- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
- 103
Tekrar test verin hatta isterseniz idrarda yapıverin pozitif olma ihtimali yüksek benceKızlar hayirli sahurlar benim ayin 20 inde adet olmam gerekiyordu 24 ünden kan testi verdim sonuç 1.2 negatif.ama hala adet olmadım ve midem felaket yanıyor ve şişkinlik var sizce psikolojik ve stresdenmi hamissiniz bunlar belirtimidir..
Yolk kesesi beslenme çantası gibi bişey heralde anne ile kan bağı kurulana kadar ordan besleniyorGunaydin kizlar
Bende oruç tutmadim tutanlara allah kolaylik versin
Bu yolk sac tan drlar bana hic bahsetmedi sonucta kesem var kalp atimida var o tam olarak ne ise yariyor ki.
Bu arada ben ruyamda hep erkek goruyorum sanirim bu da erkek olacak.
evet canim cezası var, ben bildirdim, ama ne cezası bilmiyorum, paradır. hamile olunca da Allah korusun ama bebek düşuncede bildirmek zorundaymışıź.Ben bildirmedim fakat beni aradılar pazartesi gelmem gerektiğini bildirim ve tahlil yaptırmam gerektiğini söylediler sağlık ocağınında gebeliği takip etmesi gerekiyormuş bende tahlil yaptırmıştım onlara bakacaklar eksik birşey varmı diye .ben özel hastaneye gidiyordum demekki ortak görebildikleri bir sistem var.bildirmemenin para cezası var mı bilmiyorum yarın gittiğimde sorar burdan yazarım
Canım Rabbim korusun yavrunu, ama ilk 3 ay organ gelisimi oluyor bebekte, aç kalman bebegı etkilemez ancakkk, susuzluk kesinlikle etkiler, oruçluyken istemsiz şekeriniz düşer, vucudunuzdaki zorlamalar, kalp atışlariniz yani tansiyonunuzun inip cikmasi bence bunlar bebegi etkiler. çunkü bebek şuanda kanınız yoluyla taşinan oksijenden besleniyor, mantiken tansiyon iniş cıkışları kanın pompolanla düzenini etkiliyor. Allah korussun miniklerimizi, Önce bize sonra Allah a emanetler,günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese
biz bugün tam 6 haftalık olduk kalp atislarini kac haftalık aldınız ilk randevumu alacagim erken gitmek istemiyorum ...
Birde ben oruc tutuyorum zarari olmaz inşallah
ocak ayinda Kürtaj oldum ozaman oruclu degildim kalp atislarini alamadik kese boş cikti malesef yani oruc etkilemez diye dusunerek orucuma devam ediyorum...
inşallah hepimizde kalp atislarini aliriz allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bende cumartesi gittim kalp atışlarını duydum. Çok şükürbende şimdi doktordan geldim kesem gözüktü şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya persembe cagırdı bebegi görürüz dedi inşallah:)
Canm aynı durumdayız. 9+3 üm. 6. Haftadan beri yemeğe hasretim o kadar istiyorum ki doya doya sulu yemekler meyveler yemek. Kuru ekmek peynir dediğin gibi. İki gün önce doktorum zofer ilacı verdi. İki gün mucize gibiydi yemek yedim bulantı kusma hiç olmadı. Ama bugün başa döndüm. Ne bir yere gidebiliyorum ne evde mutfağın önünden geçebiliyorumKızlar yemek yiyemiyorum karnım aç ama yiyemiyorum eşim de çok baskı yapıyor yemem için ne yapacagım bilmiyorum aç olup yiyememek
canım benim mj icin çok teşekkür ederim allah razı olsun benim sık duzenli beslenmem bebege faydasi olacaksa tutmayim bugunlerde ,etrafimdada tutma diyen var sakincali olabilir diyen var ben sizi dinlemeliyim sonucta yerine tutma sansim var inşallah tutarim ..Canım Rabbim korusun yavrunu, ama ilk 3 ay organ gelisimi oluyor bebekte, aç kalman bebegı etkilemez ancakkk, susuzluk kesinlikle etkiler, oruçluyken istemsiz şekeriniz düşer, vucudunuzdaki zorlamalar, kalp atışlariniz yani tansiyonunuzun inip cikmasi bence bunlar bebegi etkiler. çunkü bebek şuanda kanınız yoluyla taşinan oksijenden besleniyor, mantiken tansiyon iniş cıkışları kanın pompolanla düzenini etkiliyor. Allah korussun miniklerimizi, Önce bize sonra Allah a emanetler,
Canım, benim doktorum kalp atimi icin 8. haftanin sonuna randevu vermisti. benim 6+3te kanamam oldu, o sebeple ultrasonda baktı, kalp atışını dinledik, duyarsın Allah in izniyle,
Orucunu Allah kabul etsin canim, ama bence bir kez daha düşün.
