Canim bu soyledigin olcu iki meme icinmi yoksa tek meme icinmi
2 meme canım, doktora özellikle sordum, ben yine günde 1 ya da 2 mama takviyesi yapıyorum ihtiyaç olduğunda. Keşke olmasa çok direndim aslında
Bende hala direniyorum ama gunde bi kere 60 90 ml veriyorum yine
Bu gidişle şubata kalacaz bence de :)Ben de hala yapmadım. Geç döllenme olduğu için pazar günü 40 haftayı bitirmiş olacağız inşaallah o zamana kadar beklemez. Şubat annesi olma yolunda ilerliyoruz :/
Hangi mamayı kullanıyorsun canım? Ben aptamil 1 kullanıyorum, tek seferde 30-40 ml veriyorum
saat içerisinde 3-4 defa 60cc veriyorum hatta dr biraz daha arttır cocuk daha cok kilo almalı sonra azaltırsın dediBende hala direniyorum ama gunde bi kere 60 90 ml veriyorum yine
Sma kullaniyorum ve cok büyük bi aptallik yaptim mamanin ustunde 0-2 hafta 90 ml yazio die ilk gunler dayadim o kadar mamayi cocuga meğerse cok fazlaymis hala vicdan azabı cekiyorumHangi mamayı kullanıyorsun canım? Ben aptamil 1 kullanıyorum, tek seferde 30-40 ml veriyorum
bugun 21. günümüz bizimdeCanım senin bebeğin kaç günlük ben 24
saat içerisinde 3-4 defa 60cc veriyorum hatta dr biraz daha arttır cocuk daha cok kilo almalı sonra azaltırsın dedi
Bence de Şubat' ı bulcazBu gidişle şubata kalacaz bence de :)
Biberonlami cnm
Benim emzirmeden sonra 5 cc zor çıkıyor. Üstelikte tam bebeği uyutuyirsun bir yemek yiyim diyorsun ya da duş alayim. Ee süt mü sagican kendine mı bakican. Bana zor geliyor sağmak her seferinde.Hiç mantıklı değil canım, kimseden o kadar süt çıkmaz şu aşamada. Boşuna moralini bozma, 2-3 saatte bir en fazla 30-40 cc çıkıyor benden,bazen o da çıkmıyor, 10 cc çıktığı da oluyor. Bizim dr her emzirmeden sonra sağ 25-30 çıkıyorsa mamaya gerek yok dedi ama her emzirmeden sonra çok zor oluyor
Bende süt stogum bittiğinde vereceğim mama. Bir arkadaştan madela marka süt sağma ödünç alacağım inşallah onunla daha çok süt gelirse gerek kalmaz diye düşünüyorumBende hala direniyorum ama gunde bi kere 60 90 ml veriyorum yine
stok yapabildiysen ne mutlu sana benim o ilk gelen sütlerden sagdigim iki yarim.biberon vardi onuda icmedi isitildkgi için dokmek zorunda kaldik hala icimde uktedir medela gayet guzel bi urun bende alsammi acaba diye dusunmuyo diilim lansinoh var şuan bende ama iste kiyaslama yapcak durumum yok anlayamiyorumBende süt stogum bittiğinde vereceğim mama. Bir arkadaştan madela marka süt sağma ödünç alacağım inşallah onunla daha çok süt gelirse gerek kalmaz diye düşünüyorum
Stok dediğim her gün sağa sağa ekliyorum 2 ogunluk stokum var sadece yani maximum 100 cc stokum var cnm hergun 2 öğünün aşağısına düşmeyelim diye süt sağmaya çalışıyorum ama günde 1 sefer yoksa süt bitiyorstok yapabildiysen ne mutlu sana benim o ilk gelen sütlerden sagdigim iki yarim.biberon vardi onuda icmedi isitildkgi için dokmek zorunda kaldik hala icimde uktedir medela gayet guzel bi urun bende alsammi acaba diye dusunmuyo diilim lansinoh var şuan bende ama iste kiyaslama yapcak durumum yok anlayamiyorum
Bence de Şubat' ı bulcaz
Seni çok iyi anlıyorum Can'ım Ben de annemi gönderdim ve çok çok ağladımGunaydin annem yanim da bir hafta kaldi ve donuyor.cok agladim.cok uzuluyorum bu sehirde bir tek akrabamiz yok.cocuklarimla evin icinde kalacagiz.anne rahatligi ayri birak çık.icim içimi yiyor.aglamamaya calisiyorum sutum etkilenecek diye ama cok yalnizim
Çok çok AMİN inşallahEğer ben de sezaryen değil de normal doğumu beklesem benim de şubat ayını bulur kesin son günler inanılmaz zor oturmak,kalkmak ,yatmak ,duş almak
İnşallah kalanlarımız da emzirme ve süt muhabbetine geçer en kısa zamanda :)
Kaçıncı gün gitti cnm benim annemde artık evine gecmek istiyor korkuyorum yetişebiliyor musun yemek işini nasıl ne ara yapıyorsun. Ben annemle bile sırayla yapıyorum yemek su tuvalet isini çünkü katılıyor yattığı yerde. O gidince nasıl düzene sokacagimi bilmiyorumSeni çok iyi anlıyorum Can'ım Ben de annemi gönderdim ve çok çok ağladımkendimi çok yalnız hissediyorum annem varken ne güzel her şeye o koşuyordu bana moral de veriyordu şimdi yapayalnızım
Stok dediğim her gün sağa sağa ekliyorum 2 ogunluk stokum var sadece yani maximum 100 cc stokum var cnm hergun 2 öğünün aşağısına düşmeyelim diye süt sağmaya çalışıyorum ama günde 1 sefer yoksa süt bitiyor
Bi yerde okumustum anne sadece bebegi kac gunlukse ona gore sut uretirmis mesela bebeginiz 9 gunluk sut sagip koydunuz 20 gunluk oldugunda o sut ona bir fayda saglamiyormus dolayisiyla varsa emzirin onu diyordu makaleBenim emzirmeden sonra 5 cc zor çıkıyor. Üstelikte tam bebeği uyutuyirsun bir yemek yiyim diyorsun ya da duş alayim. Ee süt mü sagican kendine mı bakican. Bana zor geliyor sağmak her seferinde.