Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah inşallah bize de nasip olurŞu erken gebelik testlerinden yap istersen..Ama önce kanda sonra idrarda çıktığı için bugün negatif bile çıksa üzülmek yok.
Ben oğlumda 9. gün idrarda bakmıştım negatifti, 10. gün kanda pozitif çıktı..kendisi şu an 6 yaşında :)
benim de ctesi oldu transfferim bugun pazartesi ateşim var ama hafif boğazım da acıyor inş girip olmamCanim bu bence güzel bi isaret. Hic korkma. Benimde son iki transferden 2-3 gün sonra atesim cikmisdi ikisindede hamileydim. Icini ferhat tut sana tutunuyorlar annesi
Zaten yarın sabah doktora gidicem canım. Test yapılacak. Şimdi bi de negatifi görmeye hiç cesaretim yok.
1 haziranda transfer oldum. 10.günde miyim ben? 11 mi?
Insallah sana tutunuyorlardir cnm. Simdiden hayirli olsunbenim de ctesi oldu transfferim bugun pazartesi ateşim var ama hafif boğazım da acıyor inş girip olmam
Tamam canım, doktor beni 11. gün teste çağırmış demek ki.. bakalım ne çıkacak testte çok merak ediyorum. Ümidim çok çok az ama yine de var.Transfer günü sayılmıyor, 10.gündesin canım
Ümidini hic bir zaman kaybetme sen ne kdr pozitif olursan o kadar guzel sonuc alirsin takma yerlesme kanamasidir Allahm gonlune gore versinTamam canım, doktor beni 11. gün teste çağırmış demek ki.. bakalım ne çıkacak testte çok merak ediyorum. Ümidim çok çok az ama yine de var.
Sağol canımÜmidini hic bir zaman kaybetme sen ne kdr pozitif olursan o kadar guzel sonuc alirsin takma yerlesme kanamasidir Allahm gonlune gore versin
benim de ctesi oldu transfferim bugun pazartesi ateşim var ama hafif boğazım da acıyor inş girip olmam
Insallah sana tutunuyorlardir cnm. Simdiden hayirli olsun
hayırlı olsun benim de ctesi oldu inşallah bebişler bize tutunurMerhaba arkdaslar transferim oldu hari hayirlisi
Amin insallah seninde hayirli olsun Rabbim.herseyin hayirlisini nasip.etsinhayırlı olsun benim de ctesi oldu inşallah bebişler bize tutunur
Canim moral verdin gerçekten inş. Dediğin gibidir .Ateşten kurtuldum şimdi de belimde ağrı ve batmalar var inş. Hayra alamettir.Sen şimdi ne durumdasin canım?Canim bu bence güzel bi isaret. Hic korkma. Benimde son iki transferden 2-3 gün sonra atesim cikmisdi ikisindede hamileydim. Icini ferhat tut sana tutunuyorlar annesi
Canim inş. Hayırlı ve guzel haberler alırsın. Rabbim seni bebeklerine kavuştursun inş.Tamam canım, doktor beni 11. gün teste çağırmış demek ki.. bakalım ne çıkacak testte çok merak ediyorum. Ümidim çok çok az ama yine de var.
merak etme canım dua edicem sana korkma kötü düşünme sakınBugün ya 10 ya 11 sayılıyor. 1 hazirandaydı transferim.
Çok mutsuzum. Hem adet sancım var hem de kanamam...
test günüm yarın. Adetime aslında daha 4-5 gün vardı... bilmiyorum durumum ne olacak :-(
Ne kadar iyi kalplisin canım sağol.merak etme canım dua edicem sana korkma kötü düşünme sakın
Canim inş. Hayırlı ve guzel haberler alırsın. Rabbim seni bebeklerine kavuştursun inş.
İnşallah canım, hala ihtimal var mı bilemiyorum ama moral oldun.. sağol..
Bugün transfer sonrası 3.günüm karnımda regl olacakmış gibi bir ağrı belimde ağrı ve batmalar var bilemiyorum bunlar neye işaret pazar günü regl günüm 5 gün var korkuyorum inş. Bebeklerim bana tutunmuştur. Aranızda böyle olan arkadaşlarım var mı ?
merhaba benim 9 haziranda dondurulmuş 2 blastokist embiryom koyuldu 2. denemem lütfen dua edin inşallah tutar doktor prednol folic asit bebe aspirini ve progestan vermedi goguslerim zaten küçücük hiç bir belirtim yok inşallah bebeğim bana sımsıkı tutunur sevgiler