- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.181
3 aylık sütü kesmiyo aylık olan kesiyo sütü yanlışınız var. Emziren annelere aylık iğneyi önermiyo doktorlar. Yani bana öyle dedi doktor bilemiyorum. Özellikle sordum üç aylık iğnede progesteron mu ne olmadığı için emzirmeye devam edebiliyosunuz. Depo provera ismi aylık olan mesigna mı ne. Bi bakın isterseniz ama aylık olan sütü etkiliyo diye biliyorum. Hatta altı aydan önce vurulmuyo diye biliyorum3aylik demi iğne depo hormon ondandir benim sutum kesildi aylık olabilirim
Yok yok benim sutum yok bitti ondan dolayı aylık olabilirim onun için dedim normalde 3aylik pek önerilmiyor depo olduğu için.ben eczacı teknisyeniyim bizde 3aylik iğneler hep miadı geçer atardik3 aylık sütü kesmiyo aylık olan kesiyo sütü yanlışınız var. Emziren annelere aylık iğneyi önermiyo doktorlar. Yani bana öyle dedi doktor bilemiyorum. Özellikle sordum üç aylık iğnede progesteron mu ne olmadığı için emzirmeye devam edebiliyosunuz. Depo provera ismi aylık olan mesigna mı ne. Bi bakın isterseniz ama aylık olan sütü etkiliyo diye biliyorum. Hatta altı aydan önce vurulmuyo diye biliyorum
Canım öncelikle Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin... Benimde başta çoğul gebelikti üçüzdü sonra ikiye düştü ve sonra tek gebeliğe kan problemi olduğu için clexane 4000 kullandım coraspin gerek duyan doktor da oldu duymayanda en iyisini kendi doktorun bilir tabi hepimiz farklı sıkıntılar çektik çok şükür yavrularımızı bağışladı Rabbim sen şimdi ilaçlarını kullan stres yapma keyfini sür UNUTMA STRESSS HERŞEYDEN DAHA TEHLİKELİ.... Ve bugunlerin çok özel değerini bil ...bebişin de sende sağlıkla yaşayın inşallahSaolasın Allah razı olsun dr bile böyle açıklama yapmadı sen uzun uzun anlatmışsın resmen içim rahatladı. Hep saatinde yapıyorum canım dikkat ediyorum. Çok şeyler yaşadım Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder sağlıkla. Sana çok teşekkür ederim coraspin hakkında içim rahatladı
Canımm saolasın Allah razı olsun ne güzel açıklamışsın inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma. Geçen hafta birinin kalbi durmuş yarın tekrar çağırdı dr kontrole diğeri için elimde olmadan çok korku duyuyorum dua ediyorum hep Rabbim yardımcımız olsun. Tedavi süreci yeterince yıprattı hamile kaldım diye şöyle rahat rahat sevinemedim bile. Allah dualarımızı kabul etsin beterinden esirgesin ne diyeyim. Benim dr da coraspin gerek yok dedi hep ben yinede sormak istedim sonra pişman olmayım diye.Canım öncelikle Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin... Benimde başta çoğul gebelikti üçüzdü sonra ikiye düştü ve sonra tek gebeliğe kan problemi olduğu için clexane 4000 kullandım coraspin gerek duyan doktor da oldu duymayanda en iyisini kendi doktorun bilir tabi hepimiz farklı sıkıntılar çektik çok şükür yavrularımızı bağışladı Rabbim sen şimdi ilaçlarını kullan stres yapma keyfini sür UNUTMA STRESSS HERŞEYDEN DAHA TEHLİKELİ.... Ve bugunlerin çok özel değerini bil ...bebişin de sende sağlıkla yaşayın inşallah
.Sizin bebekler böyle diğer nesneleri tutmaya ne zaman başladı acaba ?
Canım 6 aya kadar her ay gidiliyorBen doktora en son 45 günlükken gittim.. ne sıklıkta gitmek gerekir ki
.
