- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.501
Geceleri boğuluyor gibi oluyormu peki nefessiz kalır gibi?Reflü yastığı var canım istersen internetten bak, bu gece o şekilde yatır (hafif eğimli) herhangi bir yastıkla yapabilirsin, yarın da doktora götürünce belli olur. İnşallah sağlıklıdır. En azından bu geceyi rahat atlatırsın, süt boğazına gelmez.
ay doktorumuza soracaktım bende tükürüğü bildiğin dış çıkartır gibi tükrük çukartıyo.iyi oldu söylediğinBenim de çok sık oluyo canım ben alıştım ama eşim çok korkuyo gece, hemen uyanıyo noluyor diye
Süt başta tazyikli geliyo ondan sanırım
Ama çok tükürüklü benimki de, çok salyalı
Doktora tükürüğü sordum bi sorun değil demişti
Gecmis olsun benimde bebeğin genzine kaciyor.korkuyordum su an daha rahat atlatiyor ama ben korkuyorum.Kızlar bebeğinde reflü olan varmı?
Reflü olabilir mi acaba,Benim oğlum uykuda boğuluyor adeta yetişemesem ciddi ciddi çocuk gidiyor gibi oluyor çok dertliyim yarın dr gidicez varmı böyle bişey olan
Cnm.onu yapması lazımmış doktor özellikle sordu tam zamanı yapıyor mu diye bziimki de tükürük yapıyo gelişimden yaniay doktorumuza soracaktım bende tükürüğü bildiğin dış çıkartır gibi tükrük çukartıyo.iyi oldu söylediğin
Benimkinde de reflu var hastane yatagi gibi dik yatıyor ve yan yatiyor en azından agzina geldiginde yan oldu icin rahat oluyor bi nebze .bizde gece kusmafalan yok emerken cok tikaniyor morariyor. Arkadaşın dedi gibi reflu yastigi isine yarar ins Allah kolaylık şifa versin insGeceleri boğuluyor gibi oluyormu peki nefessiz kalır gibi?
Gaz sancısı cok zor ya icin parçalanıyor dimiarkadaşlar kimyonu rezeneyi verdiğinizde hemen rahatlıyor mu çocuk? bizimki gazdan ağlayıp çığlık atmaktan beslenemiyo artık. doktora 16-17 saat ağlıyo diyorum normal bişeymiş ya da abartıyomuşum gibi davranıyo tahlillerinde bişey çıkmadı. ben artık napıyım nerelere gideyim bilmiyorum. ağlamasını duyan bu normal değil diyo ya
Bende bugün aldım.Çok heyecanlandı baya tepindi sonra altında uyuya kaldı.biz bugün tam 60 günlük oldu.tutma refleksi yok tabi henüzOyun halisi ne kadarlikken ilgisini çekmeye başlıyor kizlar biz 56 günlüğüz henüz oyuncaklara tepki vermiyor
evet hem içm parçalanıyo hem benim enerjim yetmiyo artık ne uyuyabildim ne yiyebildim çocuğu zıplatarak dolaştırmaktan 1000 km uzağa annemin yanına geldim iki kişi nöbetleşe bakalım diye. idrar kan ultrason baktılar. ultrasonda gaz çıktı. kakasına bakmadılar. dr normal olur öyle diyip yolladı. nurse harveys zinco biogaia etki etmiyo. uykuya dalıp 5 dk sonra ağlayarak uyanıyo. bak saat 7den beri uyanık çocuk çığlık atıyo biberonu ağzından atıyo aç olmasına rağmenGaz sancısı cok zor ya icin parçalanıyor dimi(((
Baska doktora goturdun mu canim belki farkli bisey der baska derdi mi var acaba
Benimkide öyle baloncuk oluyor bazen :) sebebini bilen var mı? Kayınvalidem tükürüğünü çıkaran çocuk erken konuşur derler dedi amaay doktorumuza soracaktım bende tükürüğü bildiğin dış çıkartır gibi tükrük çukartıyo.iyi oldu söylediğin
Başlarda bizde öyleydik sab simplex bize iyi geldi.Veriyorum koca adam gibi yapıyor :)arkadaşlar kimyonu rezeneyi verdiğinizde hemen rahatlıyor mu çocuk? bizimki gazdan ağlayıp çığlık atmaktan beslenemiyo artık. doktora 16-17 saat ağlıyo diyorum normal bişeymiş ya da abartıyomuşum gibi davranıyo tahlillerinde bişey çıkmadı. ben artık napıyım nerelere gideyim bilmiyorum. ağlamasını duyan bu normal değil diyo ya
sab simplex de denedim de etki etmedi düzenli mi kullanmak laızm yoksa ilk kullanışınızda etkisini gördünüz mü? 3 kere falan verdim hiç oralı olmadıBaşlarda bizde öyleydik sab simplex bize iyi geldi.Veriyorum koca adam gibi yapıyor :)
Yok hayır ilk zamanlar yine kıvranıyordu ama şimdi düzenli kullanıyorum.4 damla sabah uyanınca 4 damla akşam yatarken veriyorum.Ben birde hakiki zeytinyağı veriyorum oda kakayı kolaylaştırıyor.Sabahları ağlıyor ama uykudan uyanıyor çıkaramıyor ona sinirleniyor sanırım gündüz biraz ıkınıyor falan yapıyor.Ama başlarda çok kötüydük umarım sizinde çözülür bir an önce çünkü ona yardımcı olamamak inanılmaz kötü ve yorucusab simplex de denedim de etki etmedi düzenli mi kullanmak laızm yoksa ilk kullanışınızda etkisini gördünüz mü? 3 kere falan verdim hiç oralı olmadı
Gaz damlaları düzenli kullanımda etki ediyor 3 kez kullanmaya hiçbir işe yaramaz canım bı düzenli iki hafta kullan bakalım o zaman anlarsın yarayıp yaramadığını Allah yardımcın olsunsab simplex de denedim de etki etmedi düzenli mi kullanmak laızm yoksa ilk kullanışınızda etkisini gördünüz mü? 3 kere falan verdim hiç oralı olmadı
Canım yaz sen de, kimsenin kimseyi tuttuğu yok. Biraz sinirlendik hepimiz o kadar. Sen de hatani anladın geçti gitti kendini üzme boşverPeki kusura bakmayın tekrrdan. Sanırım zor bi süreçten geçiyorum o da buraya yansmış heralde farkında bile diilim. Kırdığım üzdüğüm incittiğim birileri varsa gerçekten özür dilerim. Öyle biri değilim gerçekten. İnsan bazen kendine bile inanamıyor. Bu gece öyle bişey oldu.
@Kumsalpoyraz
@EvBoregi
LastMadOnEarth
@hiye
Atladığım varsa o da görürse ondanda.... herkese iyi geceler dilerim. Umarım birliğiniz böyle güzel mutlu devam eder. Çok hoş böyle birbirinizi tutup savunmanız... hoşçakalın
Canım yaz sen de, kimsenin kimseyi tuttuğu yok. Biraz sinirlendik hepimiz o kadar. Sen de hatani anladın geçti gitti kendini üzme boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?