• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
canım benimm kaçıncı gün yaptın idrar testini bence hamilesin yarın git bence bana da dua et belirtin varmı

Ederim tabi dua etmem mi :) 6. ve 7. gün yaptım, büyük hayal kırklığına uğramayayım diye henüz erken ilacın etkisidir diyorum ama, inşallah hamileyimdir. Yarın sabah da yapayım, gene çıkarsa, cesaret edebilirsem bi kan vereyim.
Testde cikiyorsa :anneadayı: ne zamandi transferin . Kacinci gun testte pozitif gordun.

6 sı çarşamba sabah erkendi transferim.

3. denemenide aynı yerde mi yaptırdın?

Evet 3 ünü de aynı yerde yaptım canım. Ankaradayım ben, doktorum Cem Atabekoğlu, Hastane HRS Kadın Hastanesi.

Ederim tabi dua etmem mi :) 6. ve 7. gün yaptım, büyük hayal kırklığına uğramayayım diye henüz erken ilacın etkisidir diyorum ama, inşallah hamileyimdir. Yarın sabah da yapayım, gene çıkarsa, cesaret edebilirsem bi kan vereyim.

Evet 3 ünü de aynı yerde yaptım canım. Ankaradayım ben, doktorum Cem Atabekoğlu, Hastane HRS Kadın Hastanesi.
bende novaart ahmet etdem

sıkıntın neydi canım? inş hamişsin bizde pozitif haberlerimizi veririz inşallah

eylül biz ne zaman yapalım bende hiç belirti yok korkuyorum[/QUOTE
Bende de yok bugun sadece regl olcakmis gibi agrim var cok az. Ben de korkuyorum ilk denemde 6 yada 7 de yapmistim pozitifti. Ama su an bilmiyorum hic belirti yok ve bos hissediyorum. Birsey yokmus gibi.

bende öyleyim inşallah yanılırız pozitif sonuçlar alırız yarın 6. gün yapsak mı sabah mı yapılıyor

belirtin varmı bişey hissettin mi

Beklemeliyim diyor bir yanim. Bir yanimda yaap ama negatif cikarsa ne yapacagim :) ayghh kafamda deli sorular
Braz daha beklee canimm kafana takma rahatina bakkk benim bugun ne batmalarim vardi nede bisey yattim oturdum evde yurudum dus aldim kafami dagitmak.icin komedi flim izliyorum dusunme rayina birak sadece bol bol dua et bu guzel mubarek gunlerde guzel haberler alicaz umitsizlik yok bizim icin her zaman umudumuz olmali En buyuk düşmanımız STRES biliyorsun o yuzden kendimiz icin rahat olmaliyiz :)

Bence de yapmayın kızlar, biraz önce kargom geldi, laboquick diye bir markayla test yaptım, bunda bu saatte hiç bişi çıkmadı. İnsan bir dumura uğruyor açıkçası. Ben çok aşırı sarsılmıyorum ama stres ve üzüntü zararlı. 12. i güne kadar hiç çıkmayıp kan tahlilinde çıkan da var forumda.

Belirti ise bunlar eğer, bende batma ve bel ağrısı çok var. Arada içim de soğuk bişiler akıyor gibi oluyo. Fakat ben reglimi de çok ağrılı ve 6 gün oluyorum. Reglisi çok hafif geçen bir arkadaşım hiçbir belirti hissetmemişti, hamileydi.

Hem konuşa konuşa akşamı ettik, bir gün daha geçti işte :)

Braz daha beklee canimm kafana takma rahatina bakkk benim bugun ne batmalarim vardi nede bisey yattim oturdum evde yurudum dus aldim kafami dagitmak.icin komedi flim izliyorum dusunme rayina birak sadece bol bol dua et bu guzel mubarek gunlerde guzel haberler alicaz umitsizlik yok bizim icin her zaman umudumuz olmali En buyuk düşmanımız STRES biliyorsun o yuzden kendimiz icin rahat olmaliyiz :)
senin bizden 1 gün sonra pazar günü koyuldu demi inşallah hepimizde pozitif haberler veririz

Bence de yapmayın kızlar, biraz önce kargom geldi, laboquick diye bir markayla test yaptım, bunda bu saatte hiç bişi çıkmadı. İnsan bir dumura uğruyor açıkçası. Ben çok aşırı sarsılmıyorum ama stres ve üzüntü zararlı. 12. i güne kadar hiç çıkmayıp kan tahlilinde çıkan da var forumda.

Belirti ise bunlar eğer, bende batma ve bel ağrısı çok var. Arada içim de soğuk bişiler akıyor gibi oluyo. Fakat ben reglimi de çok ağrılı ve 6 gün oluyorum. Reglisi çok hafif geçen bir arkadaşım hiçbir belirti hissetmemişti, hamileydi.

Hem konuşa konuşa akşamı ettik, bir gün daha geçti işte :)
benim sol tarafıma günde 2-3 kere bir batma geliyor sol yumurtalık tarafı gibi

Back