2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bi yerde okumustum anne sadece bebegi kac gunlukse ona gore sut uretirmis mesela bebeginiz 9 gunluk sut sagip koydunuz 20 gunluk oldugunda o sut ona bir fayda saglamiyormus dolayisiyla varsa emzirin onu diyordu makale
Iste aynen öyle. Sağmazsam hiç sıkıntı yok sagdigim zaman yetmiyor bebeğe. Bencede dediğin gibi biyoloji ritmimiz ne bilsin süt sağma makinesi ile müdahale edeceğimizi. O bebeğe göre ayarlıyor kendini

peki bi gogusten emzirirken diger gogusten sutunuz akiyomu benim bi gun oyle cok geldi sutum onada deli sutun geldi dediler dogumdan bikac gun sonra bidaha olmadi oyle bise bissuru göğüs pedi aldim kullanamadim gerek olmadi
O göğüsten uzun süre sagilmamistir o yüzden akmistir canım. Ben gece biberon verdiğimde göğsümu emmedigin de senin dediğin gibi oluyor

Kaçıncı gün gitti cnm benim annemde artık evine gecmek istiyor korkuyorum yetişebiliyor musun yemek işini nasıl ne ara yapıyorsun. Ben annemle bile sırayla yapıyorum yemek su tuvalet isini çünkü katılıyor yattığı yerde. O gidince nasıl düzene sokacagimi bilmiyorum
13. Günde annem gitti ama kayınvalidem yanımda var da anne gibi olmuyor annem sofradan bir tabak kaldırmama bile izin vermiyorken kayınvalidem iş yapma demiyor:KK43: bazen bebeği ağlar vaziyette bırakıp iş yaptığım oluyo maalesef. İmkanın varsa anneni gönderme Can'ım

13. Günde annem gitti ama kayınvalidem yanımda var da anne gibi olmuyor annem sofradan bir tabak kaldırmama bile izin vermiyorken kayınvalidem iş yapma demiyor:KK43: bazen bebeği ağlar vaziyette bırakıp iş yaptığım oluyo maalesef. İmkanın varsa anneni gönderme Can'ım
Ya canım nereye kadar gondermeyebilirim ki herkesin dzueni var. Birde biz gençken tempo ağır geliyor onlara ıyice ağır geliyordur. Ama gideceği günü dusundukce ağlama hissi geliyor valla bana da .

Ben cesaret edemiyorum emmeyi bırakır diye biberini birkere denedim almadı nasil alistrdnz

Bizimki emmeye aşırı meyilli olduğu için ne versem kabul ediyor. Aventin yavaş akışlı biberonunu kullanıyorum sorun yaşamadım, her seferinde önce emzirip sonra biberon kullanıyorum. Sen hangi biberonu kullanıyosun?

Benim emzirmeden sonra 5 cc zor çıkıyor. Üstelikte tam bebeği uyutuyirsun bir yemek yiyim diyorsun ya da duş alayim. Ee süt mü sagican kendine mı bakican. Bana zor geliyor sağmak her seferinde.

Yemek, duş, tuvalet... Hepsi koşturarak bende, zaman bulucam diye canım çıkıyor. Kendime bakmayı falan geçtim. Bugün 2 kez sağdım, her ikisinde de 20şer cc zorla çıktı, bakalım zamanla artar diye umuyorum.

Ya canım nereye kadar gondermeyebilirim ki herkesin dzueni var. Birde biz gençken tempo ağır geliyor onlara ıyice ağır geliyordur. Ama gideceği günü dusundukce ağlama hissi geliyor valla bana da .
Orası öyle düzeni var elbet ama ne bileyim benim çok zoruma gitti hatırlayınca bile burnumun direği sızlıyor :KK43:

Bizimki emmeye aşırı meyilli olduğu için ne versem kabul ediyor. Aventin yavaş akışlı biberonunu kullanıyorum sorun yaşamadım, her seferinde önce emzirip sonra biberon kullanıyorum. Sen hangi biberonu kullanıyosun?

Bebedor diye bir marka.almış eşim eczaneden emziği de zor veriyorum geri itiyor belirli bir sure icinde biberonada og oggg diO

O göğüsten uzun süre sagilmamistir o yüzden akmistir canım. Ben gece biberon verdiğimde göğsümu emmedigin de senin dediğin gibi oluyor

Ay bilmiyorum ya cevremdekilerde oluyo ben anlamadim bu emzirme isinden bisi Rabbim evlatlarimizin rizkini arttirsin insallah

Kızlar 48 saate yakın suni sancı verildi 8cm açıklığa çok zor ulaştık aslında son dk kadar normal doğum yapıyordum.fakat bebek kanala yerleşen kafayı geri kaçırdı ve bı daha yerlestirmedi.susuz çok kaldı diye bebek acil sezeryan a alindi.bastan beri ısrarla normal doğum diye tutturmustum o kadar ağrının üstüne sezeryan yaparak bu doğumun ne kadar suprizli bişey olduğunu öğrendim.sonuc olarak bende bebeğim de saglikliyiz çok şükür.

Kızlar 48 saate yakın suni sancı verildi 8cm açıklığa çok zor ulaştık aslında son dk kadar normal doğum yapıyordum.fakat bebek kanala yerleşen kafayı geri kaçırdı ve bı daha yerlestirmedi.susuz çok kaldı diye bebek acil sezeryan a alindi.bastan beri ısrarla normal doğum diye tutturmustum o kadar ağrının üstüne sezeryan yaparak bu doğumun ne kadar suprizli bişey olduğunu öğrendim.sonuc olarak bende bebeğim de saglikliyiz çok şükür.
Gozun aydin canim saglikla buyut melegini

Yemek, duş, tuvalet... Hepsi koşturarak bende, zaman bulucam diye canım çıkıyor. Kendime bakmayı falan geçtim. Bugün 2 kez sağdım, her ikisinde de 20şer cc zorla çıktı, bakalım zamanla artar diye umuyorum.

Canım benim de öyleydi. Artıyor zamanla korkma. Ne kadar çok sağarsan o kadar çok artıyor.

Kaçıncı gün gitti cnm benim annemde artık evine gecmek istiyor korkuyorum yetişebiliyor musun yemek işini nasıl ne ara yapıyorsun. Ben annemle bile sırayla yapıyorum yemek su tuvalet isini çünkü katılıyor yattığı yerde. O gidince nasıl düzene sokacagimi bilmiyorum

Orası öyle düzeni var elbet ama ne bileyim benim çok zoruma gitti hatırlayınca bile burnumun direği sızlıyor :KK43:
Kızlar üzülmeyin
Benim annem sezeryan doğum olmama rağmen 10 gün bile kalamadı yanımda
Ben daha alt değiştirmeyi bile öğrenememiştim düşünün
Ama o gidince bir günde anne oluverdim
Kayınvalidem vardı ama olmasa daha iyiydi
Eşim her gün tartışmasına rağmen bana bir yemek dahi hazirlamadı
Benim bebeğim huzursuzdu yoksa ben kendim onu da yapardım
Baktık hazirlamiyor eşim öğlen araları geldi ya dışardan birseyler yada o bebeğe bakarken ben yaptım birseyler
Ha kayınvalide me kalsa o bebeği alıp oturacak herseyi ben yapacaktım ama izin vermedim ona da sinir oldum çünkü

X