2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sabah çok şiddetliydi, hele dün, wc den cikamadim.ama simdi bicak gibi kesildi , şaşkina döndüm vallahi :/ yarin sabah bakıcam duruma göre ararım doktorumu, gel derse giderim, belki normaldir diyecek bilemiyorum aslinda doktorum yüzunden evham yaptim, çünkü senin miden bulandikca ben mutlu oluyorum demisti şimdi mutsuz mu olacak yani :/ umarim dedigin gibidir canim, olağan bir durumdur

Aminn ve maşallah çok şanslısın bende Yok yok

Canım banada aynısını demişti bi ara bulantım azaldı diy baya annemin basını yemiştim :) bulantının olması hamileliğin yolunda oldugunu gösteriyor dedi ama bi dönem azaldı korktum bugün de azaldı ama dönem dönem azalabilir diye düşündüm açıkçası ben dr uma sormustum bulantım yok diyince de normal demişti

İlk doktora gitceğimiz günü iple çekiyoduk ikinci doktor tetkitine pazartesi gideceğim nasıl da hızlı vakit geçiyor :)

Aminnn insallah hemen duzelirsiniz az kaldı hem bu donem gececek bulantıyla degil tekmelerle uyanıcaz :)
İnşallahhh gün sayıyorum 3 ay olunca geçer diye kimisinin 5-6-9 da geçiyormuş bunları duydukça geriliyorum inşallah bütün bulantılı hamişlerin en kısa zamanda bulantıları son bulur

Progestan beni de cok etkiliyor ama doktor biraktirsada hapi ben birakmaya korkarim. İlk hamileligim 5 ay sürdü 5 ay boyunca hapi kullandigim halde kanamam oldu. Yine ayni şeyleri yasamak istemiyorum. 9 ay boyunca kullanan oldu mu aranizda progestani. Bi zarari olur mu surekli kullanmanin

Saglik ocaginda el dopleri ile bakiyorlar yakinsan en azindan kafana takildikca oraya gidersin bence alma bu kadar cok takmamak lazim canim birsey olacagi varsa zaten elimizden birsey gelmez. Kotu ornek vermek istemem ama arkadasim dogumuna 2 hafta kala bebisi karninda oldu hic nedensiz hersey allahtan dua etmekten baska caremiz yok.

Kızlar nelere aş eriyosunuz

Hic birseye iki gundur iyiydim biraz daha bugun yine felaketlerde midem cikarmiyorum ama öğürtüyor bayaga[/QUOTE]

Karnımdaki minnoşı unuttum kızımın telaşından ,
29 hazirana gün aldık bakalım neler bekliyor bizi artık gittiğimizde hareket ediyor olacak cinsiyet için tahmin bile söyleyebilir doktor.

Calısiyor musun canım? ben calismiyorken hamile kaldim oyuzden çatlıyorum evde, zaman geçmiyor

Çalışırken hamilelik İnan daha iyi daha sağlıklı besleniyorsun ne kadar yemem desende o bu bir şey alınca ucundan yiyorsun

Evde hamilelik kötü zaten yiyemiyorum evde bir başıma açlıktan öleceğim diyorum ne ceviz ne süt hiç birisini içip yemiyorum.

Kızımı 3.750 doğurdum bu 2 kg ancak olur herhalde

MİDE BULANTISI İÇİN BİR ŞEY VERDİ Mİ?
yok canım benim cok olursa serum takariz dedi ikigun midem yandi bugunden itibaren bulantim başladı inşallah çok cekmem inşallah bebegim iyi olsun
Allahım
sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

inşallah canım benim allah razı olsun kardeşim inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz
benim umut bebegim de inşallah nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…