- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
AMİN AMİN CANIMCok tesekkur ederim iste bu dua kabul olur bi muminin diger mümıne yaptigi dua allah isteyen butun kullarina nasip etsin cok zor evlat hasreti 17 ay oldu icimde halen yanan bi yangin var alllahtan geldi sefaatci olacak diyorum avutuyorum kendimi dayanilmaz bi aci dilegim istegen herkes bebek sahibi olsun evlat acisi yasatmasin
Bu şekilde mi yaşamıyorlar tehlikeli mi bende bugün başlıcam kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum iyi değil diyorlarBurcu hayir tup bebek degil igne ile yumurtalar gelistirilip catlatiliyo oyle
İnşallah Allah sağlıkla nasip etsinKızlar bu ay bekleyenler arasında bende varım inşallah burdan devam etmek nasip olur ben 3.çocuğu istiyorum iki oğlum var birde kizim olsa nasıl güzel olurdu 13-15 yaşlarında iki oğlum var bunca yıl sonra tekrar bebek istiyorun rabbim istiyen her keze nasip etsin benim 3 gün günüm geçti yarın test yapicam belki ilk hamile haberi benden gelir
hayırlı olsun arkadaşım. rabbim kucağınızda göstersin evladınıKızla r hamileyim ama tahmini dogum 27 mart gozukuyo ben burda olanı cam allah isteyen her keze nasip etsin
Hayirlisi korkma kullan umarim yanit verie klomene ben kullandigimda mm buyimedi gonal f ile buyiyor bu sekilde hamile kalan cok hatta klomenle ikiz ucuz kalan bile varBende klomen ile yumurta büyütmeye başlıcam bugün ilaç kullanmaya başladım bakalım hayırlısı
Teşekkürler bakalım benim yumurtalıklarım iyi Dedi doktor geçen ayda kendiliğinden çatlamıştı ama olmadı bu ayda klomene başla Dedi inşallah hayırlısı olurHayirlisi korkma kullan umarim yanit verie klomene ben kullandigimda mm buyimedi gonal f ile buyiyor bu sekilde hamile kalan cok hatta klomenle ikiz ucuz kalan bile var
Hayırlı olsun sağlıkla kavuştursun rabbim inşallah:)Kızla r hamileyim ama tahmini dogum 27 mart gozukuyo ben burda olanı cam allah isteyen her keze nasip etsin
Sağ ol canım insallahHayırlı olsun sağlıkla kavuştursun rabbim inşallah:)
Inşallah. Benim de battan 4 gün sonra doğum günümBenim bat 4 Ağustos tamda doğum günüm inşaallah doğum günü hediyesi olur bana...
Merhaba kızlar bende mart annesi diye beklerken nisan annesiyim tahmini nisan 2