- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
- 33
Bayram sonrasına kalır sanırımKızlar merhaba sizin bebekler ne alemde.birlikte hangi oyunları oynuyorsunuz.
Adım adım diye bı set var her aylık bebek için alan oldu mu hiç ondan.
Birde İstanbul Avrupa da olan arkadaşlar ne zaman bebekleri tanistiracagizB-) :-!(TT)
Sanırım ben yoğurtta ölçüyü kaçırdım çünkü üç gün kuralında bir şey olmamıştı sonra oldusabunsuz ılık su ıle yıkıyorum genelde kremı var onu suruyorum gecmez ıse doktora gıdıyorz msj ıle foto ıle bılgılendırıyorum doktoru yonlendırıyor bızı
yenı denedıgımız yıyeceklerı uc gun kuralı ıle olculu verıyoruz mesela dıkkat de etmek gerekıyor cok cok
Ay ben kendi kendime de olsa herseyi oynuyorum. Kucağıma alıp koşuyorum evde çok gülüyor. Tek tek yuvarlak halkaları yere koyup onu da tepeden sarkıtıp tek tek toplatiyorum. Fış fış kayıkçı favorilerinden. Karşıma oturtuyorum ona top atıyorum ama o gelen topu geri göndermiyor tabiki Hemen ağza. Onun yerine geçip kendime atıyorum. Pelus oyuncaklarını konusturuyorum hoşuna gidiyor. Ama en sevdigiii tabiki de su. Şişme havuzu dolduruyorum içine koyuyorum suya vuruyor falan eğlenceli geliyor. Ay ben daha neler oynarım da biraz büyüse. Küçükken yeterince oynayamadım heralde hahaKızlar merhaba sizin bebekler ne alemde.birlikte hangi oyunları oynuyorsunuz.
Adım adım diye bı set var her aylık bebek için alan oldu mu hiç ondan.
Birde İstanbul Avrupa da olan arkadaşlar ne zaman bebekleri tanistiracagizB-) :-!(TT)
Ben çalıştığım okuldan kitap getirip genelde resimlerini gösteriyorumAy ben kendi kendime de olsa herseyi oynuyorum. Kucağıma alıp koşuyorum evde çok gülüyor. Tek tek yuvarlak halkaları yere koyup onu da tepeden sarkıtıp tek tek toplatiyorum. Fış fış kayıkçı favorilerinden. Karşıma oturtuyorum ona top atıyorum ama o gelen topu geri göndermiyor tabiki Hemen ağza. Onun yerine geçip kendime atıyorum. Pelus oyuncaklarını konusturuyorum hoşuna gidiyor. Ama en sevdigiii tabiki de su. Şişme havuzu dolduruyorum içine koyuyorum suya vuruyor falan eğlenceli geliyor. Ay ben daha neler oynarım da biraz büyüse. Küçükken yeterince oynayamadım heralde haha
O pet şişeyi bizde yaptık ama korkudan gözleri firliyor onu sallayınca akabinde ağlama ama öyle boyle bir korku değil. O çiti çiti ses aşırı irite ediyor onu.Ben çalıştığım okuldan kitap getirip genelde resimlerini gösteriyorum
Peluş oyuncakları konusturuyirum
Ceee oynuyorum perdenin arkasindan
Küçük ped şişelere pirinç bulgur fasulye mercimek koyup renkli şişe yaptık onları salliyoruz
allah yardımcın olsun canım ınstagramda guzel tarıfler var bende bı buskıvı deneyecegım unumu aldım guzel olursa paylasırımEvet karsilastirmistim elma suyuyla tatlandirilmis sanirim.Benim bebegim biraz istahsiz doktordan geliyorum idrar tahlili verdik bakalim sonuc ne cikicak o yuzden henuz bebe biskuvisi denemedim az yiyo bari sebze yesin diye bugun keciboynuzu ozu keciboynuzu unu yulaf unu tarhana falan aldim guzel bu tarif bulabilirsem yapip denicem doktor yemesi lazim gun icinde surekli ugrasicaksin dedi
Düsüncelerine katılıyorum canım yoksa bilincli söylenmesi için erken die düsünüyorum bende cıkarabilceği en kolay kelimeri söylüyorlar dada vava nane bizimkide bir haftadır ama bilinçli gelmıyor banaMaşallah çok tatlı bir bebek Allah bağıslasın ama bu sesleri her bebek çıkarıyor. Bence anne ya da başka bişey demiş sayılmaz. Yani bilinçli olarak seslenmek için çıkardığında konuşmuş olur. Yoksa benim oğlum aylardır anne ve dede diyor ama bu agulamak gibi bişey
Merhaba herkese :) uzun zamandır girmiyordum foruma bugün bir vesileyle girmiş oldum maşşallah konuşmaya başlayanlar Bile var neler neler daha, mira 2 ocakta doğdu ama konuşamıyor henüz tabi diğer bebekler kadar kelimelerle kavgamız var ama peşimden daha hiç ağlamadı. Tek başına oyun oynayıp yalnız vakit geçirebiliyor mesela. Bizi takip edenler görüyordur zaten durumları az çok. Bu arada yürüteçte aldık çok mutluyuz onunla her oyuncak kadar vakit geçirip takılıyor çok şükür bir kazasını yaşamadık. Biz hala ufak tefek incecik bir kız olarak devam ediyoruz sizler de durumlar nasıl? Bu arasa huggies kullanan var mı aranızda çok önemli bir problemim var da
