2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hakkında hayırlısı

Canım dinleme sen doktoru inş diğerininkinide duyarsın daha küçük ikizlerde biri hep geriden geliyomuş hayırlısı olsun ilk gebeliğin mi normal yolla mı gebe kaldın

Kızlar merhaba,

Göbüşleriniz büyüdü mü?

yatarken dümdüz, oturunca çıkıyor yemekten hemen sonra falan belli oluyor. Bende 50 kilo hamile kaldım 52.4'üm önümüzdeki 2 hafta sadece 100 gr. daha alma hakkım kaldı. doktorlar ilk 3 ay en fazla 2buçuk kilo alın diyor ama kısmet artık

Canım dinleme sen doktoru inş diğerininkinide duyarsın daha küçük ikizlerde biri hep geriden geliyomuş hayırlısı olsun ilk gebeliğin mi normal yolla mı gebe kaldın
Canım bende internetten hep aynı şeyi araştırıyorum . Birinin kesesi zaten diğerinden biraz küçüktü . 1 hafta sonra gel bakalım dedi . Ben inanıyorum geriden gelenin kalp atışını da haftaya duyacağız . Dediğin gibi ikizlerden biri hep geriden gelip ilerdeki haftalarda yakalıyormuş . Bu arada 3. Tüp bebek denemem de kavuştum evlatlara

günaydın kızlar

bugüne kadar inanılmaz rahattım hatta orucumu bile tutabiliyordum. ancak bugün midem bulanmaya başladı. ne yapsam da rahatlasam. bi de çalışıyorum. çalışan hamişler bulantıda neler yapıyorsunuz

valla çalışırken kalkıp kusup gelip çalışmaya devam ediyorum :):) neyseki 1 kere yaşadım daha da yaşamam inşallah :)

ofis çekmecemde tuzlu cubuk var ama pek etkili değil bulantıyı bastırmada ilk zamanlar etkiliydi ama kaybetti etkisini

Selam kızlar

Bugün sonuçlar için doktora gittim

Sizin soylediklerinizi söyledi doktor olacak kızlarsiniz hahaha:)

Sebze Meyve çok çok iyi yıka dedi

Tekrar tansiyon ölçtu

Ultrason da da baktı 7 arti 0 çıktı kalp atışı da sadece 2 sn dinletecegim dedi Veeeee dinledimmmmm çok güzellllllll Allahim herkese yaşaTsin

Bi de d vitamini icin kan verdim 1 haftaya da o çıkacak inşallah

Bugünden itibaren say tam 1 ay sonra gel dedi :)

canım dr. randvuna gittin mi? bizim dönemler yakında o sebepten soruyorum.

Kalp atışını duymak için 26 mayısta kontrole gitmiştim. Doktor bu haftalarda sebepsiz kalp atışı durabiliyor 2 hafta sonra tekrar gel dinleyelim sonra ayda 1e düşüreceğiz kontrolleri dedi. Yarın hayırlısı ile 16:30 tekrar randevum var miniğim gelişmiş mi , büyümüş mü ona bakıp tekrar kalp atışını dinleyeceğiz. Senin ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…