2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bi de burda bir arkadaş böyle bebekleri hangi sıcaklıkta ne giydirmek lazım diye bi resim atmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum. Bu sıcaklarda sadece çıtçıtlı giydiriyorum ama ayakları soğuk oluyo bana göre kv yok normal diyo ama bacağıma değdi mi ayakları soğuk hissediyorum. Çorap giydiriyim mi?

Benim de ilk dogumum canım o sertlik bende de var ama inşallah geçer, vucut6 aydan sonra kendine gelirmiş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Kahve konusu da günde 1 fincan zarar etmez diye düşünüyorum aşırıya kacmadikca ama doktoruna sor yine de sen belki kafein zarar verir ben emzirmedigim için rahatım şu an o yüzden hiç doktora danismadim

Ha siz emzirmiyosunuz. Bazen keşke bende emzirmesem diyorum. Doğru düzgün hiçbişe yiyp içemiyorum sevdiğim. Yarın kontrolumuz var sorucam bakalım. Dondurma da gaz yapar diye yemiyorum onu da sorucam. Şuanda tek derdim dondurma ve kahve. Uff ya emzirmek iyi güzel ama bu yediklerine dikkat etme meselesi çok kötü. Sizin göbeğiniz kaldı mı? Bide çatlağınız oldu mu?

Norml zamanda olmuyo da emerken bizimkinde de oluyo her emmede fix bi kere boğuluyoruz. Becerip ememiyosun diye söyleniyorum. Anlıyo mu ne gülüyo sonra. İnsan korkuyo ama o boğulma anında sırta vurmak doğru mu acaba ben sadece ayağa kaldırıp ensesini ovalıyorum. Kv falan sırtına vur sırtına geçmez öyle diyor

Dışlanma yok yok :) onlar bana kızdılar :))) kaldıki o kadar lafıma hala cevap veriyolar sağolsunlar. Bende sizi biliyorum. Kimse kimseyi dışlamıyo burda valla herks aksine çok birlik oluyorlar. Bence bu durum onların çok daha evvelden tanışmış olmaları belki bizde ilerde öyle oluruz. Tabi isterlerse sevgilerrr. Konu benle ilgiliydi de yazmadan geçmek istemedim

Şey ben veriyorum. Hazır olanları varya onlardan bide gaz damlası kullanıyorum. Hani hemen rahatlıyo mu bilmiyorum ama artık eskisi gibi değil. Ama vermeyi kesmedim. Deneyin belki faydasını görürsünüz. Kimi bebeğe iyi geliyo kimine başka bişey iyi geliyo deneyip bulmak lazım. Biz de başta baya sıkıntı çektik insan dayanamıyor

Gaz sancısı cok zor ya icin parçalanıyor dimi (((
Baska doktora goturdun mu canim belki farkli bisey der baska derdi mi var acaba

Bizimki büyük tuvaletine çıkmaya çalışırken öyle ağlıyo. Mosmor oluyo ama bilemiyorum belki karnı ağrıyodur tuvaletini yapmaya çalışıyordur. Dilleri de çözülmüyo ki anlasak dertlerini. Ama ben veriyorum rezne doktora sordum o da bişey olmaz bitkisel verebilirsin dedi aşırı verme sadece günde 3 defa yeter dedi. Bnde 3 4 çay kaşığı veriyorum üç defa ama hakkaten iyi biliyor musunuz hem uyku düzeni de oldu geceleri artık daha iyi uyuyor

Bende onları kullandım en son eczanedeki abla kaleidon diye bi damla verdi ondan sonra rahat etti çocuk belki size de iyi gelir. Diğerlerinden daha etkiliymiş. Kutusunun içi yarıya kadar boş ama işe yarıyo yani. Biberonla emenlerde daha çok gaz oluyomuş galiba. Bn kullanmadığım için bilmiyom ama öyle diyolar

Ben şey sorucam bu rota aşısı ne oluyor?

Benm bebeğim gece boğuluyo gibi olmuyo da uyurken yutkunuyo baya böyle sanki kusacakmış gibi olup son anda öksürüğe çeviriyo. Bide bazen sanki süt değil de et yiyomış gibi çiğniyo emdiği sütü yada yuttuktan somra çiğniyo normal mi bunlar. Reflü olabilir mi?

Bizim 65 filandı.ilk başta pek tepki vermedi de bir kaç sefer koyunca alıştı.

Bende bugün aldım.Çok heyecanlandı baya tepindi sonra altında uyuya kaldı.biz bugün tam 60 günlük oldu.tutma refleksi yok tabi henüz
Ay yavrular ya her yaptıkları,öğrendikleri keyif veriyo 3. Ayin ortalarına doğru alayim bari teşekkürler cevaplarınız için

Yavrum benim ya kıyamam 3 ay diyo dr lar gecsin gitsin şu gaz sancısı

Incecik bi çorap giydir istersen.
Bazen ayaklar terler de soğuk hissedersin o da olabilir belki annesin nasil hissedersen

Hasta da olabilir midesi de dolu olabilir devam ederse dr n sor derim canim.
Bebek reflüleri gecici oluyor bizde de surekli ağzına geliyor ve azcik çıkarıyor kisma gibi diil
Su 3 ay gecsin diye bekliyorum

Zaten dr söylüyorcanım kan damlasinan zaman başlıcani ben yaşında başlanıyor diye hatırlıyorum ama emin diilim
Gaz dalmasınıda ben birakmayi düşünmüyorum şimdiliksurda en fazla 2 ay daha kullaniriz bitkisel.birakip başa dönmek istemiyorm

Incecik bi çorap giydir istersen.
Bazen ayaklar terler de soğuk hissedersin o da olabilir belki annesin nasil hissedersen

Ya bazen terleme gibi de oluyo kolları falan yıkıyorum da sürekli ama yine de havalar felaket. Doktor da sen hissedersin diyo ama tecrübe de yokki ben üşümedim mi onu da soyuyorum da doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Bncede bi incw çorap giydiriyim ben nolur nolmaz hasta olacak diye korkuyorum

Reactions: tmz

Kullanılıyo yani dimi doğru hatırlıyorum. Doktorun demesini beklerim o zaman. Ya bende istemiyorum bırakmayı. Benm kullandığım probiyotik takviyeli sezeryan yaptın probiyotikli kullan dedi eczanedeki abla doktora sordum olsun sorun olmaz dedi bende onu kullanıyorum bırakmak istemiyorum ilk zamanlardaki gibi olacak diye korktuğum için. İki üç ay daha kullanıyım olmadı ek şeylere geçmeye yakın bıraktırırm diyorum

Doktorum ters cevir bebek kafası assada olsun sirtini popodan kafaya sivazla demişti oyle yapiyorum.sut cok geldi icin morarıyor genzine kaçıyor öğrenmeye çalışıyor annesi her bebek öyle
Ilkannem vardi morardinda cokkorkmustum ama simdi alistik
Heee bide makas şeklinde tut gogsunu bebisemerken

Yukarı değil aşağa çevircem o zaman. Ya tutuyorum ama bi süre sonra çekmeye başladı mı bırakıyorum hep tutuyum o zaman. Bide benm oğlum silikonla emiyodu yeni yeni başladı benm göğsümü almaya. Sütüm de fazla geliyo boğuluyo heralde. Çünkğ bi bırakıyo memeyi ağzından dört bi koldan süt fışkırıyo yüzü gözü hep süt oluyo. Bide onları yalamaya çalışıyo garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…