Benimki de tutmuyor,oyuncak aldim eline tutuşturuyorum am bırakıyor (11 haftalik)
Allah yardımcın olsun canım yaa bende bu tracy hogg un kitabını alcam sende bi araştır istersen ama şu gaz dönemleri bitse belki rahat edilir .Biri bana akıl versin. Çıldırmak üzereyim. Ben bu çocuğa nasıl uyku düzeni sağlıycam artık bilmiyorum. Ne gece ne gündüz uyumuyo. Sallanmaya alıştı sürekli sallanmak istiyo gece ya uykumdan olucam ya ayağımda sabaha kadar tutucam boyun ağrısını göze alarak otururken uyuycam yatmaya hasret kaldım. Sinirlerim geriliyor sürekli agresif agresif dolaşıyorum etrafta. Napacam ben ya
Yaa ne oluyor yani 3 aylık vurulmamak mı lazım??Yok yok benim sutum yok bitti ondan dolayı aylık olabilirim onun için dedim normalde 3aylik pek önerilmiyor depo olduğu için.ben eczacı teknisyeniyim bizde 3aylik iğneler hep miadı geçer atardik
Allah yardımcın olsun canım yaa bende bu tracy hogg un kitabını alcam sende bi araştır istersen ama şu gaz dönemleri bitse belki rahat edilir .
Bende bebekken beşikte habire sallamak istermişim annem elini çektiği anda ağlarmışım sonra 8 aylıkken hastanede yatmam gerekmiş orda yatakta yatarken mecburluktan alışmışım tek yatakta uyumaya ya diyorum biseye mecbur kalınca ya alışılıyor yada öyle denk geldi ama en önemlisi araştırdığım her yer sabırlı olunacak bebek istemedi diye hemen düzeni bozmayacak missin hep aynı saatlerde hep aynı şeyi yaparsan olurmuş inşaallah ben denicem mantıklı geliyo sallamayada biz alıştırdık belki vazgeçer
Bende artık topukları mı hissetmiyorum gece daha kötü
Gece yatakta uzaniyorum ayağıma alıyorum kenarlarada yastık diziyorum uyursam düşmesin diye öyle uyuyom
Evet herkesin sıkıntısı ayri. Benim bebeğim ayaklari içe dönük doğdu. Profil resimdeki gibi 6 hafta alçı yapıldı. Sonra ameliyat sonrası 3 hafta daha alçı. Bu Perşembe iki hafta olucak ayakkabilari giyeli. Zor ama çaresiz değiliz çok şükür. Sadece sabır istiyor hemde çok büyüğundenO
O ayakkabı zor oluyomuş burda çok okuyorum ne için kullanıyosunuz ki onu? Amin tabi her annenin farklı derdi var bitmiyo ki bi türlü
Depo hormon çünkü 3aylik hormonu birden aliyorsunuzYaa ne oluyor yani 3 aylık vurulmamak mı lazım??
Evet stres çok kötü ben yaşadım. İğne ve coraspin bir arada oldu. Doktorlar aslinda igneye gerek yok ama yaşımdan ötürü 40 yasimda hamile kaldim. Riske atmamak için ikisini bir verdiler. 36. Hafta zorunlu sezeryan olacağım için iğne ve ilac kesildi ama ben kendime o kadar fazla stres yapmisimki 39. Hafta olacak doğumum 37+6 da geldi doğum sancısı ile beraber. Sen kafanı mümkün oldugunca başka şeylere yormaya çalış. Bebekte doğunca çok huysuz oluyormus çok çok doğru yaşıyorum şu an bile. Relaks git gez dolaş..... Ben yapamadım bari sen yapCanımm saolasın Allah razı olsun ne güzel açıklamışsın inşallah bende sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma. Geçen hafta birinin kalbi durmuş yarın tekrar çağırdı dr kontrole diğeri için elimde olmadan çok korku duyuyorum dua ediyorum hep Rabbim yardımcımız olsun. Tedavi süreci yeterince yıprattı hamile kaldım diye şöyle rahat rahat sevinemedim bile. Allah dualarımızı kabul etsin beterinden esirgesin ne diyeyim. Benim dr da coraspin gerek yok dedi hep ben yinede sormak istedim sonra pişman olmayım diye.
