2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın arkadaşlar. Bişey sormak istiyorum benim bebeğim memeyi düzgün almıyor sadece ucunu alıyor bu da hem ağrıya sebep oluyor hem de sütü iyice emememiş oluyor. Doğru emzirmek için ne yapabilirim benim gibi sıkıntı yaşayan var mı bu konuda

Kızlar benim bebeğim çok terliyor
Çok korkuyorum hasta olacak diye
Evimizin sıcaklığı 24-25 derece ve kalın giydirmiyorum
Napmalıyim sizce

Canım elinle sıkıştırıp kahverengi kısmın tamamını vermeye çalış
Bende ilk zaman senin gibiydim bebeğim beslenememis
Bide öyle emerse göğüs uclArın hep yara olur
Tam damağına yapışması lazım
Benim doktorum bana memene bastır çocuğu dedi
Ben nefes alamaz diye çok korkuyordum
Gömülsün yüzü memeye dedi gerçekten öyle yaptım ve bebeğim emme ye başladı
Yine de sen burnunu açık koymaya çalış :)

Ağzına memeyi veriyormuş gibi yapıyorum ucunu tutmaya çalışıyor tabi vermiyorum yine almaya çalışıyor olmuyor sonra ağzını kocaman acip bekliyor işte o zaman sen ağzına komple memeyi vericeksin cnm :)

Hayaller ve planlar canım çok şükür sağlıklısınız doğum öyle bir şey ki hiç kimse ne olacağını kestiremiyor çoğumuz sürpriz sezaryn olduk ne yapalım olacağı varmış
Sağlıkla büyüsün kuzun

Bugün kontrole gittim. Rahmin toparlanmış temizmis. Dikişlerimde iyi durumda şükür. 2 gün sonra bebişimin boy ve kilosu ölçülecek. Bakalım. Inşallah kilo almistir
Kaç günlük oldunuz canım
Benimde kontrolum cuma günü. Ama biraz telasliyim muayene var diye
Bende bugün gittim kontrole ödem oluşmuş antibiyotik kullanmaya devam dedi ondan ağrım var inşallah çabuk geçer

Hayirli olsun :) Cnm suyun geldikten kaç saat sonra sezeryan oldun

Canım benim de öyleydi. Artıyor zamanla korkma. Ne kadar çok sağarsan o kadar çok artıyor.

Umarım canım, sütüm olmayacak korkusu yok bende ama çevremde doymuyor mu yorumu çok olunca bir an önce düzene girsin istiyorum. Çok sık yapamasam da her gün sağıyorum ama doktorun dediği her emzirme sonrası çok zor.

Herkese Günaydın :) Bu gece de doğurmadık :)
Annem ve 2 kız kardeşim memleketten geldi bi haftadır bebişte tık yok :)) merdiven falan mı inip çıksam napsam
Benim de son 4 gün :/ Her günüm bugün de doğuramadım diyerek bitiyor. Kimi arasam "yoksa ??? " diye telefonu açıyor. İnanılmaz sıkıldım -_-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…