- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 88
- 37
Hmm anladim canim olsun sağlıklı ilerlesin de onemli olan o. Ben de tam duyamadim doktor ekrandan gösterdi kalp sinyalini. 3hafta sonra tekrar çağırdı
Neden riskli ki 10 ocak ?Merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu. Allah nasip etsin inşallah ocakta doğum olacak hayırlısıyla.
Neden riskli ki 10 ocak ?Merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu. Allah nasip etsin inşallah ocakta doğum olacak hayırlısıyla.
Neden 10 ocak riskli kiBej bile yanına gelebilirim 10 ocak çünkü riskli bir zaman
Hayırlısıyla inşallah
Kızlar öğrendiğimden beri bebekten başka bir şey düşünemez oldum gece uykuya zor dalıyorum o derece bi an olsun aklımdan çıkmıyor sürekli en ince ayrıntısına kadar araştırma yapıyorum böyle giderse doğana kadar kafayı yerim sizde böylemisiniz normal mi bu durum ilk heyecandan mı böyleyim zamanla geçer mi acaba
Tamamen aynıyız önceden sayfa sayfa nasıl hamile kalabilirim erken belirtiler neler falan diye araştırırdım. 1 mayısta hamile olduğumu öğrendim o günden beri yine rahat değilim. Yok kan değerim nasıl yok kese ne zaman görünür kalp atışı ne zaman. Kafayı yicemBende yeni ögrendim ve ayni durumdayim.. Hamile kalmadan öncede tüm vaktimi arastrmalarla geciriyordum nasil hamile kalabilirim diye.. Kalirsam rahatlarm diye dusunurken daha cok takildim.. Kafayi yicem evde dogru duzgun isimi bile yapamiyorum..
Asla.bitmeyecek bunlar oglum 10 ay 1 haftalik ay 4 disi cikti digerleri.ne.zaman.cikacak ay emekledi.ne zaman. YururTamamen aynıyız önceden sayfa sayfa nasıl hamile kalabilirim erken belirtiler neler falan diye araştırırdım. 1 mayısta hamile olduğumu öğrendim o günden beri yine rahat değilim. Yok kan değerim nasıl yok kese ne zaman görünür kalp atışı ne zaman. Kafayı yicem
hergun mu vurulacak bu igne ya. bende korkmaya basladimKızlar biz bugün keseyi gördük çok şükür2 hafta sonrada kalp atışları için çağırdı. Aynı zamanda iğne vurulmaya basladim. Doğumdan sonra 6 haftaya kdr vurul dedi
Malesef ya.. videoları izledim gittim eczacidan yardim istedim vurulurken. Ama bana göbeğindeki eti iki elime alıp sıkıştırıp vurmama gerek olmadigini soyledi direkt vur dedi ancak kullanim klavuzunda elinizle yag tabakasini sikistirin kasa denk gelmesin diyordu benim acemilik oldu ona dikkat edin sizdehergun mu vurulacak bu igne ya. bende korkmaya basladim
iizledim istw videolari fenalik geldiMalesef ya.. videoları izledim gittim eczacidan yardim istedim vurulurken. Ama bana göbeğindeki eti iki elime alıp sıkıştırıp vurmama gerek olmadigini soyledi direkt vur dedi ancak kullanim klavuzunda elinizle yag tabakasini sikistirin kasa denk gelmesin diyordu benim acemilik oldu ona dikkat edin sizde
Son adet tarihin neydi canm?Kızlar ben burda hamilelik takvimi oluşturcam ama tahmini 3 4 Ocak falan gösteriyor doğumu ama son adet başlangıcından hesaplıyor. Doğacağı tarih içim 10 gün falan fazladan mı koymak gerek
29 martta adet olmuştum ona göre 4 Ocak çıkıyor ama benim yumurtlamam 14 Nisan falandı.Son adet tarihin neydi canm?
29 martta adet olmuştum ona göre 4 Ocak çıkıyor ama benim yumurtlamam 14 Nisan falandı.
Ben bu işi anlamadım ya 5 nisandan 9 ay 10 gün öncesine gittiğimizde 25 Mart oluyor ee ben 25 martta hamile kalmadım ki. 9 ay 10 gün hesabına göre 15 nisanda hamile kaldıysam üstüne 9 ay 10 gün ekle 25 Ocak oluyor.Canim 14 nisan olsa bile en fazla iki gün degisir 5 ocak olur.. Baska bir hesaplama sitesinde son adet tarihinile birlikte adetinin uzunlugunuda giriyorsun.. Senin adina baktm simdi.. 28 gün girdigin taktirde 3 ocak dogum ve 12 nisan catlama gozukuyor. 30 gün döngü girince 14 nisan catlama 5 nisan dogum gozukuyor
Aynen bencedeBen bu işi anlamadım ya 5 nisandan 9 ay 10 gün öncesine gittiğimizde 25 Mart oluyor ee ben 25 martta hamile kalmadım ki. 9 ay 10 gün hesabına göre 15 nisanda hamile kaldıysam üstüne 9 ay 10 gün ekle 25 Ocak oluyor.karışık bi durum en iyisi doktordan öğrenmek ilerleyen süreçte.
Kızlar biz bugün keseyi gördük çok şükür2 hafta sonrada kalp atışları için çağırdı. Aynı zamanda iğne vurulmaya basladim. Doğumdan sonra 6 haftaya kdr vurul dedi
claxane diye bir igneNe ignesi vurunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?