Ben oldum ilk evlendigim zamanlarda. Kendi adıma tövbe ettim. Uzun süren adet döngüsü vede 1seneden fazla sürdü tekrar normal adet olmam.Depo hormon çünkü 3aylik hormonu birden aliyorsunuz
Tavsiyelerine uymaya çalışacam çok haklısın. İnşallah diğer bebeğim sağlıklı olsun yarın kontrole gidecem dr çağırdı diğerinin kalbi durunca takip demişti bakalım inşallah yarın da duyarım kalp atışlarını. Karnım şiş hafif hafif kasıklarda ağrı var Rabbim yardımcımız olsun. Senin adına da çok sevindim Allah evladınla güzel sağlıklı bir ömür nasip etsinEvet stres çok kötü ben yaşadım. İğne ve coraspin bir arada oldu. Doktorlar aslinda igneye gerek yok ama yaşımdan ötürü 40 yasimda hamile kaldim. Riske atmamak için ikisini bir verdiler. 36. Hafta zorunlu sezeryan olacağım için iğne ve ilac kesildi ama ben kendime o kadar fazla stres yapmisimki 39. Hafta olacak doğumum 37+6 da geldi doğum sancısı ile beraber. Sen kafanı mümkün oldugunca başka şeylere yormaya çalış. Bebekte doğunca çok huysuz oluyormus çok çok doğru yaşıyorum şu an bile. Relaks git gez dolaş..... Ben yapamadım bari sen yap
Aynen yan etkisi çok ben eczacı teknisyeniyim hep rafta olurdu ama satulmazdı hic miadı gecer atardıkBen oldum ilk evlendigim zamanlarda. Kendi adıma tövbe ettim. Uzun süren adet döngüsü vede 1seneden fazla sürdü tekrar normal adet olmam.
Etkilemeyen de var. Karar senin
Ben aylık olamadım. Hem migren vardı. Hemde memede kitle var o sebepten. Yan etkilerini anlatmışlardi ama bu kadar çok çekeceğimi yaşamadan bilemedim. Doğrudur kimse tercih etmiyor. 10 kişiden 1 yada 2kisi normal geçiriyor. Diğer herkes benim gibiymis meherAynen yan etkisi çok ben eczacı teknisyeniyim hep rafta olurdu ama satulmazdı hic miadı gecer atardık
Aynı ilk bebegimin 9 haftalık iken kalbi durmustu. Senin stresini çok çok iyi anlıyorum. Buda böyle olursa acaba sorunsuz kucagima alabilecek miyim gibi. Benim bebeğim baştan beri meme reddi oldu birde. Benimde sütüm gelmedi . Arada bir suru olmayacak sikintiar yasadim lohusa depresyonu oldu sonuc. Mama ile beslendi. Keske o kadar stres yapmasaydim diyorum. Bu bile bebeğin emmemesinde etken oluyor.Tavsiyelerine uymaya çalışacam çok haklısın. İnşallah diğer bebeğim sağlıklı olsun yarın kontrole gidecem dr çağırdı diğerinin kalbi durunca takip demişti bakalım inşallah yarın da duyarım kalp atışlarını. Karnım şiş hafif hafif kasıklarda ağrı var Rabbim yardımcımız olsun. Senin adına da çok sevindim Allah evladınla güzel sağlıklı bir ömür nasip etsin
Aynen öyle bende de memede kitle var Daha önce ameliyatta oldum bir de biz de meme kanseri çok var ondan hemşire vurmak istemedi Çok kararsızım ne yapicam Bu sebeple hapta kullanılmıyor çünkü onlar da hormon bilemedimBen aylık olamadım. Hem migren vardı. Hemde memede kitle var o sebepten. Yan etkilerini anlatmışlardi ama bu kadar çok çekeceğimi yaşamadan bilemedim. Doğrudur kimse tercih etmiyor. 10 kişiden 1 yada 2kisi normal geçiriyor. Diğer herkes benim gibiymis meher
Saol Allah razı olsun halden anlıyorsun. Bu yaşadıklarımız da bizlerin sınavı işte sabretmek dua etmekten başka çaremiz yok. Benim ikiz gebelik birinin kalbi geçen hafta duyulmadı buna da bir şey olmasın inşallah çok zor Allah yardım etsinAynı ilk bebegimin 9 haftalık iken kalbi durmustu. Senin stresini çok çok iyi anlıyorum. Buda böyle olursa acaba sorunsuz kucagima alabilecek miyim gibi. Benim bebeğim baştan beri meme reddi oldu birde. Benimde sütüm gelmedi . Arada bir suru olmayacak sikintiar yasadim lohusa depresyonu oldu sonuc. Mama ile beslendi. Keske o kadar stres yapmasaydim diyorum. Bu bile bebeğin emmemesinde etken oluyor.
No stres no stres. Onu sana Allah nasip edecekse eğer nasip ediyor merak etme.
Sen hep böyle düşünmeye calis elinden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?