- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.941
İnşallah çabuk geçer zor çünkü çok iyi anlıyorum siziQUOTE="Kereminin Annesi, post: 56724011, member: 896803"]Sormayın. Ya benm kv yanımda tutuyo ilgileniyo ben niye bu kadar strese giriyorum onu bile anlamış değilim ama yavaş yavaş geçiyo sanki.
google gördellerden bak canım, ters emzirme pozisyonu yazınca çıkar. geçmiş olsun.Yaa ters emzirme nası oluyo ki
Maşallah kuzuların kocaman olmuş canım koşup oynadıkları günleride gorucez inşallah o zaman herşey daha kolay olucakEki Görüntüle 2171303 teyzeleri biz buyuduk cok sukur
Yani ara ara hatta herzaman anneligimi sorgulayip acaba yetemiyomuyum benden anne olmuyo mu diye dusunsemde elimden geldigi kadar yetmeye calisiyorum ole farkli bisey ki bazen onlari öpup koklamaya vaktim olmuyo diyebilirim biri kuacagimdayken dieri gozume bakinca kendimi kotu hissediyorum 3 uz olunca 3 tane kolu 3 tane gögsu olsun istiyo insan.. rabbim acilarini yasatmasin cumlemize.. bu arada bi masallahinizi aliriz :)
Masallah bebislerin resmini gordüm buyümüsler:) en basta soleyim cok zor.sutum onlar eve geldiginden itibaren kesilmeye basladi zaten.stres uykusuzluk sezeryan agrisi falan derken sagmaya firsatim olmadi.rahatladikca sagmaya basladim emzirmeye calistim biberona alistikalri icin gogsumu tutmadilar bide cok kucuklerdi agzina alamiyolardi kesildi.zaten en buyuk pismanligim onlar hastanedeyken sagip dolaba koymadigim icindi cunku kimse solemedi benimde bu kadar afallicagimi bilmiyolardi.yedirme konusunda 3 unu bi anda yedirmeyi beceremedim.bi cok 3 uz annesi 3unu bi anda yediriyo ben yapamdim yastikla falan destekleyip biberonu ole veriyolar.ama yapamdim tek tek veriyorum.tek yumurta ikizlerimden yana cok sansliyim cok uslu bebekler cok sukur acikmadiklari surece asla aglamzlar.genelde resimdeki sagdan en bastaki tek kesede olan bebegim cok huysuz asla beklemyi sevmiyo hep o onde oluyo malesef cunku morariyo direk aglarken.bez degisimi kiyafeti toplu yapiorum ayni anda.hic sallamadim zaten kendi kendilerine uyuyolar karinlari doyuyo yarim saat ole etrafi izliyolar ve uyuyolar ondan sonra besiklerine yatiriyorum.yani biri birini mutlaka bekliyo genelde.zaten yanimda halamiz var oda yardimci oluyo gecelri bitanesiyle o yatiyo bnde huysuzla dier ikizlerden birini aliyorum gece henuz besige yatmaya baslamdik malesef hem yatak odam uygun degil 3 besige hemde bir arada bazen birbirlerini uyandiriyolar.ole yani baya tempoluyuz biz vakit ne ara geciyo anlamiyorum
Allah razi olsun teyzesi.evet cok sukur buyutuyoruz bi sekilde.valla bana bide kiz olsun diyolar da diyorum ben dogururum siz bakarsiniz artik buyuk konusmim ama son yani daha da dusunmuyorum.bende hem emzirme hem mama dusunuyodum ama olmadi malesef olmadiMasallah bebislerin resmini gordüm buyümüslerişin güzel yanı artık 2. Cocuk istemeyeceksin bebekler baya erken dogmustu aradaki farkı kapatmışlar sağlıkla buyüsünler annesi.bende mama ve emzirme bir arada veriyorum bu arada
Ay agzindan bal damliyo valla insallah sagsalim goruruz o gunleriMaşallah kuzuların kocaman olmuş canım koşup oynadıkları günleride gorucez inşallah o zaman herşey daha kolay olucak
Ay ayni bizim babamiz :) bide bizim baba agresif yani 3 tane cocukla basa ciktigim yetmiyo bide o ustelik sabaha kadar fosur fosur uyur sabah gelir burasina nolmus nie bole agliyo neyi var nie ilgilenmiyon bi suru laf dinliyorum :)Ahh ahh sormayın bende bi tane var allaha şükür çok huysuz bi bebekte değil. Ben babayla uğraşıyorum :))) bizim babamız bide korkuyo kucağına falan almaya eğitim veriyoruz evde
Allah razi olsun teyzesi sen naptin buyuyomu sipa :)O
Oyyy kurban olurum onlara bu canı verene maşallah sübhallah....
