Kızlar dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim oglum bugun işitme testini gecti ne kadar mutluyum anlatamam 9 aydır etmediğim dua kalmadı 7 gündür de boyle duyuyo duymuyo sureklı tereddüt ıcındeydım ne kadar şükür etsem az kalır cok mutluyum
Cok sagol canım valla duygularımı ifade edecek laf bıle yok kız sıkıntı yok deyince esımle birbirimize baktık nası gectı diye sonra anlattık by kez derin test yapım dedı onda da sinyal var sadece en ust seviyeye gelmiyo buyuk ihtimal duyuyo ama su vardır dedı bazen su olunca hıc sinyal olmayan da oluyo dedı 1 ay sonra yine tekrar edilecekAyyy canim benimmmm kendimin gibi cok sevindim valla gozun aydin Allahim hicbi anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah saglikla buyusun insallah yavru
Haha takvim yok doğurun hadi gelin gogsum yara oldu emmiyo doymuyo gazi var napıcaz muhabbetlerine biran önce. Tabi inşallah sizinkiler sorunsuz bebiş olur da :)Oooo takvim silinmiş
Ben de bekleme devam takvimsiz doguramayanlar listesi mi yapsak :)
Haha takvim yok doğurun hadi gelin gogsum yara oldu emmiyo doymuyo gazi var napıcaz muhabbetlerine biran önce. Tabi inşallah sizinkiler sorunsuz bebiş olur da :)
Gözün aydın canım sevindim sende rahatla artık :)Kızlar dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim oglum bugun işitme testini gecti ne kadar mutluyum anlatamam 9 aydır etmediğim dua kalmadı 7 gündür de boyle duyuyo duymuyo sureklı tereddüt ıcındeydım ne kadar şükür etsem az kalır cok mutluyum
Canim inşallah uyku demezsin çünkü uykusuzluk coook zor. Yardıma gelenin var mı bebiş oluncaAyyyy aynen yaaa ben de göğüs demek istiyorum bi de sut bi de kontrol bi de uyku :)
Cok sagol canım valla duygularımı ifade edecek laf bıle yok kız sıkıntı yok deyince esımle birbirimize baktık nası gectı diye sonra anlattık by kez derin test yapım dedı onda da sinyal var sadece en ust seviyeye gelmiyo buyuk ihtimal duyuyo ama su vardır dedı bazen su olunca hıc sinyal olmayan da oluyo dedı 1 ay sonra yine tekrar edilecek
Canim inşallah uyku demezsin çünkü uykusuzluk coook zor. Yardıma gelenin var mı bebiş olunca
Ooo süper ikisinden biriyle aynı şeyindeysen hele daha süper. :)Annem memleketten geldi kv ile ayni şehirdeYiz canım bakalım inşallah güzel. Olur her şey :2
Oooo takvim silinmiş
Ben de bekleme devam takvimsiz doguramayanlar listesi mi yapsak :)
Ooo süper ikisinden biriyle aynı şeyindeysen hele daha süper. :)
Kaç günlük oldunuz canım
Ay cnm biri yemek hazırlayıp önüne koyuyorsa bu bile büyük lüks :)Ben suan annemin yaninda kaliyorum evet yardimi cok ama benim bebek surekli memede durduğundan kimse benim icin bisey yapamiyo yine ben yine ben :)
60.7 ile hamile kaldım. Şuan 61.9 um. Şimdi tekrar baktım daKizlar kilo durumunuz nedir? Kac fazlaniz kaldi?
Ay maşallah ya Ben 3 kilo haricinde veremedim o da bebek zaten. Ama hiç karnım kalmadı dümdüz ben bu kiloları kendime almışım demek60.7 ile hamile kaldım. Şuan 61.9 um. Şimdi tekrar baktım da
Ayy çok sevindim hadi gözün aydınKızlar dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim oglum bugun işitme testini gecti ne kadar mutluyum anlatamam 9 aydır etmediğim dua kalmadı 7 gündür de boyle duyuyo duymuyo sureklı tereddüt ıcındeydım ne kadar şükür etsem az kalır cok mutluyum
gözün aydın canın benim çok geçmiş olsun ..Kızlar dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim oglum bugun işitme testini gecti ne kadar mutluyum anlatamam 9 aydır etmediğim dua kalmadı 7 gündür de boyle duyuyo duymuyo sureklı tereddüt ıcındeydım ne kadar şükür etsem az kalır cok mutluyum