- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
Bende dogum gnumde ögrendim. En güzel hediyemInşallah. Benim de battan 4 gün sonra doğum günüm
İnşallah canım darısı size. Güzel haberlerle gelin burayaMerhaba, Hayırlı olsun:) darısı biz bekleyenlere inşallah
İnşallah canım, bu topik dolsun taşsın inşallah:)İnşallah canım darısı size. Güzel haberlerle gelin buraya
Hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah. Benim de olursa 4nisan olacak tahmini doğum tarihi. sen ne zaman öğrendin hamileliğini? benim bata 4gün var sabırsızlanıyorum :)Merhaba kızlar bende mart annesi diye beklerken nisan annesiyim tahmini nisan 2
Bi hafta önce dgum gnumde ögrendim canım. Hadii inşallah bebiş haberiyle gelirsinHayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah. Benim de olursa 4nisan olacak tahmini doğum tarihi. sen ne zaman öğrendin hamileliğini? benim bata 4gün var sabırsızlanıyorum :)
Hayırlısı canım inşallah. Sen bayaa erken öğrenmişsin kanda mı çıktı idrar testiyle mi?Bi hafta önce dgum gnumde ögrendim canım. Hadii inşallah bebiş haberiyle gelirsin
Merhaba kızlar bende mart annesi diye beklerken nisan annesiyim tahmini nisan 2
CANIM SENİN SAT NE ZAMAN BENİMKİ 25 HAZİRAN BUGÜN BAT ZAMANI BENİMHayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah. Benim de olursa 4nisan olacak tahmini doğum tarihi. sen ne zaman öğrendin hamileliğini? benim bata 4gün var sabırsızlanıyorum :)
hayırlısı olsun benim olup olmadığını öğrenmeme 2 gün var bende de tahmini doğum tarihi 1 nisan diyordu sizin bat kaçtı?Bende dogum gnumde ögrendim. En güzel hediyemdarısı sana olsun canım
Benim sat 28 Haziran 27 günde bir oluyorum acaba şimdiden test yapsam mı yapmasam mı bilemedim ya aslında bu ay öyle planlı bi şekilde denemedik ama yine de bi umut var içimde nedense..CANIM SENİN SAT NE ZAMAN BENİMKİ 25 HAZİRAN BUGÜN BAT ZAMANI BENİM
SANCIM VAR SANIRIM GELİYOR KIRMIZILAR ÇOK İSTİYORUM BEBİŞİN GELMESİNİ HAYIRLISI İLE VE SAĞLIKLA
inşallah benimde 25 haziran.Benim sat 28 Haziran 27 günde bir oluyorum acaba şimdiden test yapsam mı yapmasam mı bilemedim ya aslında bu ay öyle planlı bi şekilde denemedik ama yine de bi umut var içimde nedense..
Ümidini yitirme canım eminim ki bunda da bir hayır vardır. İnşallah aşılamada başarıya ulaşır bebişinize kavuşursunuz..Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı
Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim bu döneme yetişebileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
İnşallah güzel sonuçlar alırsın nasıl böyle erken öğrendinHerkese merhabalar kızlar.
Biz de bu ay 2 adet dondurulmuş Embriyomuzu aldik 25 hazirandi adet tarihim cuma günü test yaptim çift çizgi çıktı kana gittim 24 çıktı yarın gene kana gidecegim...inşallah vardır
1 kızım var o da 2014 nisan da doğdu eğer olursa bu kez de nisan olacak
Inşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın nasıl böyle erken öğrendin