Tmm teşekkürlergoogle gördellerden bak canım, ters emzirme pozisyonu yazınca çıkar. geçmiş olsun.
Ahaha bizimki laf deöiyo da uyku synıııAy ayni bizim babamiz :) bide bizim baba agresif yani 3 tane cocukla basa ciktigim yetmiyo bide o ustelik sabaha kadar fosur fosur uyur sabah gelir burasina nolmus nie bole agliyo neyi var nie ilgilenmiyon bi suru laf dinliyorum :)
Allah razi olsun teyzesi.evet cok sukur buyutuyoruz bi sekilde.valla bana bide kiz olsun diyolar da diyorum ben dogururum siz bakarsiniz artik buyuk konusmim ama son yani daha da dusunmuyorum.bende hem emzirme hem mama dusunuyodum ama olmadi malesef olmadi
canım bizim doktorumuz 40 dan sonra sizinle aynı giyinsin dedi.birde bebeğin vücut sıcaklığı için ensesine bak dedi.ensesi sıcaksa üşümez dedi.birde elleri ve burnu seni yanıltmasın,onlar zaten soğuk olur dediKizlar mrb bayadir takip edemiyorum malum 3uzler den dolayi hastane falan derkn.. bisey sormak istiyorum havalar cok sicak malum bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz ya bizimkiler hastaneden ciktiktan beri duzen tutturamdik bi surekli bi hapsurma el ayak usumesi.. giydiriyorum terliyolar cikariyorum usuyup hapsuruyolar nasil yapcam anlamadim.en son enfeksiyondan yattiktan sonra surekli boleler bi akil verin doktor kontrolleri nor cikiyo ama evde hep boleler ne yapmali
Rezene gaz sancisi icin. Anason ve papatya sakinlestirip rahatlatiyor bebek daha rahat uyuyor bu sayede.Şey ben rezene veriyorum huysuzlandığında da anasonla papatya daha mı etki eder acaba? Bunu baya bi kişiden duydum çünkü
İnsallah bir sıkıntı cikmaz canım. Her bebek farkli farkli büyüyor. Kac cm kafa cevresi? Ordan mi anlado doktor?Oglum iyi dediler dogumdan sonra basi ultrasyon bakilmis iyi demislerdi esime kalbi icinde herkezin bebeginde olan bosluk ama kafasi gene buyudu geldi bize cunku kuzenim bebegi 4 gun once dogdu oglumdan ama benimkinin basi baya buyuk duruyo onun bebegine gore dun doktora gittim. doktorda dogum zamanina gore buyumus dedi pazartesi beyin sinir hastaliklari gitcez bi sıkinti cikmazsa
Doğrudur tabi. Vakit geçiyo bende ona bişey olmasını istemem istermiyim hiç. Ama yok ben ikinci çocuğı kesinlikle istemiyorum
Aa yok saçımı kestiremem :)) ama boyatmayı düşünüyorum. Yani bilmiyorum alışamadım ben bu sürece galiba. Değişikliklere kolay ayak uyduran biriyimdir aslında ama çocuk öyle olmuyormuş malesef
Aa yok saçımı kestiremem :)) ama boyatmayı düşünüyorum. Yani bilmiyorum alışamadım ben bu sürece galiba. Değişikliklere kolay ayak uyduran biriyimdir aslında ama çocuk öyle olmuyormuş malesef
İnsallah bir sıkıntı cikmaz canım. Her bebek farkli farkli büyüyor. Kac cm kafa cevresi? Ordan mi anlado doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?