2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ben hep ekmek zeytın peynır genelde aksam bıraz yemek yemeye calısıyorum :)

Çorba , tatlı , ana yemek, kahvaltı çeşitleri.. Allah ne verdiyse kısacası :) Tabi fazla kilo almaktan ödüm kopuyor dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar edilebilirse o kadar tabi :) Bir tek süt içmeyi unutuyorum, cevizden sıkıldım, yumurtayı haşlama yemekten sıkıldım

kese 1 taneyse bile tek yumurta ikizi olabilir yani tek kesede 2 bebek çıkabilir.

böyle durumlarda beklemeyin bence gidin zaten görünür haftaya. bi terslik varsa o da bilinmiş olur.

bilmiyorum canım yaaa. aslında korkuyorum galiba gitmeye de kalp atışı falan da duyulsun istiyorum. daha önce anensefali bebişim olmuştu. o yüzden doktor fobim başladı sanırım 10 gün bekleyim istiyorum

Vayyy tatlı yiyebiliyör musun :)

kese 1 taneyse bile tek yumurta ikizi olabilir yani tek kesede 2 bebek çıkabilir.

böyle durumlarda beklemeyin bence gidin zaten görünür haftaya. bi terslik varsa o da bilinmiş olur.

ayrıca kesem de haftama göre büyük sanırım 15mm. 4 ,5 haftalık hamileyim. off çok panikledim şu an da yeminle

Bence de seninki mantıklı

Ben de yarın sabah çıplak tarttilacagim bakalım

Gecen cuma sabah çıplak tam 53 gelmiştim

Bakalim ne olacak :)

Bence de seninki mantıklı

Ben de yarın sabah çıplak tarttilacagim bakalım

Gecen cuma sabah çıplak tam 53 gelmiştim

Bakalim ne olacak :)

Sen kaçla hamile kaldın. Ben 50 ile kalmıştım 51.4 gördüm yakınmış kilolarımız :) Gerçi bende uzunsundur heralde o zaman daha zayıf görünüyor olabilirsin 1,58im de ben :))

Sen kaçla hamile kaldın. Ben 50 ile kalmıştım 51.4 gördüm yakınmış kilolarımız :) Gerçi bende uzunsundur heralde o zaman daha zayıf görünüyor olabilirsin 1,58im de ben :))

Aaaaaaaa sen benden uzunsun 1.57 yim ben

Sanirim 53 54 civariydim bakalım yarın sabah belli olacak :)

Ayyyy yok yok iyiymiş senin boyun ben kısayim ahahhha

Hedef 9 10 kilo bakalım yoksa yürüyen gardırop olabilirim haha

Doktor 12 kilo iyidir. 15i geçme dedi ama hiçbir yorumda bulunamıyorum şu an . Birbirimize destek olalım bari çok almamak için :)

Doktor 12 kilo iyidir. 15i geçme dedi ama hiçbir yorumda bulunamıyorum şu an . Birbirimize destek olalım bari çok almamak için :)

Ayyyy aynen valla çok yersem dürt bei

Bi de boyun kısa Nerene yiyorsun de :)

Bakalim ilk defa cumartesi gunu gideceğim benimki kaç kilo diyecek :)

Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz

Canım biz yaptık ya yazması ayıp

Cumartesi derse ki durun dururuz

Allaha Şükür kanama falan olmadı çok kötü de hissetmiyorum o yüzden devam ettik

Ha bi de okuduğum kitap düşük riski yoksa önceden düşük olmamışsa kanama yoksa anne iyi hissediyorsa olur demişti :) ona güvenim biraz da :)

Kızlar tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ben . 2 transfer yapılmıştı zaten bana ama geçen Pazartesi doktor kese için çağırmıştı tek kese göründü . Sonra geçen Çarşamba kanamam oldu acele başka bir doktora gittim o Da baktı tek kese gördü . Kendi doktorum bugün kalp atılı için çağırmıştı . Ben kalp atışını beklerken doktor kaç transfer yapılmıştı sana dedi ben şaka yapıyorsunuz dedim eşim hemen atladı 2 diye . Bak 2 tane kese dedi biri 12 mm diğeri 10 mm Kalp atışları haftaya kaldı tekrar çağırdı . Ben hala şok halindeyim . İnanamıyorum bu arada 2 ayrı kese çift yumurta ikizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…