allahim güzel allahim pıt pıt lari almayi bebislerimizi kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah inşallah güzel haberler le gelirizBen kı
Bende bugün dayanamadım gittim kalp atışını ne duydu nede gördü 15 gün sonra gel dedi
Kızlar ben hamileliğimden önce lazer epilasyona gidiyordum ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmedim. Fakat şuanda yüzümde tüyler belirginleşmeye başladı. Ne kullansam bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunurmusınuz ?
aksam yoğurdun içine salatalik rendelenmis olarak yedim corba ile rahattim dunden basladi mide bulantimda allahim yardım etsinBulantının çözümü zor ama sadece yanma varsa yoğurt çok iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersen
bende daha karından baktırmadım kuzum haftaya gıtcez ınsallah bakalım ne olur o zaman bende de kılo var gorur ınsallah bebegı:)Bizim muhtemel doğum tarihi aynı imiş. Benim karından baktı da göremedik. Onun için sordum. Maşallah size Allah'ım esirgesin
bende bırkac aksamdır ayran ıcıyorum cok ıyı geldı tansıyona da bulantıma da tavsıye ederımaksam yoğurdun içine salatalik rendelenmis olarak yedim corba ile rahattim dunden basladi mide bulantimda allahim yardım etsin
yogurda devam edecegim inşallah allah razı olsun kardeşim
Kızlar ben hamileliğimden önce lazer epilasyona gidiyordum ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmedim. Fakat şuanda yüzümde tüyler belirginleşmeye başladı. Ne kullansam bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunurmusınuz ?
Lazer epilasyon sorun yapmıyor. Gitmeye devam edebilirsiniz, diyebiliyorum...
Lazer uzmanım, ağdacım ve doktor hamileyken kesinlikle gidilmemesi gerektiğini söyledi bence riske atılmamalı
Amin canım.yok canım benim cok olursa serum takariz dedi ikigun midem yandi bugunden itibaren bulantim başladı inşallah çok cekmem inşallah bebegim iyi olsun
Allahım
sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Ben ilk kızımda steteskop la dinliyordum ama doğuma yakın zamanlarda.Kızlar el dopleri varmıs, kullanan var mi hic aranızda. ya da hic bilgi sahibi olan biri? zararli midir? alsak ta evde dinlesek kalp sesini :) psikopata bagladim ben yaaaaa... randevu ayda bir olur mu hic, sabredemiyorum cok uzun geliyor süre, buarada hic böyle bir tedirginligim yoktu ama bugun saat 15.00 gibi mide bulamtım bıcak gibi kesildi, evet bulantılar yoruyor cok ama en azından gebelik hormonunun salgilanmaya devam ettiginin somut göstergesiymiş, oyle dedi doktorum. şimdi de niye bulanmıyor bir sey mi oldu acaba diye internetten bakarken el dopleri gördüm. almak ta istemiyorum, sabah aksam dinlerim tutamam kendimi.
Kızlar merhaba,
Göbüşleriniz büyüdü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?