2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bir daha sayfa açtığımda “çocuğum yürüyor yada koşuyor ” diyeceksin diye korkuyorum.

ağlıyor çocuk ağzını açıp kapattıkça normal bir şekilde naanenneeenaa dior.

yine de maşallah diyelim.

Bizimki de 7 aylık
daha anne , dede demiyor yenge hiç demiyor kızım yengeyi 1,5 yaşında söyledi.

Dönemiyor maalesef tek yaptığı odadan çıktığımda ağlamak

canım bizde şaşkınız ama Normal zamanda konuşmuyor hiç zaten. istediği bişey olunca biz evden çıkınca peşimize, birinin kucağında bana veya anneme gelmek istediğinde bana anni, anneme anne anne diyor. atıyor kendini. yani bize bakıyor atıyor kendini bana anne demiyor mesala Anni diyor. Anne anne yide anneme o yüzden bilinçli söylediğine ikna oluyorum.
Mama vermiyorum masusdan bekliyorum kaşığa uzanıp mam diyor.
Annem seni bir bir anneye söyleyeceğimi öğretmiş. İşaret parmağını sallayarak. Annem yaparken oda işaret parmağını sallıyor ama bibi gibi sesler çıkarıyor. ama çok güzel hergün bişey öğreniyor. heycanlanıyoruz...
Allah sağlık -afiyet versin hepsinden önce hepsi oluyor zamanı gelince.

Merhaba hanımlar nasılsınız bebekler Nasıllar
Benim ki 7+7 oldu keyifler yerinde arada sürekli aglasa da
sürünüyor, emekleme ye çalışıyor bugün bacağımdan tutarak ayaklandı dede baba hecelerini söylüyor ama bilinçli değil
Ek gıda ehh işte pekte istekli değil
Evin her yerini geziyor ve sürekli peşindeyim

Ben sizlere birsey soracaktım asLinda bizim tadimlarimiz bitti doktorum artık rahatça ver herseyden dedi
Çorba, et ve tavuk suyu, etı vs. 3 gün kuralına gerek yok dedi
Ama benim bebeğimde sürekli sinek ısırığı tarzı birsey çıkıyor bir anda çıkıp tekrardan gidiyor sizce bu alerji belirtisi mi?

Canım benim ki de bana anni diyor ama nadir canı sıkıldığı zaman :) onu almamı istiyorsa

Merhaba, aynı sorunu biz de yaşadık. Oğlumun arka bacağının üst kısmında bir beyaz leke vardı. Oğlum büyüdükçe leke de büyümeye başladı. Tabi ki ben de vitiligodan şüphelendim kendimi kahrettim günlerce . Cildiyeye götürdük özel bir ışıkla bakıyor karanlık bir odada. Çok şükür vitiligo çıkmadı, beyaz ben deniyormuş, doğum lekesi gibi birşey dedi doktor. Bebek büyüdükçe o da büyür, ama herhangi bir tedaviye gerek yok vücudumuzdaki kahverengi benler gibi düşünün dedi.

Cildiyeye gidicem demişsiniz zAten ihmal etmeyin götürün bir an önce. Ama benim gibi hemen kendinizi kahretmeyin :) umarım bizimki gibi beyaz ben çıkar.

Isilik yada atopik dermatit olabilir. Birazdan foto ekleyip atopik dokuntusunu gostereyim

Goon marka külot bez ben denedim tester vermişlerdi ebebekte emicilik gayet iyi fakat koku yapıyor

Bütün annelerde bilincli olmadıgğını sölüyor sanırım bende kendi bebeğim adına bilincli olmadığı görüsünndryiö her bebek gelisimi farklı siz annesisiniz sizin bebeğinizi en iyi analizi tabiki sizde ..ssağlıkla büyütün ins

Kesinlikle onermem evde kocaaa 1 paket var hayatimda bu kadar sizdiran bi bez daha gormedm. Cok uyduruk. Goruntusu bile uyduruk yani

Gerçekten mi, denemeyelim bile o zaman, hay Allah ya stoklar bitince çaresiz kalıcam sanırım. Ben canbebe de kullandım, hatta pişik yapmasaydı Canbebedeki bir tanıdık bezi bırakana kadar bezleri benden dedi ama 2 numaraydı o zaman, baya pişik yaptı kullanamadık. Prima ve sleepy de pişik yaptı

Evybaby denedim ben bize gayet iyi geldi pişik yapmadı bize

Cnm ıslak mendil mı kullanıyorsun bebisin poposunu temizlerken onlarda pisige sebep olabiliyor. Premium care kullanıyoruz biz çok memnunuz. Geçen denemek için molfix aldım ondan da memnun kaldim istersen sende molfix dene

Cnm ıslak mendil mı kullanıyorsun bebisin poposunu temizlerken onlarda pisige sebep olabiliyor. Premium care kullanıyoruz biz çok memnunuz. Geçen denemek için molfix aldım ondan da memnun kaldim istersen sende molfix dene

Islak mendil çok kullanmıyorum canım, pamukla temizliyorum genelde, 4-5 aydır hiç pişik olmadı bu arada Huggies kullanınca. Kızımda premium care pişik yaptı, stoklamıştım hatta hamileyken, kullanamadık. Şimdi huggies stoğum var biraz, bakalım bitince mecburen deneme yanılmayla uygun bezi umarım buluruz. Teşekkürler :)

Canım bu arada sen keçi loru konusunu çözdün mü? Organik pazarda şöyle bir peynir gördüm tuzsuz ama yarım kg paketlerde satılıyor 25 tl fiyatı, mantıklı değil sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_20180811-170114.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…