Iste aynen öyle. Sağmazsam hiç sıkıntı yok sagdigim zaman yetmiyor bebeğe. Bencede dediğin gibi biyoloji ritmimiz ne bilsin süt sağma makinesi ile müdahale edeceğimizi. O bebeğe göre ayarlıyor kendiniBi yerde okumustum anne sadece bebegi kac gunlukse ona gore sut uretirmis mesela bebeginiz 9 gunluk sut sagip koydunuz 20 gunluk oldugunda o sut ona bir fayda saglamiyormus dolayisiyla varsa emzirin onu diyordu makale
O göğüsten uzun süre sagilmamistir o yüzden akmistir canım. Ben gece biberon verdiğimde göğsümu emmedigin de senin dediğin gibi oluyorpeki bi gogusten emzirirken diger gogusten sutunuz akiyomu benim bi gun oyle cok geldi sutum onada deli sutun geldi dediler dogumdan bikac gun sonra bidaha olmadi oyle bise bissuru göğüs pedi aldim kullanamadim gerek olmadi
13. Günde annem gitti ama kayınvalidem yanımda var da anne gibi olmuyor annem sofradan bir tabak kaldırmama bile izin vermiyorken kayınvalidem iş yapma demiyorKaçıncı gün gitti cnm benim annemde artık evine gecmek istiyor korkuyorum yetişebiliyor musun yemek işini nasıl ne ara yapıyorsun. Ben annemle bile sırayla yapıyorum yemek su tuvalet isini çünkü katılıyor yattığı yerde. O gidince nasıl düzene sokacagimi bilmiyorum
Evet canım biberonla veriyorum
Ya canım nereye kadar gondermeyebilirim ki herkesin dzueni var. Birde biz gençken tempo ağır geliyor onlara ıyice ağır geliyordur. Ama gideceği günü dusundukce ağlama hissi geliyor valla bana da .13. Günde annem gitti ama kayınvalidem yanımda var da anne gibi olmuyor annem sofradan bir tabak kaldırmama bile izin vermiyorken kayınvalidem iş yapma demiyorbazen bebeği ağlar vaziyette bırakıp iş yaptığım oluyo maalesef. İmkanın varsa anneni gönderme Can'ım
Ben cesaret edemiyorum emmeyi bırakır diye biberini birkere denedim almadı nasil alistrdnz
Benim emzirmeden sonra 5 cc zor çıkıyor. Üstelikte tam bebeği uyutuyirsun bir yemek yiyim diyorsun ya da duş alayim. Ee süt mü sagican kendine mı bakican. Bana zor geliyor sağmak her seferinde.
Benimde kontrolum cuma günü. Ama biraz telasliyim muayene var diyeBugün kontrole gittim. Rahmin toparlanmış temizmis. Dikişlerimde iyi durumda şükür. 2 gün sonra bebişimin boy ve kilosu ölçülecek. Bakalım. Inşallah kilo almistir
Orası öyle düzeni var elbet ama ne bileyim benim çok zoruma gitti hatırlayınca bile burnumun direği sızlıyorYa canım nereye kadar gondermeyebilirim ki herkesin dzueni var. Birde biz gençken tempo ağır geliyor onlara ıyice ağır geliyordur. Ama gideceği günü dusundukce ağlama hissi geliyor valla bana da .
Bizimki emmeye aşırı meyilli olduğu için ne versem kabul ediyor. Aventin yavaş akışlı biberonunu kullanıyorum sorun yaşamadım, her seferinde önce emzirip sonra biberon kullanıyorum. Sen hangi biberonu kullanıyosun?
Bende de var o agrilar bi gün çok bi gun yok heveslendirip gidiyorlarKızlar benim çatı agrım arttı iyice uzanırken bile acıyor Doğum yaklasıyor demek mi bu ?
O göğüsten uzun süre sagilmamistir o yüzden akmistir canım. Ben gece biberon verdiğimde göğsümu emmedigin de senin dediğin gibi oluyor
Gozun aydin canim saglikla buyut meleginiKızlar 48 saate yakın suni sancı verildi 8cm açıklığa çok zor ulaştık aslında son dk kadar normal doğum yapıyordum.fakat bebek kanala yerleşen kafayı geri kaçırdı ve bı daha yerlestirmedi.susuz çok kaldı diye bebek acil sezeryan a alindi.bastan beri ısrarla normal doğum diye tutturmustum o kadar ağrının üstüne sezeryan yaparak bu doğumun ne kadar suprizli bişey olduğunu öğrendim.sonuc olarak bende bebeğim de saglikliyiz çok şükür.
Yemek, duş, tuvalet... Hepsi koşturarak bende, zaman bulucam diye canım çıkıyor. Kendime bakmayı falan geçtim. Bugün 2 kez sağdım, her ikisinde de 20şer cc zorla çıktı, bakalım zamanla artar diye umuyorum.
Bebedor diye bir marka.almış eşim eczaneden emziği de zor veriyorum geri itiyor belirli bir sure icinde biberonada og oggg diO
Kaçıncı gün gitti cnm benim annemde artık evine gecmek istiyor korkuyorum yetişebiliyor musun yemek işini nasıl ne ara yapıyorsun. Ben annemle bile sırayla yapıyorum yemek su tuvalet isini çünkü katılıyor yattığı yerde. O gidince nasıl düzene sokacagimi bilmiyorum
13. Günde annem gitti ama kayınvalidem yanımda var da anne gibi olmuyor annem sofradan bir tabak kaldırmama bile izin vermiyorken kayınvalidem iş yapma demiyorbazen bebeği ağlar vaziyette bırakıp iş yaptığım oluyo maalesef. İmkanın varsa anneni gönderme Can'ım
Ya canım nereye kadar gondermeyebilirim ki herkesin dzueni var. Birde biz gençken tempo ağır geliyor onlara ıyice ağır geliyordur. Ama gideceği günü dusundukce ağlama hissi geliyor valla bana da .
Kızlar üzülmeyinOrası öyle düzeni var elbet ama ne bileyim benim çok zoruma gitti hatırlayınca bile burnumun direği sızlıyor