2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ya ben kararsiz kaldım biberon alınca seni emmez diyorlar doktor bana 40 dk emzir sonra mama ver aldığı kadar dedi bizim az sariligimiz var geçene kadar ver dedi mamayi 10 cc kaşıkla zor veriorum korka korka
Csnım benim ki alıyor Hatta emzik de emiyor ben onun doğru olduğunu düşünmüyorum

Kızlar bebeğim çok inliyor ve ikiniyor.
Ikinmasi gazdan ama neden inliyor acaba bi yeri mi ağrıyor
Bu durumu yaşayan var mı

Benimde sol taraf sirtim agriyor parol ise yaramıyor bende sürekli emzirmekten sanıyordum ama epiduralden diyorlar zamanla iyilesirmis:-(
Kahve denemedim bende kahve denemedim hic

Ben anestezi doktoruyla görüştüm, önce minoset plus verdi ve kahve önerdi, 2 gün kullandım, Biraz iyi gelmişti ama kızımda huzursuzluk oldu. Çocuk doktoruyla konuştuk, minoset plus'ın içindeki kafein yüzünden olabilirmiş, tekrar parole döndüm ama işe yaramıyor benim de. Bakalım nasıl ve ne zaman düzelecek

Canım çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün, gerçekten çok güzel bir duygu :) Kesinlikle eşinin yanında olması güç veriyor, benim eşim de yanımdaydı, hem onun açısından hem benim açımdan inanılmaz bir deneyim oldu. Eve geçtiniz mi? Hikayeni de bekliyorum :)

Sağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldım

Bende sık sık emziriyorum ama 1 saatten önce istesede vermiyorum
İki beslenme arasını en kosa 1 saat tutuyorum
Gazı varsa cıkarıyorum yoksa emzik veriyorum

Canım açılma muayenesi olmak zor bişeymi perşembe günü muhtemelen bende olucam sancı 60 lardaydı ama çatı muayenesi beni çok korkutuyor
Hic zor deyil cnm inanki. Sadece kendini kasma. Oanda baska bişey aklina getir. Zaten kısa sürüyor. Unutma kendini rahat bırakman lzm

Canım açılma muayenesi olmak zor bişeymi perşembe günü muhtemelen bende olucam sancı 60 lardaydı ama çatı muayenesi beni çok korkutuyor
Kişiden kişiye değişiyor canım ama bence çok zor değil ki bi arkadaşıma iki hafta önce yapıldı kadın bayılmışım dedi ama hiç ağrı olmadı kolaydı diyenler de oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…