• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlarr,özellikle biberon ve süt sağma ile uğraşanlar için bir ürüm keşfettim paylaşmak istedim.Belki kullananlar vardır ben yeni keşfetmişimdir :) sütümü sağarak verdiğim için süt pompasının aralarında anne sütü kalıntıları malesef kalıyordu.Kaynatmama rağmen yağlı oluyordu.baby&me likit temizleyici aldım bugün şimdi denedim pompam biberonlarım emziklerim yeni gibi oldu.Hemde çok kısa sürede.Şiddetle tavsiye ediyorum. :)

Ya bişey soracağım. Göğsüm çok ağrıyo düğümlendi galiba orda bi şişlik var geçmiyo. Emziriyorum yine de geçmiyo. Aşırı ağrıyo napacağım bilmiyorum bi önerisi olan var mı çok fena bişey bu ilk defa da oldu napacağımı bilmiyorum
canım o mastit.dikkat et bende 39 derece ateş yaptı ve 1 gün boyunca ilaca rağmen düşmedi.doktor antibiyotik verdi ama ben kullanmadım.önce duşa giriyorsun.dayanabildiğin kadar sıcak suyla kitlenin olduğu yere su tutuyorsun.sonra ö bölgeye masaj yapıp sonrada elle sağıyorsun.Ben böyle yaparak kitleyi dağıttım.

Yani degisiklik iyidir. Bencede biraz aklini dagit bide yani cocuk olunca buyuk sorumluluk hic birseyinsen kacilmiyor tatilide yok
Ah ah sormayın. Biz normalde her sene trabzona gidiyoduk. Akrabalarım hep orda. Şimdi oraya da gidemiycez. Tatile de gidemiycez. Eh insan fena oluyor haliyle yani alışacaz ama artık bundan sonra seneye kimse tutamaz beni ama.. :))

canım o mastit.dikkat et bende 39 derece ateş yaptı ve 1 gün boyunca ilaca rağmen düşmedi.doktor antibiyotik verdi ama ben kullanmadım.önce duşa giriyorsun.dayanabildiğin kadar sıcak suyla kitlenin olduğu yere su tutuyorsun.sonra ö bölgeye masaj yapıp sonrada elle sağıyorsun.Ben böyle yaparak kitleyi dağıttım.
Evet bi arkadaşımız daha bı banyoyu önerdi. Yaptım bugün dağıldı. Ama sürekli oluyo hani bu ben de devamlı sütümü sağmam lazım sanırım. Üşeniyorum da. Banyodan sonra daha çok oluyo

canım bizim doktorumuz 40 dan sonra sizinle aynı giyinsin dedi.birde bebeğin vücut sıcaklığı için ensesine bak dedi.ensesi sıcaksa üşümez dedi.birde elleri ve burnu seni yanıltmasın,onlar zaten soğuk olur dedi
Yaa ama sanki elleri ayaklari usuyunce daha cok hapsuruyolar gibi geldi valla kat giydrmek istemiyorum ama hasta olcaklar diye aklim cikiyo

:halay: doğru üç erkekti bebeklerin.benim de oglan teyzesi :KK200: artık oğlanları seviyorum.belki yaparsın 4. Belli mi olur
:) yok aman aman tam rahata ercegim zaman bi cocuk daha kaldiramam zaten ben rahat edim diyene kadar bi 40 i deviririm.rabbim olmyanlara nasip etsin insallaj

Yaa ama sanki elleri ayaklari usuyunce daha cok hapsuruyolar gibi geldi valla kat giydrmek istemiyorum ama hasta olcaklar diye aklim cikiyo
Ayaklarına ince bi çorap geçirin o zaman. Ben bakıyorum hafif soğumuş ki genelde terden oluyo terliyolar soğuyo ayak el ince bi çorap giydiriveriyorum ayağına. Çnkü gerçekten çok sıcak. Onlarda durmuyor sıcakta. Anne nasıl giyiyosa bebeğe de öyle giydirin derler ya.

