2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
QUOTE="Kereminin Annesi, post: 56724011, member: 896803"]Sormayın. Ya benm kv yanımda tutuyo ilgileniyo ben niye bu kadar strese giriyorum onu bile anlamış değilim ama yavaş yavaş geçiyo sanki.[/QUOTE]
İnşallah çabuk geçer zor çünkü çok iyi anlıyorum sizi

QUOTE="Kereminin Annesi, post: 56724011, member: 896803"]Sormayın. Ya benm kv yanımda tutuyo ilgileniyo ben niye bu kadar strese giriyorum onu bile anlamış değilim ama yavaş yavaş geçiyo sanki.
İnşallah çabuk geçer zor çünkü çok iyi anlıyorum sizi[/QUOTE]
Ahh ahh çocuk zor iş hakkaten biz bir taneye zor bakıyoruz millet üç dört tane bakıyo. Hayran kalıyorum.

Maşallah kuzuların kocaman olmuş canım koşup oynadıkları günleride gorucez inşallah o zaman herşey daha kolay olucak

Masallah bebislerin resmini gordüm buyümüsler işin güzel yanı artık 2. Cocuk istemeyeceksin bebekler baya erken dogmustu aradaki farkı kapatmışlar sağlıkla buyüsünler annesi.bende mama ve emzirme bir arada veriyorum bu arada

Allah razi olsun teyzesi.evet cok sukur buyutuyoruz bi sekilde.valla bana bide kiz olsun diyolar da diyorum ben dogururum siz bakarsiniz artik buyuk konusmim ama son yani daha da dusunmuyorum.bende hem emzirme hem mama dusunuyodum ama olmadi malesef olmadi

Ahh ahh sormayın bende bi tane var allaha şükür çok huysuz bi bebekte değil. Ben babayla uğraşıyorum :))) bizim babamız bide korkuyo kucağına falan almaya eğitim veriyoruz evde
Ay ayni bizim babamiz :) bide bizim baba agresif yani 3 tane cocukla basa ciktigim yetmiyo bide o ustelik sabaha kadar fosur fosur uyur sabah gelir burasina nolmus nie bole agliyo neyi var nie ilgilenmiyon bi suru laf dinliyorum :)

doğru üç erkekti bebeklerin.benim de oglan teyzesi artık oğlanları seviyorum.belki yaparsın 4. Belli mi olur

canım bizim doktorumuz 40 dan sonra sizinle aynı giyinsin dedi.birde bebeğin vücut sıcaklığı için ensesine bak dedi.ensesi sıcaksa üşümez dedi.birde elleri ve burnu seni yanıltmasın,onlar zaten soğuk olur dedi

İnsallah bir sıkıntı cikmaz canım. Her bebek farkli farkli büyüyor. Kac cm kafa cevresi? Ordan mi anlado doktor?

Aa yok saçımı kestiremem :)) ama boyatmayı düşünüyorum. Yani bilmiyorum alışamadım ben bu sürece galiba. Değişikliklere kolay ayak uyduran biriyimdir aslında ama çocuk öyle olmuyormuş malesef
Aa yok saçımı kestiremem :)) ama boyatmayı düşünüyorum. Yani bilmiyorum alışamadım ben bu sürece galiba. Değişikliklere kolay ayak uyduran biriyimdir aslında ama çocuk öyle olmuyormuş malesef

Yani degisiklik iyidir. Bencede biraz aklini dagit bide yani cocuk olunca buyuk sorumluluk hic birseyinsen kacilmiyor tatilide yok

arkadaslar sütünüzün azaldagini hissediyorsaniz bira mayasi tableti bende cok ise yaradi. 3 gunluk yatili misafirim geldi, o arada tabi emdi emmedi cok ilgilenemedim.misafirlerin gittigi gun bir mememde bir damla bile süt olmadigini gordum.netten arastirip bira mayasi aldim. galactago damla ve gunde 4 litreden fazla sut ictim.sutsuz memeyi zorla da olsa ara ara biraz emzirdim ve sagdim.3. gunun sonunda sut yavas yavas gelmeye basladi ve su an eski haline dondu. azalma yasayan varsa tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…