ben hep ekmek zeytın peynır genelde aksam bıraz yemek yemeye calısıyorum :)
kese 1 taneyse bile tek yumurta ikizi olabilir yani tek kesede 2 bebek çıkabilir.
böyle durumlarda beklemeyin bence gidin zaten görünür haftaya. bi terslik varsa o da bilinmiş olur.
Çorba , tatlı , ana yemek, kahvaltı çeşitleri.. Allah ne verdiyse kısacası :) Tabi fazla kilo almaktan ödüm kopuyor dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar edilebilirse o kadar tabi :) Bir tek süt içmeyi unutuyorum, cevizden sıkıldım, yumurtayı haşlama yemekten sıkıldım
kese 1 taneyse bile tek yumurta ikizi olabilir yani tek kesede 2 bebek çıkabilir.
böyle durumlarda beklemeyin bence gidin zaten görünür haftaya. bi terslik varsa o da bilinmiş olur.
Vayyy tatlı yiyebiliyör musun :)
En çok tatlı yiyorum heralde. Süt içebilmek için yanında nutella falan yiyorum. Ama tuzlu ekşi hepsini yiyorum sıkıntı yok bende :)
Ohhh Ohhh götür götür yarasın :)
daha 9 haftada 1buçuk kilo aldım ama yapıcak bişey yok :) Gerçi doktorlar sağolsunlar tok karnına ayakkabı ve kıyafetle tarttıkları kiloyu dikkate alıyorlar inatla ama ben sabah aç karnına kıyafetsiz olanı dikkate alıyorum tabii :)
Bence de seninki mantıklı
Ben de yarın sabah çıplak tarttilacagim bakalım
Gecen cuma sabah çıplak tam 53 gelmiştim
Bakalim ne olacak :)
Sen kaçla hamile kaldın. Ben 50 ile kalmıştım 51.4 gördüm yakınmış kilolarımız :) Gerçi bende uzunsundur heralde o zaman daha zayıf görünüyor olabilirsin 1,58im de ben :))
Aaaaaaaa sen benden uzunsun 1.57 yim ben
Sanirim 53 54 civariydim bakalım yarın sabah belli olacak :)
hahah o kadar alışkınım ki herkesin benden uzun olmasına muhtemelen uzunsundur dedim direk :))
Ayyyy yok yok iyiymiş senin boyun ben kısayim ahahhha
Hedef 9 10 kilo bakalım yoksa yürüyen gardırop olabilirim haha
Doktor 12 kilo iyidir. 15i geçme dedi ama hiçbir yorumda bulunamıyorum şu an . Birbirimize destek olalım bari çok almamak için :)
Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz
Kızlar 6+2 yim kalbini yediğimin kalbini duyduk
Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?