Evet bi arkadaşımız daha bı banyoyu önerdi. Yaptım bugün dağıldı. Ama sürekli oluyo hani bu ben de devamlı sütümü sağmam lazım sanırım. Üşeniyorum da. Banyodan sonra daha çok oluyo[/QUOT
Sütün artsın diye içtiğin veya yediğin birşeyler varsa kes.bide bebeğinin göğüslerini boşaltmadığını düşündüğünde sağ.ben gece bazen sağıyorum.gündüz uyumuyorsa ki uyuduğu çok nadir 1 saatte bir emiyor.üşenme çünkü sonucu ameliyata kadar uzanıyor

benimkisi doğduğu günden beri günde en az 10 defa hapşuruyor.doktora onuda sorduğumda normal dedi.ben uzun zamandır tek zıbın ve çorapla tutuyorum.hatta üstüne gelmeyecek şekilde klima da çalıştırıyorum

Sütüm artsın diye içiyodum ama kestim bayadır içmiyorum. Mecbur sağıcam. Aslında bebeğim emiyor baya. Habire emiyo yani. Ama az az emiyo heralde sürekli emmek istiyo. Normal dolu olduğunda boşaltıyor ama çok dolu olduğunda gelemiyo hakkından galiba. Sağıyorum baya çıkıyo ondan sonra da dolmasını beklerken de bebeğim ağladı mı bu sefer verecek süt kalmıyo

arkadaslar sütünüzün azaldagini hissediyorsaniz bira mayasi tableti bende cok ise yaradi. 3 gunluk yatili misafirim geldi, o arada tabi emdi emmedi cok ilgilenemedim.misafirlerin gittigi gun bir mememde bir damla bile süt olmadigini gordum.netten arastirip bira mayasi aldim. galactago damla ve gunde 4 litreden fazla sut ictim.sutsuz memeyi zorla da olsa ara ara biraz emzirdim ve sagdim.3. gunun sonunda sut yavas yavas gelmeye basladi ve su an eski haline dondu. azalma yasayan varsa tavsiye ederim
Nerde satılıyor canım bu

Selam arkadaşlar hamileliğim kesinleşti dün keseyi gördük. Herşeyin hayırlısı diyorum. Mayıs annesi olacakken Mart annesi olmuştum. Bebeğim 1060 gr prematüre doğmuştu. Şimdi sezeryan yaram da iyileşmedi iki kat risk dedi doktor. Zamanında doğarsa 2 kez Mart annesi olucam kısmetse

arkadaslar sütünüzün azaldagini hissediyorsaniz bira mayasi tableti bende cok ise yaradi. 3 gunluk yatili misafirim geldi, o arada tabi emdi emmedi cok ilgilenemedim.misafirlerin gittigi gun bir mememde bir damla bile süt olmadigini gordum.netten arastirip bira mayasi aldim. galactago damla ve gunde 4 litreden fazla sut ictim.sutsuz memeyi zorla da olsa ara ara biraz emzirdim ve sagdim.3. gunun sonunda sut yavas yavas gelmeye basladi ve su an eski haline dondu. azalma yasayan varsa tavsiye ederim
Bende bira mayasini toz halinde iciyorum.sana fayda etmesine sevindim bence de fayda sagliyor.tablet almak istiyorum bir daha ki sefere belli bir markasi var mi nereden alayım

Selam arkadaşlar hamileliğim kesinleşti dün keseyi gördük. Herşeyin hayırlısı diyorum. Mayıs annesi olacakken Mart annesi olmuştum. Bebeğim 1060 gr prematüre doğmuştu. Şimdi sezeryan yaram da iyileşmedi iki kat risk dedi doktor. Zamanında doğarsa 2 kez Mart annesi olucam kısmetse
Canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Hayırlısı olsun, şimdi ve bebek doğduktan sonra zorlanacaksın belki ama 1-2 sene sonra iyi ki peş peşe yapmışım dersin.
Allah nasip ederse ben de bebiş 7-8 aylık olduktan sonra denemelere başlamak istiyorum.
İkisi birden kardeş kardeş büyüsünler birbirlerinin arkadaşı olsunlar.

Hayırlısı olsun, şimdi ve bebek doğduktan sonra zorlanacaksın belki ama 1-2 sene sonra iyi ki peş peşe yapmışım dersin.
Allah nasip ederse ben de bebiş 7-8 aylık olduktan sonra denemelere başlamak istiyorum.
İkisi birden kardeş kardeş büyüsünler birbirlerinin arkadaşı olsunlar.
Korkum bakmak değil İnan ki zaten yaş 31 aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Back