2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok iyi anlıyorum sanırım çoğunlukla memede uyumak istiyor Bi de annenin kucağında ama öyle de olmaz ki son zamanlarda kendimi Biberonmuşum gibi hissetmeye başladım :)

Ben biberon olmayada raziyim ama sutmu yetmiyo dusuncesi beni yoruyo bide gozleri filan kizariyo yavrumun uykusuzluktan kiyamiyorum

Ben biberon olmayada raziyim ama sutmu yetmiyo dusuncesi beni yoruyo bide gozleri filan kizariyo yavrumun uykusuzluktan kiyamiyorum
Hiç deme yaaaa Bi de evdekiler sütün yetmiyo Bebek doymuyo dedikçe ben de acaba yetmiyor mu diye düşünüyorum strese giriyorum canım çok sıkılıyo

Ben denedim hiç Bi işe yaramadı maalesef

Hiç deme yaaaa Bi de evdekiler sütün yetmiyo Bebek doymuyo dedikçe ben de acaba yetmiyor mu diye düşünüyorum strese giriyorum canım çok sıkılıyo
Günde 3-4 kere kaka yapıyorsa yeterli imiş süt bence evham yapmayın. Mideleri zaten çok küçük. Illaki yetıyordur.
Bir de hazır mama verilince rahat uyumasinin sebebi mamalarda bulunan uyuşturucu benzeri bir maddeden dolayı bebeklerde rahat uyuma sağlıyormuş. Yani doyduğu için değil aklınızda bulunsun..

Ayni durumdayim az once annem bugun pek bisi yiyemedin sütün mü yokki mamami yapsak dedi

Ayni durumdayim az once annem bugun pek bisi yiyemedin sütün mü yokki mamami yapsak dedi
Ya anneanneleri anlıyorum onlar baktıkları için elbette yorum yapma haklarına da sahipler ama mama verip vermemeye anne karar vermeli. Annenin psikolojisi için..

Ya anneanneleri anlıyorum onlar baktıkları için elbette yorum yapma haklarına da sahipler ama mama verip vermemeye anne karar vermeli. Annenin psikolojisi için..

Onuda anliyorum oda torununa kiyamiyo ac oldugu için ama ben noluyorum o ara iste ahh ah

Aç olmadığı sürece üzülecek birşey Yok kuzum sonuçta aç bırakmıyor sun ki yeme saatleri zaten belli ama benim oğlum uyanık olduğu her dakika ağzı dolu olsun istiyor

Gunde kac kere yapması lazım acaba

Dun bize de Dr biraz sarılık var dedi bende korkmaya basladım ama test edecek kadar dglmıs yuzu biraz sarı ztn beyaz ısıkta yatırıyorum
inşallah cabuk atlatirsiniz canım benim geçmiş olsun
bizimki baya bi sarardi yarin goturecegim doktora

Aç olmadığı sürece üzülecek birşey Yok kuzum sonuçta aç bırakmıyor sun ki yeme saatleri zaten belli ama benim oğlum uyanık olduğu her dakika ağzı dolu olsun istiyor
Aç olup olmadığını bilmiyorum ki işte emin olsam sorun etmem ama emin olamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…