2018 mayis-haziran-temmuz Anneleri❤️

Lazi Oxorca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
3.233
18.089
:anneadayı:Merhaba Arkadaşlar
Bugun hamile oldugumu ogrendim cok sukur
Heyecanimizi hepbirlikte paylasalim tanisalim❤️

1. Lazi Oxorca Lazi Oxorca /yaş:29/sat:14.09.17/ B.d.tarihi:22.06.18/kese goruldu:anneadayı:
2. @Saman Alevi /yaş32/sat:29.08.17/ b.d.tarihi 12.06.18/ kalp atisi duyuldu :anneadayı:

Son düzenleme:
Valla bende neredeyse 2 sene oldu çocuk düşüneli. ama eşimin askerlik iş için başka şehirde olması derken çocuk yapmaya zaman kalmadı. Şimdi kavuştuk biz de heyecanla bu ay istiyoruz artık. Senin adına çok sevindim Allah bağışlasın canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Valla bende neredeyse 2 sene oldu çocuk düşüneli. ama eşimin askerlik iş için başka şehirde olması derken çocuk yapmaya zaman kalmadı. Şimdi kavuştuk biz de heyecanla bu ay istiyoruz artık. Senin adına çok sevindim Allah bağışlasın canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin cnm Allah razi olsun sukur kavusturana cok sevindim insallah kisa zamanda olacaktir artk onunuzdeki engeller kalkmis :))) gzl hberleni bekliom :)))

Hm anladım canım bu belirtiler çoğu zaman adet öncesi de oluyo o yuzden anlamak zor. Peki hissettin mi? İnsan hamile olduğunu hisseder mi?

Hm anladım canım bu belirtiler çoğu zaman adet öncesi de oluyo o yuzden anlamak zor. Peki hissettin mi? İnsan hamile olduğunu hisseder mi?
Evet cnm regl belirtileri ve hamilelik belirtileri cok ayni sanirim hissettim ama yinede icinde korku vrdi deilsem diye cok kaptirmak istemedim kendimi dizginledim fakat bir ses hamilesin diordu

Anlıyorum bunları paylaştığın için çok tsk ederim. Bende de hep korku oluyo ya olmazsa diye. bazı topiklerde okuyorum takmamak gerekiyomus psikolojikmen rahat olmak hamileliği kolaylaştiriyomus öyle diyolar. Ama elde değil çok takıyorum ben

Anlıyorum bunları paylaştığın için çok tsk ederim. Bende de hep korku oluyo ya olmazsa diye. bazı topiklerde okuyorum takmamak gerekiyomus psikolojikmen rahat olmak hamileliği kolaylaştiriyomus öyle diyolar. Ama elde değil çok takıyorum ben
Aynen ben bu ay baska seylerle ilgilendim psikolojik olarak cok rahattim cok sukur ben cok takmiodum ama ay basi olcma yakin sitresleniodum

2.5 yaşında 1 kizim var 2. yi bekliyoruz inşallah. haziran başı gibi duruyor ama mayıs sonu da doğabilir. nasip.. rabbim vaktinde hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah:KK200:

Allah bagislasin kalp atislarini duymussundur sn :)) amin insallah cumlemizin evlatlarni saglikla kucagmiza almayi nasip etsinbinsallah aminnnn

Kizlar bende kasimin 2 sinde duyacagim kalp sesini insallah keseye de bakacaklar cok heycan verici saglikla alalim insallah kucağımiza Allah isteyen herkese nasip etsin

Kizlar bende kasimin 2 sinde duyacagim kalp sesini insallah keseye de bakacaklar cok heycan verici saglikla alalim insallah kucağımiza Allah isteyen herkese nasip etsin
Aminn Cnm bnm bnde ayni cok heycanliyim bnde 1 kasimda gitcm kalp duymaya nasipse ama gunler gecmio sanki :)

X