı karar vermem lazım o hastanede ıstıyor ısem dogumu paket almam lazım paket 5000 lıra doktorum yardımcı docent sevıyorumda ama cevremdekı ınsanlar herkes dogumu ucretsız yaptırıyor o kadar para verme dıyorlar devlet hastanelerınde gunluk dogum daha fazla dıyorlar o doktor gunde bır tane dogum yaptırır dıyorlar kafam allak bullak oldu bende ıstıyorum kı her gıttıgımde farklı doktor olmasın hep aynı doktorum olsun kafam karısık ....
olabılır valla canım hepımız bıseylerden tıksınıyoruz bu donemde bende sut ıcemıyorumayran da ıste bıraz bıraz :))
Süt ürünleri bende de inanılmaz sıkıntılı, inanılmaz şişkinlik ve gaz sancısı yapıyor ayrıca. Rezil oluyor tüm günüm. Acaba Laktoz alerjisi mi var baktırsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?