Canım Rabbim korusun yavrunu, ama ilk 3 ay organ gelisimi oluyor bebekte, aç kalman bebegı etkilemez ancakkk, susuzluk kesinlikle etkiler, oruçluyken istemsiz şekeriniz düşer, vucudunuzdaki zorlamalar, kalp atışlariniz yani tansiyonunuzun inip cikmasi bence bunlar bebegi etkiler. çunkü bebek şuanda kanınız yoluyla taşinan oksijenden besleniyor, mantiken tansiyon iniş cıkışları kanın pompolanla düzenini etkiliyor. Allah korussun miniklerimizi, Önce bize sonra Allah a emanetler,
Canım, benim doktorum kalp atimi icin 8. haftanin sonuna randevu vermisti. benim 6+3te kanamam oldu, o sebeple ultrasonda baktı, kalp atışını dinledik, duyarsın Allah in izniyle,
Orucunu Allah kabul etsin canim, ama bence bir kez daha düşün.
dıkat et kendıne canım cok gecmıs olsun aklına kotu seyler getırme bebesını oksa konus onunla hersey guzel olacak canımBanada verdi canim ictim uzaniyorum
benım de oyle canım ya :))) hayırlısı bakalım ne gelecek mınnoslarımız:)ben erkek hissediyorum hatta rüyalarıma giriyor ama tüm testler kız gösteriyor
Allah yardımcın olsun canım inş düzelirsinCanım ben bu belirtilerden anlamadım neye uyuyor tatlı da yiyiyorum tuzlu da peynir yiyorum ama et yiyemiyorum kilo da hiç almadım aksine verdim sanırım. Bu mide bulantısından bakımsızlaştım yeterince halsizim karar veremedim yani bana hangisi uyuyor
Benim sağda erkektikızlar bırde bır muhabbet var kesede bebek sag da ıse kız solda ıse erkek bebek dıye duydunuzmu tam tersı de olabılır ama bızım bebek ortada tam :)
Al benden de o kadar . İşyerindeki arkadaşları sevmediğim için , başka ilçeye görevlendirme istemiştim . Görevlendirmeyi uzatabildiğim kadar uzattım ama bebiş olunca başka yere git gel i gözüm almadı . Şimdi tekrar eski yerime döndüm ama şunu şok net hissediyorum. Bebişler beni sakin ve ehil hale getirdi . İnan'ın hiçbirini kızmıyorum her şeye gülüp geçiyorum . İyi ki varsınız bebişler .pazartesi sendromunu iliklerime kadar hissediyorum.
Çok sağol canım gittin mi bugün pekiBen bildirmedim fakat beni aradılar pazartesi gelmem gerektiğini bildirim ve tahlil yaptırmam gerektiğini söylediler sağlık ocağınında gebeliği takip etmesi gerekiyormuş bende tahlil yaptırmıştım onlara bakacaklar eksik birşey varmı diye .ben özel hastaneye gidiyordum demekki ortak görebildikleri bir sistem var.bildirmemenin para cezası var mı bilmiyorum yarın gittiğimde sorar burdan yazarım
Bi sıkıntı olmaz inşLkah ya ben korktumBende de demir eksiklıgı B12 eksik bi de idrar yolu enfeksiyonu cıktı cnm basladım ılaclara
Onu bilmiyorum canım da ben de. Bir kitapta okumuştum ne kadar. Doğru bilmiyorum sağ yumurtalıktan olan bebek erkek sol yumurtalıktan olan kız olur yazıyordukızlar bırde bır muhabbet var kesede bebek sag da ıse kız solda ıse erkek bebek dıye duydunuzmu tam tersı de olabılır ama bızım bebek ortada tam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?