Çok iyi anlıyorum sanırım çoğunlukla memede uyumak istiyor Bi de annenin kucağında ama öyle de olmaz ki son zamanlarda kendimi Biberonmuşum gibi hissetmeye başladım :)
Ankkara 'da kime gidiyorsun canim memnun musun?
Aynen ben de uygulayamadım :)Yani okuduğum kitaplara dayanarak boyle birseyin var olduğunu biliyrum ama ben uygulamaya geciremedim :)
Hiç deme yaaaa Bi de evdekiler sütün yetmiyo Bebek doymuyo dedikçe ben de acaba yetmiyor mu diye düşünüyorum strese giriyorum canım çok sıkılıyoBen biberon olmayada raziyim ama sutmu yetmiyo dusuncesi beni yoruyo bide gozleri filan kizariyo yavrumun uykusuzluktan kiyamiyorum
Kucakta uyuması çok zor oluyo yaMemede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum. Bazen 2 saat sonra kalkıyor. Bazen yarim saat sonra. Bazen de neredeyse 3-4 saat kucakta uyuyor. Keyfine bağlı
Ben denedim hiç Bi işe yaramadı maalesefKızlar ‘white noise’ die bişe var, fön makinası sesi, elektrik süpürgesi sesi vs. belki duydunuz bebekler anne karnındaki sese benzer sesle çok rahat uykuya geçebiliyorlar veya huzursuzsa sakinliyorlar. Telde uygulamaları var ben bi tanesini indirdim, öneririm çok rahatlık sağlıyor.
Günde 3-4 kere kaka yapıyorsa yeterli imiş süt bence evham yapmayın. Mideleri zaten çok küçük. Illaki yetıyordur.Hiç deme yaaaa Bi de evdekiler sütün yetmiyo Bebek doymuyo dedikçe ben de acaba yetmiyor mu diye düşünüyorum strese giriyorum canım çok sıkılıyo
Aynen ben de zorlaniyorum sırtım falan artık ağrımaya başladı. Ama bu ara yatağına yatiyo inş. boyle giderKucakta uyuması çok zor oluyo ya
Hiç belli olmaz yesacim suyun yarına kadar gelebilir hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah :) bizi haberdar et lutfenKızlar benim bebeğim hala gelmedi
Yarın sezeryan ile kavusacaGiz artık birbirimize :)
Dua edin olur mu:)
Hiç deme yaaaa Bi de evdekiler sütün yetmiyo Bebek doymuyo dedikçe ben de acaba yetmiyor mu diye düşünüyorum strese giriyorum canım çok sıkılıyo
Ya anneanneleri anlıyorum onlar baktıkları için elbette yorum yapma haklarına da sahipler ama mama verip vermemeye anne karar vermeli. Annenin psikolojisi için..Ayni durumdayim az once annem bugun pek bisi yiyemedin sütün mü yokki mamami yapsak dedi
Ya anneanneleri anlıyorum onlar baktıkları için elbette yorum yapma haklarına da sahipler ama mama verip vermemeye anne karar vermeli. Annenin psikolojisi için..
Aç olmadığı sürece üzülecek birşey Yok kuzum sonuçta aç bırakmıyor sun ki yeme saatleri zaten belli ama benim oğlum uyanık olduğu her dakika ağzı dolu olsun istiyorBen emzik vermeyi denedim ama yapamadım o emziği boş boş emdiğini görünce ağlamaya başladım ağzından alıp attımyapabilene helal olsun ama ben yapamadım zaten duygusal Bi süreçteyim çok çabuk etkilendim
Dun bize de Dr biraz sarılık var dedi bende korkmaya basladım ama test edecek kadar dglmıs yuzu biraz sarı ztn beyaz ısıkta yatırıyorumkizlar bizim kizimizda sarilik oldu hemen hastanede basladi sararmaya
bugunlere biraz daha fazlalasti inşallah çok yukselmeden gider iyi olur prensesiimm
Gunde kac kere yapması lazım acaba8. Gun dustu canim dr egilip kokladi iltihap var mi die egil kokla iltihap varsa cevresini alkolle sil dedi ...her bebek farkli erken dusmeyebilir.sarilik konusunda benim oglumun 5. Gun 16.5 cikti sariligi 8. Gun tekrar gittik bu arada surekli emzirdim sut azsa mama ver dedi. Ayrica kaka sayisina bak dedi cis kaka yapmiosa surekli uyuyosa sarilik tehlikeli boyuttadir kilo aliosa emiosa cis kaka yapiosa sorun yok dedi doktor.
inşallah cabuk atlatirsiniz canım benim geçmiş olsunDun bize de Dr biraz sarılık var dedi bende korkmaya basladım ama test edecek kadar dglmıs yuzu biraz sarı ztn beyaz ısıkta yatırıyorum
Aç olup olmadığını bilmiyorum ki işte emin olsam sorun etmem ama emin olamıyorum işteAç olmadığı sürece üzülecek birşey Yok kuzum sonuçta aç bırakmıyor sun ki yeme saatleri zaten belli ama benim oğlum uyanık olduğu her dakika ağzı dolu olsun istiyor
Böyle diye diye süt bırakmıycaklar ciddenAyni durumdayim az once annem bugun pek bisi yiyemedin sütün mü yokki mamami yapsak dedi