2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bebeklerimiz ayni dogum tarihli.benim ilk gun her iki kulagi da isitme testini gecemedi. Hic uzulmedim.zaten ıslak oluyor ve doğru sonuç vermiyor.dun götürdüm tekrar yapıldı vectestivgecti.korkma daha cok kucukler.
Canım benim once basıma geldiği ıcın cok korkuyorum yanı gecmezse bu buyuk ihtimal duymuyor demek

Saol canım ne kadar güzel söylemişsin rızkı buysa ben ne kadar istesem vermek veremiyorum Allah herkese sağlık versin bizlere bebeklerimizi en iyi şekilde yetiştirmeyi bakmayı nasip etsin.

Canım ben medela marka pompa aldım ama yetersiz 2-3 saatte bir 90 cc çıkarsa yeterli dediler ama o kadar çıkmıyor maalesef
Bunu biri mi söledi doktor mu söledi çok merak ettim ama 2-3 saatte 90cc çıkması mümkün değil gibime geliyo

Saol canım ne kadar güzel söylemişsin rızkı buysa ben ne kadar istesem vermek veremiyorum Allah herkese sağlık versin bizlere bebeklerimizi en iyi şekilde yetiştirmeyi bakmayı nasip etsin.
Amin canım amin
Kendini kötü hissetme
Öyle hissettikçe sütün daha da azalacaktır

Bunu biri mi söledi doktor mu söledi çok merak ettim ama 2-3 saatte 90cc çıkması mümkün değil gibime geliyo
Ya saglık ocagındaki hemşire ya da hastanede dr söyledi ama unuttum walla tam hatırlayamadım şimdi ama bana da cok geldi dedim millette bu kadar süt var demekki

Dogum yapmayan kaldı mı ben tek mi kaldım artık bu şişliklerden el uyusmalarindan kurtulmak istiyorum ya sanki hiç dogurmayacam gibi geliyor
Ben de hala yapmadım. Geç döllenme olduğu için pazar günü 40 haftayı bitirmiş olacağız inşaallah o zamana kadar beklemez. Şubat annesi olma yolunda ilerliyoruz :/

Ya saglık ocagındaki hemşire ya da hastanede dr söyledi ama unuttum walla tam hatırlayamadım şimdi ama bana da cok geldi dedim millette bu kadar süt var demekki

Hiç mantıklı değil canım, kimseden o kadar süt çıkmaz şu aşamada. Boşuna moralini bozma, 2-3 saatte bir en fazla 30-40 cc çıkıyor benden,bazen o da çıkmıyor, 10 cc çıktığı da oluyor. Bizim dr her emzirmeden sonra sağ 25-30 çıkıyorsa mamaya gerek yok dedi ama her emzirmeden sonra çok zor oluyor

Canim bu soyledigin olcu iki meme icinmi yoksa tek meme icinmi

Hangi mamayı kullanıyorsun canım? Ben aptamil 1 kullanıyorum, tek seferde 30-40 ml veriyorum
Sma kullaniyorum ve cok büyük bi aptallik yaptim mamanin ustunde 0-2 hafta 90 ml yazio die ilk gunler dayadim o kadar mamayi cocuga meğerse cok fazlaymis hala vicdan azabı cekiyorum suanda da 60 ile 90 ml arasi veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…