Benim kızla aynı gün doğmuşMerhaba herkese :) uzun zamandır girmiyordum foruma bugün bir vesileyle girmiş oldum maşşallah konuşmaya başlayanlar Bile var neler neler daha, mira 2 ocakta doğdu ama konuşamıyor henüz tabi diğer bebekler kadar kelimelerle kavgamız var ama peşimden daha hiç ağlamadı. Tek başına oyun oynayıp yalnız vakit geçirebiliyor mesela. Bizi takip edenler görüyordur zaten durumları az çok. Bu arada yürüteçte aldık çok mutluyuz onunla her oyuncak kadar vakit geçirip takılıyor çok şükür bir kazasını yaşamadık. Biz hala ufak tefek incecik bir kız olarak devam ediyoruz sizler de durumlar nasıl? Bu arasa huggies kullanan var mı aranızda çok önemli bir problemim var da
Tam olarak problemim bu ... hangi beze geçtiniz diye soracaktımMerhaba, ben hala huggies kullanıyorum ama artık bulmakta çok zorlanmaya başladım, olabildiğince stok yapmaya çalışıyorum.
Eveeet :) Fıstık nasıl iyi mi nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallahBenim kızla aynı gün doğmuş
Mira ve Azra aynı gün kızları :)
Tam olarak problemim bu ... hangi beze geçtiniz diye soracaktım
Bende acaba öyle mi yapsam yoksa goon mu denesem falan diye düşünüyorum ama başka bez kabul etmiyor mira burada olan takiple konuştuğumuz arkadaşlar bilir elimde patlayan 20 paket falan prima- 10 paket molfix bir o kadar komili ve sofia oldu hamileyken kayınpederim eve yığınla almıştı kimi 1 no kimi 2 vs kalmışlardı öyle ama pişik yaptı bizi sadece huggies iyi geldi. Şimdi yana yakıla çare düşünüyorumBiz 4 numara kullanıyoruz, uzun süre de değişmez diye düşünüp n11den 6 paket 42li olandan aldım, biraz da 4+ aldım, şimdilik değiştirmeden gidebildiği yere kadar gidecek, sonra neyle değiştireceğimi ben de bilmiyorum, huggiesten de çok memnunum
Bende acaba öyle mi yapsam yoksa goon mu denesem falan diye düşünüyorum ama başka bez kabul etmiyor mira burada olan takiple konuştuğumuz arkadaşlar bilir elimde patlayan 20 paket falan prima- 10 paket molfix bir o kadar komili ve sofia oldu hamileyken kayınpederim eve yığınla almıştı kimi 1 no kimi 2 vs kalmışlardı öyle ama pişik yaptı bizi sadece huggies iyi geldi. Şimdi yana yakıla çare düşünüyorum
Benm ogluma prima molfix huggies pisik.yapti. komili ile pisigi iyilestirdik smdi canbebe kullaniorum. Cok memnunumBende acaba öyle mi yapsam yoksa goon mu denesem falan diye düşünüyorum ama başka bez kabul etmiyor mira burada olan takiple konuştuğumuz arkadaşlar bilir elimde patlayan 20 paket falan prima- 10 paket molfix bir o kadar komili ve sofia oldu hamileyken kayınpederim eve yığınla almıştı kimi 1 no kimi 2 vs kalmışlardı öyle ama pişik yaptı bizi sadece huggies iyi geldi. Şimdi yana yakıla çare düşünüyorum
Kesinlikle onermem evde kocaaa 1 paket var hayatimda bu kadar sizdiran bi bez daha gormedm. Cok uyduruk. Goruntusu bile uyduruk yaniBizim de aynı şekilde huggies dışında ne denediysek pişik yaptı. Ben artık hiç bulamıyorum dediğim noktada Goo.n külot bezi denemeyi düşünüyorum ama çok umutlu değilim. Huggieste kaç beden kullanıyorsunuz?
Evet ilk başta bilinç söylemiyorlar ama bizim oğlan uzun süredir hepsini bilinçli söylüyor. Dün akşam işten geldim annem evine gitti bizim oğlan mutfakta mama sandalyesinde tv izliyor ben sofrayı kuruyorum Anne annesinin peşinden böyle ağladı. O dakika ses kaydı alabildim. desteklemediği için ses kaydını video alıp atabildim.Düsüncelerine katılıyorum canım yoksa bilincli söylenmesi için erken die düsünüyorum bende cıkarabilceği en kolay kelimeri söylüyorlar dada vava nane bizimkide bir haftadır ama bilinçli gelmıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?