2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hangi mamayı kullanıyorsun canım? Ben aptamil 1 kullanıyorum, tek seferde 30-40 ml veriyorum
Sma kullaniyorum ve cok büyük bi aptallik yaptim mamanin ustunde 0-2 hafta 90 ml yazio die ilk gunler dayadim o kadar mamayi cocuga meğerse cok fazlaymis hala vicdan azabı cekiyorum suanda da 60 ile 90 ml arasi veriyorum

Benim emzirmeden sonra 5 cc zor çıkıyor. Üstelikte tam bebeği uyutuyirsun bir yemek yiyim diyorsun ya da duş alayim. Ee süt mü sagican kendine mı bakican. Bana zor geliyor sağmak her seferinde.

Bende süt stogum bittiğinde vereceğim mama. Bir arkadaştan madela marka süt sağma ödünç alacağım inşallah onunla daha çok süt gelirse gerek kalmaz diye düşünüyorum
stok yapabildiysen ne mutlu sana benim o ilk gelen sütlerden sagdigim iki yarim.biberon vardi onuda icmedi isitildkgi için dokmek zorunda kaldik hala icimde uktedir medela gayet guzel bi urun bende alsammi acaba diye dusunmuyo diilim lansinoh var şuan bende ama iste kiyaslama yapcak durumum yok anlayamiyorum

Stok dediğim her gün sağa sağa ekliyorum 2 ogunluk stokum var sadece yani maximum 100 cc stokum var cnm hergun 2 öğünün aşağısına düşmeyelim diye süt sağmaya çalışıyorum ama günde 1 sefer yoksa süt bitiyor

Seni çok iyi anlıyorum Can'ım Ben de annemi gönderdim ve çok çok ağladım kendimi çok yalnız hissediyorum annem varken ne güzel her şeye o koşuyordu bana moral de veriyordu şimdi yapayalnızım

Çok çok AMİN inşallah

Seni çok iyi anlıyorum Can'ım Ben de annemi gönderdim ve çok çok ağladım kendimi çok yalnız hissediyorum annem varken ne güzel her şeye o koşuyordu bana moral de veriyordu şimdi yapayalnızım
Kaçıncı gün gitti cnm benim annemde artık evine gecmek istiyor korkuyorum yetişebiliyor musun yemek işini nasıl ne ara yapıyorsun. Ben annemle bile sırayla yapıyorum yemek su tuvalet isini çünkü katılıyor yattığı yerde. O gidince nasıl düzene sokacagimi bilmiyorum

peki bi gogusten emzirirken diger gogusten sutunuz akiyomu benim bi gun oyle cok geldi sutum onada deli sutun geldi dediler dogumdan bikac gun sonra bidaha olmadi oyle bise bissuru göğüs pedi aldim kullanamadim gerek olmadi

Benim emzirmeden sonra 5 cc zor çıkıyor. Üstelikte tam bebeği uyutuyirsun bir yemek yiyim diyorsun ya da duş alayim. Ee süt mü sagican kendine mı bakican. Bana zor geliyor sağmak her seferinde.
Bi yerde okumustum anne sadece bebegi kac gunlukse ona gore sut uretirmis mesela bebeginiz 9 gunluk sut sagip koydunuz 20 gunluk oldugunda o sut ona bir fayda saglamiyormus dolayisiyla varsa emzirin onu diyordu makale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…