- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Benimde kontrolum cuma günü. Ama biraz telasliyim muayene var diyeBugün kontrole gittim. Rahmin toparlanmış temizmis. Dikişlerimde iyi durumda şükür. 2 gün sonra bebişimin boy ve kilosu ölçülecek. Bakalım. Inşallah kilo almistir
Orası öyle düzeni var elbet ama ne bileyim benim çok zoruma gitti hatırlayınca bile burnumun direği sızlıyorYa canım nereye kadar gondermeyebilirim ki herkesin dzueni var. Birde biz gençken tempo ağır geliyor onlara ıyice ağır geliyordur. Ama gideceği günü dusundukce ağlama hissi geliyor valla bana da .
Bizimki emmeye aşırı meyilli olduğu için ne versem kabul ediyor. Aventin yavaş akışlı biberonunu kullanıyorum sorun yaşamadım, her seferinde önce emzirip sonra biberon kullanıyorum. Sen hangi biberonu kullanıyosun?
Bende de var o agrilar bi gün çok bi gun yok heveslendirip gidiyorlarKızlar benim çatı agrım arttı iyice uzanırken bile acıyor Doğum yaklasıyor demek mi bu ?
O göğüsten uzun süre sagilmamistir o yüzden akmistir canım. Ben gece biberon verdiğimde göğsümu emmedigin de senin dediğin gibi oluyor
Gozun aydin canim saglikla buyut meleginiKızlar 48 saate yakın suni sancı verildi 8cm açıklığa çok zor ulaştık aslında son dk kadar normal doğum yapıyordum.fakat bebek kanala yerleşen kafayı geri kaçırdı ve bı daha yerlestirmedi.susuz çok kaldı diye bebek acil sezeryan a alindi.bastan beri ısrarla normal doğum diye tutturmustum o kadar ağrının üstüne sezeryan yaparak bu doğumun ne kadar suprizli bişey olduğunu öğrendim.sonuc olarak bende bebeğim de saglikliyiz çok şükür.
Yemek, duş, tuvalet... Hepsi koşturarak bende, zaman bulucam diye canım çıkıyor. Kendime bakmayı falan geçtim. Bugün 2 kez sağdım, her ikisinde de 20şer cc zorla çıktı, bakalım zamanla artar diye umuyorum.
Bebedor diye bir marka.almış eşim eczaneden emziği de zor veriyorum geri itiyor belirli bir sure icinde biberonada og oggg diO
Kaçıncı gün gitti cnm benim annemde artık evine gecmek istiyor korkuyorum yetişebiliyor musun yemek işini nasıl ne ara yapıyorsun. Ben annemle bile sırayla yapıyorum yemek su tuvalet isini çünkü katılıyor yattığı yerde. O gidince nasıl düzene sokacagimi bilmiyorum
13. Günde annem gitti ama kayınvalidem yanımda var da anne gibi olmuyor annem sofradan bir tabak kaldırmama bile izin vermiyorken kayınvalidem iş yapma demiyorbazen bebeği ağlar vaziyette bırakıp iş yaptığım oluyo maalesef. İmkanın varsa anneni gönderme Can'ım
Ya canım nereye kadar gondermeyebilirim ki herkesin dzueni var. Birde biz gençken tempo ağır geliyor onlara ıyice ağır geliyordur. Ama gideceği günü dusundukce ağlama hissi geliyor valla bana da .
Kızlar üzülmeyinOrası öyle düzeni var elbet ama ne bileyim benim çok zoruma gitti hatırlayınca bile burnumun direği sızlıyor
Canım elinle sıkıştırıp kahverengi kısmın tamamını vermeye çalışGünaydın arkadaşlar. Bişey sormak istiyorum benim bebeğim memeyi düzgün almıyor sadece ucunu alıyor bu da hem ağrıya sebep oluyor hem de sütü iyice emememiş oluyor. Doğru emzirmek için ne yapabilirim benim gibi sıkıntı yaşayan var mı bu konuda
Ağzına memeyi veriyormuş gibi yapıyorum ucunu tutmaya çalışıyor tabi vermiyorum yine almaya çalışıyor olmuyor sonra ağzını kocaman acip bekliyor işte o zaman sen ağzına komple memeyi vericeksin cnm :)Günaydın arkadaşlar. Bişey sormak istiyorum benim bebeğim memeyi düzgün almıyor sadece ucunu alıyor bu da hem ağrıya sebep oluyor hem de sütü iyice emememiş oluyor. Doğru emzirmek için ne yapabilirim benim gibi sıkıntı yaşayan var mı bu konuda
F ferayegul @NehirAsya kızlar merhaba bebeğinizin yarı korkını çıkarttınız mı? Çıkartıp ne yaptınız yardımcı olur musunuz?
Bu bebelerin geleceği YokBende de var o agrilar bi gün çok bi gun yok heveslendirip gidiyorlar
Benimde annem geldi kayınvalidem yarın geliyor Hale’n tık Yok bende deHerkese Günaydın :) Bu gece de doğurmadık :)
Annem ve 2 kız kardeşim memleketten geldi bi haftadır bebişte tık yok :)) merdiven falan mı inip çıksam napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?