Saglik ocagindan 1. Ayda yaptırmamı söylediler Badekuti . Sağlık ocağınla görüştün müKalça 2. Ayda yapiliyor diye biliyorum
Canim geçmiş olsun. Ayşe önerin bebek banyosu videolarını izlemeni tavsiye ederim. 3 kez fln izledim sonrasında sanki yıllardır bebek yikiyormusun gibi bebisimi yıkadım.Merhaba kızlar bizde bu gün 12 günlük olduk cok giremiyorum. Bizim kızında poposunda fılan ufak pişik oldu. Geceleri alt acma haric gğn boyu hep pamuk ve su ile temizledim kuruladım sebamedin kremini primanın bezini kullanıyorum ama niye pişik oldu anlamadım. Şimdi pişik kremi yerine iki kere zeytinyağı sürdğm. İnş gecer doktoruda gobegi iyilesene kadar banyo yaptıtmayın dedi. Nasıl gecer pişiği bilemedim. Bide aranızda brnim gibi olan varmı bilmiyorum ama banyo yaptırmaktan cok cekiniyorum yqpamıycakmısım gibi geliyo vok heycanlanıyorum düşinünce
Ben hastaneyi aradım cnm direkt kalça ultrasonu ve göz muayenesi için randevu aldım aynı güne de doktor randevusu aldım. Bence hastaneyi ara sor eğer yapılıyorsa aynı gün halledersin tekrar gitmene gerek kalmaz.
Merhaba kızlar bizde bu gün 12 günlük olduk cok giremiyorum. Bizim kızında poposunda fılan ufak pişik oldu. Geceleri alt acma haric gğn boyu hep pamuk ve su ile temizledim kuruladım sebamedin kremini primanın bezini kullanıyorum ama niye pişik oldu anlamadım. Şimdi pişik kremi yerine iki kere zeytinyağı sürdğm. İnş gecer doktoruda gobegi iyilesene kadar banyo yaptıtmayın dedi. Nasıl gecer pişiği bilemedim. Bide aranızda brnim gibi olan varmı bilmiyorum ama banyo yaptırmaktan cok cekiniyorum yqpamıycakmısım gibi geliyo vok heycanlanıyorum düşinünce
Cok sagol cnm bakıcam sm hemenCanim geçmiş olsun. Ayşe önerin bebek banyosu videolarını izlemeni tavsiye ederim. 3 kez fln izledim sonrasında sanki yıllardır bebek yikiyormusun gibi bebisimi yıkadım.
Cok sagol cnm bakıcam hemenCanim geçmiş olsun. Ayşe önerin bebek banyosu videolarını izlemeni tavsiye ederim. 3 kez fln izledim sonrasında sanki yıllardır bebek yikiyormusun gibi bebisimi yıkadım.
Kızlar göbekler kaçıncı gün düştü acaba bugün 10 oldu halen düşmedi etrafı hafif kanamış korkmaya başladım
Canim o tarz pisik kremleri sanirim koruyucu oluyo mustela ve farmasi kullandim ama pisige etki etmiyo hametanin sari olanini kullaniyorum çok memnunum bepanten yada hametan alabilirsin
Sebamedi doktoruna sormustum iyi demişti. Bepantolunde pişik kremi var ama bilemedim şimdi. sebamedi birakıp ona gecersem daha kotü olmasın. Ondan korkuyorum zeytinyağı surduk iki kere. İnş gecer cabucakCanim o tarz pisik kremleri sanirim koruyucu oluyo mustela ve farmasi kullandim ama pisige etki etmiyo hametanin sari olanini kullaniyorum çok memnunum bepanten yada hametan alabilirsin
Gozun aydin canim saglikla buyusun meleginMerhaba kızlar. 18 ocak persembe günü sezaryenle doğum yaptım. Çok şükür ikimiz de sağlıkla atlattık. Burada görüştüğümüz fikirlerinden yararlandığım sohbet ettiğimiz tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Maşallah annesi içsin işte ne güzelBugün hiç doğru düzgün uyumadık hep meme hep meme. yatırıyorum yarim saat sonra yine memebaya da iciyo napcaz boyle
Evet ya şükürler olsunGözünüz aydın canım çok sevindim sizin için bosuna o kadar korkup kendini uzmussun
sagol allah razı olsun canım benimGeçmiş olsun canim inşallah çabuk atlatırsiniz sarılığıbişi soracam sütün yetiyor mu bu süt sorunu herkeste varmı kişiden kişiye değişiyor mu merak ettim
Bana da Dr bir ay sonra kalca dedıKalca icin 1 ay erken diilmi boyunu bile olcmuyolar bebegin ama bi arayip ogreneyim canim saol :)
13 almıştım 12 sini verdim son bir kilo oda gider sanırımKizlar kilo durumunuz nedir? Kac fazlaniz kaldi?
sagol allah razı olsun canım benim
sutum ilk basta azdi emdikce emdikce geldi rezena anason içiyorum corba yiyorum ko.bostu ve petibor buskivisi yiyorum sureklide su içiyorum hamdolsun sutum artti tabi simdilik bebehimiz küçük yetiyor artiyor bile
Gözünüz aydın çok sevindim canım Allah analı buyutsunMerhaba kızlar. 18 ocak persembe günü sezaryenle doğum yaptım. Çok şükür ikimiz de sağlıkla atlattık. Burada görüştüğümüz fikirlerinden yararlandığım sohbet ettiğimiz tüm arkadaşlara teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?