2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cnm bebeğin kaç günlük ve ne kadar kilo aldı doğduğundan beri
18 günlük 3900dü cuma günü canım saglık ocagında. bugun özele gittim o da 3780 tarttı 3660 doğmustu 4200 olmalıydı dedi walla bende sasırdım saglık ocagı süt ver mama az ver dedi. Özel dr da sen bu ara mamayı biraz fazla ver bebek toplasın sonra azaltırsın dedi siz neler yapıyorsunuz nasıl çözüyorsunuz bu sorunu. Bu kadar emzirmenin sorun olacagını tahmin etmezdim

Valla cnm ben ilk 5 günlükken doğum yaptığım hastanede kontrole gittik şuan 23 günlüğüz ne Sağlık ocağı çağırdı ne ben doktora götürdüm. Ancak bebeği kucağıma alıp tartılıyorum sonra da kendin tartılıyorum. Bebeğinin kilosunu takip ediyorum kendimce. Bence doktorunu dinle canım eğer için rahat etmediyse 2. Doktora götür derim

Mrb arkadaşlar uzun zamandir takip ediyordum ama uye olmak simdiye kismet oldu.bende ocak 4 te sezeryanle kiz bebegimi dunyaya geldi.sezeryanim halen arada agiriyor.sizinde agiriyormu acaba.bide kizimi doyuruyorum gunde bidefa veya ikidefa baya kusuyor.sizdede oluyormu acaba

Ay canim benim Allah canlarini sag etsin yeterki mamaylada buyurler ama istee ana yuregi dedikleri buymus demekki o mamayi ictikce benim icim gidiyo zorla emziriyorum annem doymuyo cocuk dedikce oturup agladim zaten lohusalik psikolojisi var bide ustune insanlar zor oluyo gercekten ama sana tavsiyem ne yap et surekli emzir neler ictim neler yedim halada aynı sekilde devam ediyorum midem altust oluyo ama karsiligini aliyorum yavas yavas pes etme sende bi sure sonra insallah mama vermeyi birakiriz :)

Canım bnmde sezeryan ayın 4 ünde doğdu kızım. Bnmde arada sızım oluyor yerini belli ediyor kendimi yormamaya dikkat ediyorum

Bende öyleyim canım dereotu yedim tahin helvasına basladım bnde yiyiyorum ama yine de yetmiyor yetenin nasıl yetiyor me yapıyor merak ediyorum çok kötü hissediyorum kendimi ama inan mama verince bebek huzurlu oldu cok üzgünüm ama bunu resmen gördüm artık

Canim imkanım varsa hastanelerden hastane tipi pompa kiralamayı düşünür müsün. Hem sütünün ne kadar olduğunu anlarsın sagdiginda göğsünü. Belki ise yarayabilir ?

Aynı tarihte Doğum yapmışız ağrıması normal çok rahatsız etmeyen bi acı oluyor hAla daha çok Yeni çok rahatsız ediciyse doktoruna sor yinede kusma benim bebeğimdede oluyor mama yada süt fazla geldiğinde kusuyorlar normal yani

Bu kadar stres yapma canım sütün azalır kafana takarsan insanların dediklerine bakma banada gelenler hep kendini övüyo şöyle geliyodu taşıyordu bilmem ne herkesin herşeye bi fikri var ilk doğumu olan ve sezeryan olanların biran da şakır şakır sütü gelmemesi normal doymuyorsa arada mama takviyesinin bi zararı olmaz zamanla arttıkça azaltırsın sonuçta anne sütünü alıyor eksik kalmıyor bende mama takviyesi yapıyorum aç bırakmaktan iyidir yapmamız gereken süt arttırıcı besinleri bol bol tüketmek

Doktorum normal agirir demisti ama yinede bunlari yasayan arkadaslardan bilgi almak daha mantikli.ayin 4 de doguran arkadaslar sizin bebisler nasil.benim kiz ya uyur yada aglar.

Canim imkanım varsa hastanelerden hastane tipi pompa kiralamayı düşünür müsün. Hem sütünün ne kadar olduğunu anlarsın sagdiginda göğsünü. Belki ise yarayabilir ?
Canım ben medela marka pompa aldım ama yetersiz 2-3 saatte bir 90 cc çıkarsa yeterli dediler ama o kadar çıkmıyor maalesef

Bunye meselesi iste yetenin sakir sakir geliyo masallah nazarimda degmesin kimseye annem simdi doymuyo bu cocuk diye gene yapti mamayi icim gitti ama bisey yapamiyorum

Canım ben medela marka pompa aldım ama yetersiz 2-3 saatte bir 90 cc çıkarsa yeterli dediler ama o kadar çıkmıyor maalesef
Medela gayet guzel bi pompa ben pompayi tamamen kaldirdim cunku sinirlerimi bozuyo o pompadan sut cikmadigini gormek her istediğinde emziriyorum aksama kadar ugrasiyorum oyle

Benim Bebek'te yanımda uyumak istiyor ama alıştırırsam sonrası çok zor olur. Yıpratıcı Bi süreç ama direnmeye çalışıyorum. Emzik konusunda da versem alıyor ama kıyamadım vermeye

Canim benim de çıkmaz o kadar sanıyorum. Mesela bana da dediler emzirdikten sonra sağ. Emziririm göğsünü sağıyorum hiç çıkmıyor. Emzirmedigini de sağ dolar 3 saate diyorlar. Ama dolmuyor. Ben günde bir kez sagip bir daha sağamıyorum.

Peramm saglik ocagindaki ebeler malesef sinir bozucu.bende mama takviyesi yapiyorum.bugun tam 1 ayimiz doldu.ama gogus acimi dindiremiyorum ve abartmadan soyluyorum bebegimin 5 saat meme emdigi oldu ve cok aglayan bebekti cocuk dokturumuz mama verdi kullanmam icin diyet mamasi yaziyo ustunde.bugun aylik asisi icin saglil ocagima gittik.ebe bir suru sey soyledi mama kullaniyorum diye.dedim en son kafama gore kullanmiyorum doktorumuz verdi oyle diyince bisey demedi.ebeler bence biraz fazla abartiyo.bence doktorun soyledigini onemse.her bebek ayni degil sonucta ama ebeler o gozle bakmiyo.doktor en uygun mamayi belirliyo zaten.

Medela gayet guzel bi pompa ben pompayi tamamen kaldirdim cunku sinirlerimi bozuyo o pompadan sut cikmadigini gormek her istediğinde emziriyorum aksama kadar ugrasiyorum oyle
Bende çıkarmıstım bikaç gündür hem bebek pompadan daha fazla çeker diyorlar. Ama 2 gündür kızım mama vermeyince benden hiç ayrılmadı hep agladı üstelik ne zaman tekrar mamayı cogalttım kızım sakinlesti ve uyudu. Pompayı da sütümü ölçmek için kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…