2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ayyy canim benimmmm kendimin gibi cok sevindim valla gozun aydin Allahim hicbi anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah saglikla buyusun insallah yavru

Ayyy canim benimmmm kendimin gibi cok sevindim valla gozun aydin Allahim hicbi anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah saglikla buyusun insallah yavru
Cok sagol canım valla duygularımı ifade edecek laf bıle yok kız sıkıntı yok deyince esımle birbirimize baktık nası gectı diye sonra anlattık by kez derin test yapım dedı onda da sinyal var sadece en ust seviyeye gelmiyo buyuk ihtimal duyuyo ama su vardır dedı bazen su olunca hıc sinyal olmayan da oluyo dedı 1 ay sonra yine tekrar edilecek

Biz resmen duymuyo diye kac gun dur emin olduk hatta nası cihaz takılır ameliyat edilir diye bile konustuk kendimizi hazırlamıştık

Oooo takvim silinmiş

Ben de bekleme devam takvimsiz doguramayanlar listesi mi yapsak :)
Haha takvim yok doğurun hadi gelin gogsum yara oldu emmiyo doymuyo gazi var napıcaz muhabbetlerine biran önce. Tabi inşallah sizinkiler sorunsuz bebiş olur da :)

Gözün aydın canım sevindim sende rahatla artık :)

Sıkıntı olsa suanda da olurdu ama icin rahat olsun diye yine yaptirirsin evlat cokk degisik biseymis insanin cigerini yakiyo en ufak bisey bile senin duygularin tahminlerimin bile ustundedir suan eminim tekrar gozun aydin Allah evlatlarini bağışlasın inşallah :)

gözün aydın canın benim çok geçmiş olsun ..
bugunumuze hamdolsun şükürler olsun..
inşallah sağlıkla buyuturuz bebislerimizi hepimizde inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…