- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Hakkında hayırlısıKızlar günaydın şükürler olsun bebeklerden birinin kalp atışını duydum . Diğeri biraz küçük şu anlık içinde bebek yok dedi doktor . İleride devam edebilir de sonlanabilir de dedi . O biraz moralimizi bozdu ama birinin kalp atışını duyduk ya şükürler olsun buna
Canım dinleme sen doktoru inş diğerininkinide duyarsın daha küçük ikizlerde biri hep geriden geliyomuş hayırlısı olsun ilk gebeliğin mi normal yolla mı gebe kaldınKızlar günaydın şükürler olsun bebeklerden birinin kalp atışını duydum . Diğeri biraz küçük şu anlık içinde bebek yok dedi doktor . İleride devam edebilir de sonlanabilir de dedi . O biraz moralimizi bozdu ama birinin kalp atışını duyduk ya şükürler olsun buna
Benim gazdan mı çok su içmekten mi bilmiyorum şimdiden 4 aylık gibiBenim büyüdü. 57yle hamile kaldım. Şuan 60 oldum. 9+3 üm buugün :)
Normalde pek yok ama aksamları cıkıyo bıraz 5 aylık civarı gibi oluyorumKızlar merhaba,
Göbüşleriniz büyüdü mü?
Kızlar merhaba,
Göbüşleriniz büyüdü mü?
Canım cok teşekkur ederimmmm :) benim bulantim son gaz basladı gene :) doktora da sordum, kanama yoksa dert etme bulantinin ani kesilmesi bir sey gostermez dedi. icin rahat etmeyecekse gel bakalim dedi ama gitmicem :) inadım inat 23 hazirana kadar sabırrrrr
Canım bende internetten hep aynı şeyi araştırıyorum . Birinin kesesi zaten diğerinden biraz küçüktü . 1 hafta sonra gel bakalım dedi . Ben inanıyorum geriden gelenin kalp atışını da haftaya duyacağız . Dediğin gibi ikizlerden biri hep geriden gelip ilerdeki haftalarda yakalıyormuş . Bu arada 3. Tüp bebek denemem de kavuştum evlatlaraCanım dinleme sen doktoru inş diğerininkinide duyarsın daha küçük ikizlerde biri hep geriden geliyomuş hayırlısı olsun ilk gebeliğin mi normal yolla mı gebe kaldın
Kızlar merhaba,
Göbüşleriniz büyüdü mü?
günaydın kızlar
bugüne kadar inanılmaz rahattım hatta orucumu bile tutabiliyordum. ancak bugün midem bulanmaya başladı. ne yapsam da rahatlasam. bi de çalışıyorum. çalışan hamişler bulantıda neler yapıyorsunuz
ay kıyamam yaayesa benim kusmamam gerek kusarsam hasta oluyorum toparlayamıyorum kendimi. daha önce ayran diyenler oldu onu deneyim bari
bende daha karından baktırmadım kuzum haftaya gıtcez ınsallah bakalım ne olur o zaman bende de kılo var gorur ınsallah bebegı:)
ınsallah canım haftaya gıdecegız bakalım sonra da bır ıkı haftaya taramalar baslar dedıBenim gozuktu csnim kalp atisini da dinledik seninde duyulur inşallah
buyüdüü :)Kızlar merhaba,
Göbüşleriniz büyüdü mü?
Merhaba kızlar. Bulantı bilekliği aldım az önce inşallah işe yarar
Gaz bilekliği de yapsalar ya
canım dr. randvuna gittin mi? bizim dönemler yakında o sebepten soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?