- 21 Ekim 2015
- 131
- 104
- 53
- 35
Hic bilmiyorumkii ilk 4 gun diyorlar tutunma icinacaba transferden sonra hangi günler en önemli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bilmiyorumkii ilk 4 gun diyorlar tutunma icinacaba transferden sonra hangi günler en önemli?
Testde cikiyorsa ne zamandi transferin . Kacinci gun testte pozitif gordun.Test günüm pazartesi ama yarın bi gidesim var dayanamıyorum :) İdrar testinde silik çizgi çıkıor, kaç hcg de çıkıyor merak ediyrum.
Test günüm pazartesi ama yarın bi gidesim var dayanamıyorum :) İdrar testinde silik çizgi çıkıor, kaç hcg de çıkıyor merak ediyrum.
canım benimm kaçıncı gün yaptın idrar testini bence hamilesin yarın git bence bana da dua et belirtin varmı
Testde cikiyorsa ne zamandi transferin . Kacinci gun testte pozitif gordun.
3. denemenide aynı yerde mi yaptırdın?
bende novaart ahmet etdemEderim tabi dua etmem mi :) 6. ve 7. gün yaptım, büyük hayal kırklığına uğramayayım diye henüz erken ilacın etkisidir diyorum ama, inşallah hamileyimdir. Yarın sabah da yapayım, gene çıkarsa, cesaret edebilirsem bi kan vereyim.
6 sı çarşamba sabah erkendi transferim.
Evet 3 ünü de aynı yerde yaptım canım. Ankaradayım ben, doktorum Cem Atabekoğlu, Hastane HRS Kadın Hastanesi.
bende 5 sıfır belirtiBelirtin varmiydi peki hic. Ben 5. Gunumdeyim test icin erken galiba
sıkıntın neydi canım? inş hamişsin bizde pozitif haberlerimizi veririz inşallahEderim tabi dua etmem mi :) 6. ve 7. gün yaptım, büyük hayal kırklığına uğramayayım diye henüz erken ilacın etkisidir diyorum ama, inşallah hamileyimdir. Yarın sabah da yapayım, gene çıkarsa, cesaret edebilirsem bi kan vereyim.
Evet 3 ünü de aynı yerde yaptım canım. Ankaradayım ben, doktorum Cem Atabekoğlu, Hastane HRS Kadın Hastanesi.
eylül biz ne zaman yapalım bende hiç belirti yok korkuyorumTestde cikiyorsa ne zamandi transferin . Kacinci gun testte pozitif gordun.
eylül biz ne zaman yapalım bende hiç belirti yok korkuyorum[/QUOTE
Bende de yok bugun sadece regl olcakmis gibi agrim var cok az. Ben de korkuyorum ilk denemde 6 yada 7 de yapmistim pozitifti. Ama su an bilmiyorum hic belirti yok ve bos hissediyorum. Birsey yokmus gibi.
benimde sol kasığımda batma oluyor arada bir nadir şekilde
Bence yapmayin biraz bekleyin bu kadar beklediniz bi kac gun daha bekleyebilirsiniz kizlar
belirtin varmı bişey hissettin miEderim tabi dua etmem mi :) 6. ve 7. gün yaptım, büyük hayal kırklığına uğramayayım diye henüz erken ilacın etkisidir diyorum ama, inşallah hamileyimdir. Yarın sabah da yapayım, gene çıkarsa, cesaret edebilirsem bi kan vereyim.
Braz daha beklee canimm kafana takma rahatina bakkk benim bugun ne batmalarim vardi nede bisey yattim oturdum evde yurudum dus aldim kafami dagitmak.icin komedi flim izliyorum dusunme rayina birak sadece bol bol dua et bu guzel mubarek gunlerde guzel haberler alicaz umitsizlik yok bizim icin her zaman umudumuz olmali En buyuk düşmanımız STRES biliyorsun o yuzden kendimiz icin rahat olmaliyiz :)Beklemeliyim diyor bir yanim. Bir yanimda yaap ama negatif cikarsa ne yapacagim :) ayghh kafamda deli sorular
senin bizden 1 gün sonra pazar günü koyuldu demi inşallah hepimizde pozitif haberler veririzBraz daha beklee canimm kafana takma rahatina bakkk benim bugun ne batmalarim vardi nede bisey yattim oturdum evde yurudum dus aldim kafami dagitmak.icin komedi flim izliyorum dusunme rayina birak sadece bol bol dua et bu guzel mubarek gunlerde guzel haberler alicaz umitsizlik yok bizim icin her zaman umudumuz olmali En buyuk düşmanımız STRES biliyorsun o yuzden kendimiz icin rahat olmaliyiz :)
benim sol tarafıma günde 2-3 kere bir batma geliyor sol yumurtalık tarafı gibiBence de yapmayın kızlar, biraz önce kargom geldi, laboquick diye bir markayla test yaptım, bunda bu saatte hiç bişi çıkmadı. İnsan bir dumura uğruyor açıkçası. Ben çok aşırı sarsılmıyorum ama stres ve üzüntü zararlı. 12. i güne kadar hiç çıkmayıp kan tahlilinde çıkan da var forumda.
Belirti ise bunlar eğer, bende batma ve bel ağrısı çok var. Arada içim de soğuk bişiler akıyor gibi oluyo. Fakat ben reglimi de çok ağrılı ve 6 gün oluyorum. Reglisi çok hafif geçen bir arkadaşım hiçbir belirti hissetmemişti, hamileydi.
Hem konuşa konuşa akşamı ettik, bir gün daha geçti işte :)