Benim hic bandim yoktu 3. Gun banyo yaptim doktor koruyucu bisey sikti silikon gibi dikis ustuneCanlar bisey sormak istiyorum. Kac günluk olunca bantsiz banyo yapabilirim szryan dikisi icin
Csnım benim ki alıyor Hatta emzik de emiyor ben onun doğru olduğunu düşünmüyorumYa ben kararsiz kaldım biberon alınca seni emmez diyorlar doktor bana 40 dk emzir sonra mama ver aldığı kadar dedi bizim az sariligimiz var geçene kadar ver dedi mamayi 10 cc kaşıkla zor veriorum korka korka
Demekki yine 39 40 lari görcem o zamanBebeğin gelişimi önde gitmesi doğumunu etkilemiyor canım benim de iki hafta onden gidiyordu ama şimdi haftasıyla uyumlu görünüyor
Süpermis canimBenim hic bandim yoktu 3. Gun banyo yaptim doktor koruyucu bisey sikti silikon gibi dikis ustune
Bende eczden almustim 4. Gun yıkandim. Bantsiz nezaman yıkanabilirim acaba.Bana doktor su geçirmeyen bant takmış. Sezeryaninn ertesi günü hastanede banyo yaptırdılar
Evet canım yine de bebeğine kalmış o ne zaman canı gelmek isterse :)Demekki yine 39 40 lari görcem o zaman
Benimde sol taraf sirtim agriyor parol ise yaramıyor bende sürekli emzirmekten sanıyordum ama epiduralden diyorlar zamanla iyilesirmis:-(
Kahve denemedim bende kahve denemedim hic
Kızlar doğumum oldu harika bir his sözcüklerle tarifi yok bunun. Detayları sonra anlatacağım ama çok iyi bir sezaryen doğum gerçekleştirdim ekip mükemmeldi. Keyfimiz yerinde eşim doğuma girdi ve bu konuda hala tereddüt yaşayan varsa eş doğuma girmeli diyorummm yok böyle bir duygu
Benim inmiş ama açılma yok canım
Zor değil çok kisa sürüyor çok hafif baski hissediyorsun ama acimiyorCanım açılma muayenesi olmak zor bişeymi perşembe günü muhtemelen bende olucam sancı 60 lardaydı ama çatı muayenesi beni çok korkutuyor
ECzaneden sıcak press almıştık biz, ilk günlerde göğsümün üstüne koydum onları bi deneyebilirsinSurekli emmek istiyo ve hep veriyorum ama suan sagma makinesindeki sonuc husran Allah hic bir anneyi boyle imtihan etmesin cok uzuluyorum
Sağol Can'ım Ay Bebek sürekli emmek istiyor karnını doyuruyor ama memeden ayrılmak istemiyor çok çaresiz kaldım
Hic zor deyil cnm inanki. Sadece kendini kasma. Oanda baska bişey aklina getir. Zaten kısa sürüyor. Unutma kendini rahat bırakman lzmCanım açılma muayenesi olmak zor bişeymi perşembe günü muhtemelen bende olucam sancı 60 lardaydı ama çatı muayenesi beni çok korkutuyor
Kişiden kişiye değişiyor canım ama bence çok zor değil ki bi arkadaşıma iki hafta önce yapıldı kadın bayılmışım dedi ama hiç ağrı olmadı kolaydı diyenler de oldu:)Canım açılma muayenesi olmak zor bişeymi perşembe günü muhtemelen bende olucam sancı 60 lardaydı ama çatı muayenesi beni çok korkutuyor
F FunAndLoveTuana-ahmet doalisa Siz de açılma var mı? Ya da bebek kanala indi mi? Benimki hala yukarıda :/