• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
merhaba benim 9 haziranda dondurulmuş 2 blastokist embiryom koyuldu 2. denemem lütfen dua edin :( inşallah tutar doktor prednol folic asit bebe aspirini ve progestan vermedi goguslerim zaten küçücük hiç bir belirtim yok inşallah bebeğim bana sımsıkı tutunur sevgiler

Şu erken gebelik testlerinden yap istersen..Ama önce kanda sonra idrarda çıktığı için bugün negatif bile çıksa üzülmek yok.
Ben oğlumda 9. gün idrarda bakmıştım negatifti, 10. gün kanda pozitif çıktı..kendisi şu an 6 yaşında :)
maşallah inşallah bize de nasip olur

Canim bu bence güzel bi isaret. Hic korkma. Benimde son iki transferden 2-3 gün sonra atesim cikmisdi ikisindede hamileydim. Icini ferhat tut sana tutunuyorlar annesi:anneadayı::KK200:
benim de ctesi oldu transfferim bugun pazartesi ateşim var ama hafif boğazım da acıyor inş girip olmam :(

Tamam canım, doktor beni 11. gün teste çağırmış demek ki.. bakalım ne çıkacak testte çok merak ediyorum. Ümidim çok çok az ama yine de var.
Ümidini hic bir zaman kaybetme sen ne kdr pozitif olursan o kadar guzel sonuc alirsin takma yerlesme kanamasidir Allahm gonlune gore versin

Bugün transfer sonrası 3.günüm karnımda regl olacakmış gibi bir ağrı belimde ağrı ve batmalar var bilemiyorum bunlar neye işaret pazar günü regl günüm 5 gün var korkuyorum inş. Bebeklerim bana tutunmuştur. Aranızda böyle olan arkadaşlarım var mı ?

Canim bu bence güzel bi isaret. Hic korkma. Benimde son iki transferden 2-3 gün sonra atesim cikmisdi ikisindede hamileydim. Icini ferhat tut sana tutunuyorlar annesi:anneadayı::KK200:
Canim moral verdin gerçekten inş. Dediğin gibidir .Ateşten kurtuldum şimdi de belimde ağrı ve batmalar var inş. Hayra alamettir.Sen şimdi ne durumdasin canım?

Tamam canım, doktor beni 11. gün teste çağırmış demek ki.. bakalım ne çıkacak testte çok merak ediyorum. Ümidim çok çok az ama yine de var.
Canim inş. Hayırlı ve guzel haberler alırsın. Rabbim seni bebeklerine kavuştursun inş.

Bugün ya 10 ya 11 sayılıyor. 1 hazirandaydı transferim.
Çok mutsuzum. Hem adet sancım var hem de kanamam...
test günüm yarın. Adetime aslında daha 4-5 gün vardı... bilmiyorum durumum ne olacak :-(
merak etme canım dua edicem sana korkma kötü düşünme sakın

Bugün transfer sonrası 3.günüm karnımda regl olacakmış gibi bir ağrı belimde ağrı ve batmalar var bilemiyorum bunlar neye işaret pazar günü regl günüm 5 gün var korkuyorum inş. Bebeklerim bana tutunmuştur. Aranızda böyle olan arkadaşlarım var mı ?

İlaçlar regl olmanı engeller, onun için korkma. İnşallah bebeklerin sana tutunduğu için belin ağrıyordur.

merhaba benim 9 haziranda dondurulmuş 2 blastokist embiryom koyuldu 2. denemem lütfen dua edin :KK43: inşallah tutar doktor prednol folic asit bebe aspirini ve progestan vermedi goguslerim zaten küçücük hiç bir belirtim yok inşallah bebeğim bana sımsıkı tutunur sevgiler

İnşallah hayırlı ve güzel haberlerini alırız. Dr. sana hangi ilaçları verdi?

Back