2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben kı

Bende bugün dayanamadım gittim kalp atışını ne duydu nede gördü 15 gün sonra gel dedi
allahim güzel allahim pıt pıt lari almayi bebislerimizi kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah inşallah güzel haberler le geliriz
hayirlisi ile sağlığıyla nasip olsun kardeşim inşallah

Kızlar ben hamileliğimden önce lazer epilasyona gidiyordum ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmedim. Fakat şuanda yüzümde tüyler belirginleşmeye başladı. Ne kullansam bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunurmusınuz ?

Tüy dökücü krem kullanamazsın
Ya ağda yada ip aklıma başka bir şey gelmiyor

Lazer epilasyon sorun yapmıyor. Gitmeye devam edebilirsiniz, diyebiliyorum...

Bu arada herkese merhaba. .
Yeni gelenler var gibi hoş gelmişsiniz. .
Ayın 12 sine randevu almıştım.
Haftaya doktora görüncez.
Bakalım ne durumdayız herseyin hayirlisi. ..

Aserme olayını yaşamadım ben ya.
Mide bulantısınin yerini mide yanması aldı.
Ama suan sanki midem bulanıyor gibi...
Sizdeki son gelismeler neler?

Rabbime sonsuz şükürler olsun. Minigim hiç üzmez annesini.. MAŞALLAH sübhanAllah annesiyle oruç bile tutuyor. İftardan sahura bol bol su içiyor meyve yiyoruz. Midem de bu süre içinde çok rahatladı. Oruç ile şifa veren Rabbime şükürler olsun.. ❤

Bulantının çözümü zor ama sadece yanma varsa yoğurt çok iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersen
aksam yoğurdun içine salatalik rendelenmis olarak yedim corba ile rahattim dunden basladi mide bulantimda allahim yardım etsin
yogurda devam edecegim inşallah allah razı olsun kardeşim

aksam yoğurdun içine salatalik rendelenmis olarak yedim corba ile rahattim dunden basladi mide bulantimda allahim yardım etsin
yogurda devam edecegim inşallah allah razı olsun kardeşim
bende bırkac aksamdır ayran ıcıyorum cok ıyı geldı tansıyona da bulantıma da tavsıye ederım

Canım bende genital, koltuk altı, bacak gidiyordum lazere hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce son seansıma gitmiştim. Bitmişti yani, ama tekrar çıkmaya başladılar. Çünkü hamilelikle lazerle giden tüylerimizin %60-70 i geri geliyormuş zaten yapacak bişey yok doğuma kadar ağdaya giderim doğumdan sonra bir kaç seanstan sonra tekrar biter zaten eskisi kadar uzun sürmez

Su an acım ama bsy yersem cıkarcm dıye korkudan yiyemiyorum bu gıdısle kılo vercm galıba

Lazer uzmanım, ağdacım ve doktor hamileyken kesinlikle gidilmemesi gerektiğini söyledi bence riske atılmamalı

Ben de skıntı yasıyorum ya en azından bacaklarımı almak istiyorum oncesinde birkac seans lazere gitmistim azaltmıstı ama simdi hic olmayacak kadar uzuyor hamileliktenmiş normalde boyle olmazdı. Kuzenimin doktoru demiş ki eger lazere gittiysen agda vs yaptırma kısalt cunku lazerde azalan tüyler agdayla da alsan hamilelikten dolayı tekrar cıkar artarak devam eder demiş sizlerle de paylaşayım ben de cok muzdaribim ((

Kızlar günaydın şükürler olsun bebeklerden birinin kalp atışını duydum . Diğeri biraz küçük şu anlık içinde bebek yok dedi doktor . İleride devam edebilir de sonlanabilir de dedi . O biraz moralimizi bozdu ama birinin kalp atışını duyduk ya şükürler olsun buna

yok canım benim cok olursa serum takariz dedi ikigun midem yandi bugunden itibaren bulantim başladı inşallah çok cekmem inşallah bebegim iyi olsun
Allahım
sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Amin canım.

Ben ilk kızımda steteskop la dinliyordum ama doğuma yakın zamanlarda.

günaydın arkadaşlar,miğde bulantım dünden beri azaldı gibi.benim 11. hafta sona eriyordu diğer hamileliklerimde bu defa erken mi bitcek ne:999

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…