- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Sabah çok şiddetliydi, hele dün, wc den cikamadim.ama simdi bicak gibi kesildi , şaşkina döndüm vallahi :/ yarin sabah bakıcam duruma göre ararım doktorumu, gel derse giderim, belki normaldir diyecek bilemiyorum aslinda doktorum yüzunden evham yaptim, çünkü senin miden bulandikca ben mutlu oluyorum demisti şimdi mutsuz mu olacak yani :/ umarim dedigin gibidir canim, olağan bir durumdurCanım seninle aynı haftalarımız benim de bu 2 gündür azaldı her seyi yine yiyemiyorum ama eskisi kadar da midem bulanmıyor zaten ben hiç istifra etmedim. Bende bazı hamilelerde 10.haftada geciyor bazısında da 10.haftada eskiye nazaran azalıyor diye okumustum belki onunla alakalı olabilir su an aynı haftadayız bnmde azaldı bulantım
Bulantının çözümü zor ama sadece yanma varsa yoğurt çok iyi geliyor diye biliyorum bir dene istersengünaydın kızlar hayırlı sabahlar
benim midem yaniyor iki ucgundur dunden beri siklasiyor ne yapmaliyim fayda eder
aşermek mi bilemiyorum ama normalde de benim canim sürekli bir seyler çekerdi :) bugün sucuk çekti mesela ayıptır söylemesi. domates yemek hosuma gidiyor bir de salatalık :)Kızlar nelere aş eriyosunuz
Aminn ve maşallah çok şanslısın bende Yok yokKızmayın ama ben aynen oyleyim. Rabbim bulantısı olan herkese yardım etsin cok zordur eminim insallah enn kısa surede gecer. Benm hic bulantım halsizligim istahsızlıgım ağrım sızım bas donmem ve göğüs hassasiyetim olmadı hatta şüphelendim kendimden acaba hamile degil miyim diye tabi ufak bi ağrıyla cok minik kanama dısında hamdolsun hic sıkıntımız yok. Sanırım şanslıyım umuyorum 9ay boyle gecer :) hepimizin insallahhhhhGule oynaya hic huzursuzluk yaşamadığımız bi hamişligimiz olur innnsallahhhh sonrasında da tek avazda neşter değmeyen tertemiz ağrısız bi normal dogum :) off duaya bak bee amin deyin kızlar ihtimali biraz zor ama mubarek ramazanda hamişin duası da kabul olur derler
Aminn ve maşallah çok şanslısın bende Yok yok
Canım banada aynısını demişti bi ara bulantım azaldı diy baya annemin basını yemiştim :) bulantının olması hamileliğin yolunda oldugunu gösteriyor dedi ama bi dönem azaldı korktum bugün de azaldı ama dönem dönem azalabilir diye düşündüm açıkçası ben dr uma sormustum bulantım yok diyince de normal demiştiSabah çok şiddetliydi, hele dün, wc den cikamadim.ama simdi bicak gibi kesildi , şaşkina döndüm vallahi :/ yarin sabah bakıcam duruma göre ararım doktorumu, gel derse giderim, belki normaldir diyecek bilemiyorum aslinda doktorum yüzunden evham yaptim, çünkü senin miden bulandikca ben mutlu oluyorum demisti şimdi mutsuz mu olacak yani :/ umarim dedigin gibidir canim, olağan bir durumdur
Canım nasıl söyleyeyim herkes hamile canı ister diye korkarım. Bak gecen de canım meyve çekti ama kış meyvesi yemedim şimdi bir sey olur mu hatta unuttum ama o gün canım istemişti bayaKızlar nelere aş eriyosunuz
Bişey Olmaz Bızde BEBEK DOGUNCA Cenesı TITRER Derler Ama Her Bebegın titriyorCanım nasıl söyleyeyim herkes hamile canı ister diye korkarım. Bak gecen de canım meyve çekti ama kış meyvesi yemedim şimdi bir sey olur mu hatta unuttum ama o gün canım istemişti baya
Aminn ve maşallah çok şanslısın bende Yok yok
Aminnn insallah hemen duzelirsiniz az kaldı hem bu donem gececek bulantıyla degil tekmelerle uyanıcaz :)Zorbuisler Aminmnn canim, ayrıca şanslısın hakikatten bende de yok yok, umarim bizim de duzene girer tez zamanda
Ağzından bal damlıyor :) aminn canim inşallahhhhAminnn insallah hemen duzelirsiniz az kaldı hem bu donem gececek bulantıyla degil tekmelerle uyanıcaz :)
İnşallahhh gün sayıyorum 3 ay olunca geçer diye kimisinin 5-6-9 da geçiyormuş bunları duydukça geriliyorum inşallah bütün bulantılı hamişlerin en kısa zamanda bulantıları son bulurAminnn insallah hemen duzelirsiniz az kaldı hem bu donem gececek bulantıyla degil tekmelerle uyanıcaz :)
Calısiyor musun canım? ben calismiyorken hamile kaldim oyuzden çatlıyorum evde, zaman geçmiyorİlk doktora gitceğimiz günü iple çekiyoduk ikinci doktor tetkitine pazartesi gideceğim nasıl da hızlı vakit geçiyor :)
Kızlar el dopleri varmıs, kullanan var mi hic aranızda. ya da hic bilgi sahibi olan biri? zararli midir? alsak ta evde dinlesek kalp sesini :) psikopata bagladim ben yaaaaa... randevu ayda bir olur mu hic, sabredemiyorum cok uzun geliyor süre, buarada hic böyle bir tedirginligim yoktu ama bugun saat 15.00 gibi mide bulamtım bıcak gibi kesildi, evet bulantılar yoruyor cok ama en azından gebelik hormonunun salgilanmaya devam ettiginin somut göstergesiymiş, oyle dedi doktorum. şimdi de niye bulanmıyor bir sey mi oldu acaba diye internetten bakarken el dopleri gördüm. almak ta istemiyorum, sabah aksam dinlerim tutamam kendimi.
Kızlar nelere aş eriyosunuz
Calısiyor musun canım? ben calismiyorken hamile kaldim oyuzden çatlıyorum evde, zaman geçmiyor
yok canım benim cok olursa serum takariz dedi ikigun midem yandi bugunden itibaren bulantim başladı inşallah çok cekmem inşallah bebegim iyi olsunMİDE BULANTISI İÇİN BİR ŞEY VERDİ Mİ?
inşallah canım benim allah razı olsun kardeşim inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza alirizhic üzulme canım, benim doktorum kalp atisi icin 8. haftaya cagirmisti. nasio sabredecegim dedim, o da duyamadigimiz oluyor üzgün dönmenizi istemiyoruz en uygun zaman 8. hafta demisti. o sebeple ferah tut icini Rabbim her zaman hayırlısını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?