2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allahim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin hemencik

ayy hadi canım benim allahım kurtarsın inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun duamda kalbimde seninle inşallah güzel haberlerini alırız

Insaallahh saglikla dogsun. Rabbim yardim etsinn

Çok sağolun kızlar uyuyamıyorum yarına enerjik olmak isterdim ama heyecan sanırım hayırlısı artık herkese güzel geceler bebeklere de sağlıklı gazsız sakin geceler

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler yavaş yavaş doğru emzirmeye başlıycam inşallah :) dediklerinizi denedim dün biraz başarılı oldum. Bakalım devam edip tamamen doğru emziricem inşallah

Cok geçmiş olsun.yaşanabilir en zorseyi yasamissin.o kadar sancidan sonra.

Biz saglikliyiz en azından ama çok çok zor biseydi.hele etrafımda bı sürü insan boş boş konuşurken çektim o ağrıları.
geçmiş olsun canım benim
allah analı babali büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu hamdolsun bebişinn kucaginda rabbim bekleyenlerinde kucagina almayı nasıp etsin inşallah..

İltihap yok canım sadece iki kere kanama oldu batikonla sildim kurumuş düştü dusucek ama bekliyorum halen

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeği Nasıl uyutuyorsunuz emerken mi uyuyakalıyor Nasıl Bi yöntem izliyorsunuz acaba
benim prensesim sirf uyumak icin emmek istiyor iki emiyor gogsume yastik gibi uyuyor kendi kendine uyumuyor

memede uyuyo yataga koydugum an acio gozlerini cildiricam artik kipkirmizi oluyo gozleri uykusuzluktan

Hepsi aynı galibaaaa emerken
Bizim bebeğin ağlamasıni susturamayinca battaniye ARASINDA hafif hafif sallıyoruz esimle

Kızlar göbekler kaçıncı gün düştü acaba bugün 10 oldu halen düşmedi etrafı hafif kanamış korkmaya başladım
Canım bizim ki 17. Gün düştü
3 gün ile 3 hafta arası normal dedi doktorumuz
Bizim ki iltihaplanmıştı
Belli oluyor zaten içi.nemli nemli
Batİkon ile pansuman yapıyorum
Kurudu biraz
Ama kanama farklı birsey canım
Doktora git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…