2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayaller ve planlar canım çok şükür sağlıklısınız doğum öyle bir şey ki hiç kimse ne olacağını kestiremiyor çoğumuz sürpriz sezaryn olduk ne yapalım olacağı varmış
Sağlıkla büyüsün kuzun

Bugün kontrole gittim. Rahmin toparlanmış temizmis. Dikişlerimde iyi durumda şükür. 2 gün sonra bebişimin boy ve kilosu ölçülecek. Bakalım. Inşallah kilo almistir
Kaç günlük oldunuz canım
Benimde kontrolum cuma günü. Ama biraz telasliyim muayene var diye
Bende bugün gittim kontrole ödem oluşmuş antibiyotik kullanmaya devam dedi ondan ağrım var inşallah çabuk geçer

Hayirli olsun :) Cnm suyun geldikten kaç saat sonra sezeryan oldun

Canım benim de öyleydi. Artıyor zamanla korkma. Ne kadar çok sağarsan o kadar çok artıyor.

Umarım canım, sütüm olmayacak korkusu yok bende ama çevremde doymuyor mu yorumu çok olunca bir an önce düzene girsin istiyorum. Çok sık yapamasam da her gün sağıyorum ama doktorun dediği her emzirme sonrası çok zor.

Herkese Günaydın :) Bu gece de doğurmadık :)
Annem ve 2 kız kardeşim memleketten geldi bi haftadır bebişte tık yok :)) merdiven falan mı inip çıksam napsam
Benim de son 4 gün :/ Her günüm bugün de doğuramadım diyerek bitiyor. Kimi arasam "yoksa ??? " diye telefonu açıyor. İnanılmaz sıkıldım -_-

Herkese Günaydın :) Bu gece de doğurmadık :)
Annem ve 2 kız kardeşim memleketten geldi bi haftadır bebişte tık yok :)) merdiven falan mı inip çıksam napsam
Gunaydin dogmaları için bi yöntem varsa bizimlede paylaş bizimkiler tembellik yapıyor canim

Kızlar dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim oglum bugun işitme testini gecti ne kadar mutluyum anlatamam 9 aydır etmediğim dua kalmadı 7 gündür de boyle duyuyo duymuyo sureklı tereddüt ıcındeydım ne kadar şükür etsem az kalır cok mutluyum

Ayyy canim benimmmm kendimin gibi cok sevindim valla gozun aydin Allahim hicbi anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah saglikla buyusun insallah yavru

Ayyy canim benimmmm kendimin gibi cok sevindim valla gozun aydin Allahim hicbi anneyi evladiyla imtihan etmesin insallah saglikla buyusun insallah yavru
Cok sagol canım valla duygularımı ifade edecek laf bıle yok kız sıkıntı yok deyince esımle birbirimize baktık nası gectı diye sonra anlattık by kez derin test yapım dedı onda da sinyal var sadece en ust seviyeye gelmiyo buyuk ihtimal duyuyo ama su vardır dedı bazen su olunca hıc sinyal olmayan da oluyo dedı 1 ay sonra yine tekrar edilecek

Biz resmen duymuyo diye kac gun dur emin olduk hatta nası cihaz takılır ameliyat edilir diye bile konustuk kendimizi hazırlamıştık

Oooo takvim silinmiş

Ben de bekleme devam takvimsiz doguramayanlar listesi mi yapsak :)
Haha takvim yok doğurun hadi gelin gogsum yara oldu emmiyo doymuyo gazi var napıcaz muhabbetlerine biran önce. Tabi inşallah sizinkiler sorunsuz bebiş olur da :)

Gözün aydın canım sevindim sende rahatla artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…