canım hayırlı olsun senin ikizdi demi ben göğüs uçlarına susam yağı denedim en ii o geldi..Saol kuzum cok sukur cuma aksam evimize geldik darisi tum kardeslerimize olsun sen ne durumdasin
Tesekkur ediyoruz canim hic inmiyo o derece hastanede o yatakta cok az yatti koydukca beni istedi
Dualarimiz sizinle kizlar hadi bakim bir avazda.
Biz persembe sabah kizimiza kavustuk epidural sezeryan olduk 5 dakika bile surmedi bi baktim karsimda biz sok. Ertesi gun aksamda ciktik sutumuzde eve gelince bi cop sesi duyduk sonra ertesi gun yavas yavas geldi kizlar kuzuma yetiyordur insallah. Humana cayi iciyorum onun cok faydasi oldu. Biz altini almayi giydirmeyi ogrendik ama yikamadik gobek dusunce sey edecez guzelce sildik bide zeytin yagladik gurese hazir bide kizlar altini her almada degilde artik bazrn buyukte bazen kucukte zeytinyagliyorum onun zarari olurmu su bez gelen yerlerede suruyorum en buyuk korkum gobus kordonu az kanamis aklim cikti doktorumu aradim kuruyo annesi korkma dedi he birde uc yaralarimiz hayirli olsun ahahah ucun ust kismini cekio sonra ora kabuk baglio krem suruyorum her kremden sonra anliomu ne zorla alio yuzunu kiristiriyo yikayip siliyorumda halbuki siz napiosunuz ay nasil ozlemisim sizi cenem dustu ahaha
Alt temizleme suyunun icinemi karbonat koyuyosun cnm ne kadar koyuyosun bi zararı yoktur dimiCanım bn suyun içine karbonat koyuyorum bi de penaten pişik kremi çok memnunum tavsiye ederim
Ne içtin canım nebysrıyor bn hala mama veriyorum
Kızlar bende bugün doktora gittim neden doğmuyor diye , herşey normal dedi nst de sancim en fazla 40 çıktı açıklık yoktu , bide kız bebiş erken gelir diyolar ama gelmiyo nazlı bebisler
Tavsiye olarak pilates topunda zıpla , merdiven in çık , karnına kadar dayanabilecegin ısı da sıcak suda kal dedi doğmayan annelere tavsiye olsun
Sizin tavsiyeleriniz var mı kizlar
Merhaba kızlar. 18 ocak persembe günü sezaryenle doğum yaptım. Çok şükür ikimiz de sağlıkla atlattık. Burada görüştüğümüz fikirlerinden yararlandığım sohbet ettiğimiz tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Allahim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin hemencikKızlar hastanedeyim sabah sezaryen olucam kısmetse çok endişeliyim dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğim
inşallah canım benim inşallah rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah ..Maşallah canım arkadaşlarin çoğu yazıyor bu süt konusunda az oluyor yetmiyor diye korktum bi an bide böyle sıkıntılar mi cekecez diye demek ki herkeste aynı olmuyor yiyip içtiklerini bende evde bulundurup kullanım faydası oluyor demekki tsk ederim canım paylaştığın için bizde hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah bebeğini bekleyen annelerle
ayy hadi canım benim allahım kurtarsın inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun duamda kalbimde seninle inşallah güzel haberlerini alırızKızlar hastanedeyim sabah sezaryen olucam kısmetse çok endişeliyim dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğim
Kızlar hastanedeyim sabah sezaryen olucam kısmetse çok endişeliyim dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğim
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın endiselenme hersey çok güzel olur bebeğini kucağına aldığında bu endişelerin boşuna olduğunu göreceksin inşallahKızlar hastanedeyim sabah sezaryen olucam kısmetse çok endişeliyim dua edin kızlar inşallah herşey yolunda gider sağlıkla gelsin bebeğim
Nst de kaç çıkıyodu canım sancin , inşBenimde cuma kontrolum var. Gecen haftaki kontrolde 41e kadar bekleyelim gelmezse yatis vericem demisti. Sancim yoj. Ben bu defa da suni sanciyla dogurcam galiba
Doku oluşumu dediğiniz dikiş hattında şişlik oluşması mı acaba?Odem sokturucu icin Purinol verdi. Dikislerim icin iki ilac verdi, biri Tirecort, sanirim bahsettigin o doku olusumunu ve iltihabi onleyici krem, digeri de Dermovate krem, dikis izlerini gidermesi icinmis.
Csnım benim sezaryenden bir güm Sonra öyle bir sütüm geldi ki Ama şimdi azakdıbenimde oyleydi ama bebek ceke ceke cogaltti süt artırıcı bitkiler filan da içiyorum uc gundur biraktik sukur mamayi
Hayır cabımnyok cok az göz kararı koyuyorum bi yemek kasesi gbi suya 1-2 çay kaşıgıAlt temizleme suyunun icinemi karbonat koyuyosun cnm ne kadar koyuyosun bi zararı yoktur dimi
Csnım benim sezaryenden bir güm Sonra öyle bir sütüm geldi ki Ama şimdi azakdı
Benim de sanki biri Çeşme’leri kapadı canımO bendede oyle oldu bikac gun sora acayip bi sut geldi deli sutun gelcek diolardi hep birinden emerken oburune kalkan koyup dolduruuodum ama bidaha olmadi öyle bisey