- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.481
Kimsenin dışlandigi yok yanlış anlamışsın bilmişlik yapılmasına ben bilirim edalarına kızdı buradaki herkes ayrıca seni tanıyorum daha öncede yazdın konuşuldu hep seninle de ne zaman dislandigini hissettin anlamadımKızlar Merhaba herkese,
Geçmiş yazışmaları okudum ve biraz moralim bozuldu. Neden derseniz, ben oğlumu 18 Nisan’da bekliyordum ancak 3 Mayıs’da dünyaya geldi.
Nisan anneleri grubunda yazıyordum ancak onlar 40’ı sünneti gazı konuşurken ben hala doğumu bekliyordum ve konulara oldukça yabancıydım. Sonra onlara da söyledim ve bu gruba yani Mayıs annelerine geldim.
İyi ki de gelmişim gelişim süreçleri aynı gidiyor diyordum ama doğumdan bu yana grupta olmayan arkadaşlara yabancı gibi davranılıp yazılması beni biraz üzdü.
Grubun başından beri burada olmadığım için üzgünüm ama bu şekilde dışlanmakda hoş değil. Sadece belirtmek istedim, sevgiler.
Benim şimdi okuma fırsatım oldu işten güçten.. kimsenin kimseyi dışladığı bi durum yok.. bu platformda zaten kimsenin buna hakkı yok! Arkadaşın “ ben bilirim çünkü okuyorum, ona buna sordum bu kesin böyle” tavrı rahatsız etmiş belli ki.. ben dahil bi çoğumunun ilk bebeği hadi bizler tecrübesiziz.. bi o kadar da ikinci üçüncü çocuğu olan bizden hem daha tecrübeli hem daha bilgili anneler varken 22 yaşında daha gençliğinin ve hayatının baharında bi arkadaşımızın bu kadar rahatsız edici şekilde bilgi sokmasına (bakın vermesi değil sokması!) tahammül edememişler.. yetmezmiş gibi cahil, edepsiz gibi hakaratlerde etmiş yazık.. mevzu sonradan gelme mevzusu değil mevzu boyundan büyük laflar etme..Kızlar Merhaba herkese,
Geçmiş yazışmaları okudum ve biraz moralim bozuldu. Neden derseniz, ben oğlumu 18 Nisan’da bekliyordum ancak 3 Mayıs’da dünyaya geldi.
Nisan anneleri grubunda yazıyordum ancak onlar 40’ı sünneti gazı konuşurken ben hala doğumu bekliyordum ve konulara oldukça yabancıydım. Sonra onlara da söyledim ve bu gruba yani Mayıs annelerine geldim.
İyi ki de gelmişim gelişim süreçleri aynı gidiyor diyordum ama doğumdan bu yana grupta olmayan arkadaşlara yabancı gibi davranılıp yazılması beni biraz üzdü.
Grubun başından beri burada olmadığım için üzgünüm ama bu şekilde dışlanmakda hoş değil. Sadece belirtmek istedim, sevgiler.
Bana dün geldi bi oyun halısı epey oyaladı oğlumu hareket ettikce de çok rahat gaz çıkardı.. ben memnun kaldım..Bizde 69 günlüğüz hala tepki vermiyor :) kuzenim 3 ayını bitirince aldı oynuyor kızı bende 3 ayı bitince alayım dedim . Kraft elephant fishing diye halısı varmış çok övdü bir araştır istersen . Ben de daha almadım
Adı ne canım halınınBana dün geldi bi oyun halısı epey oyaladı oğlumu hareket ettikce de çok rahat gaz çıkardı.. ben memnun kaldım..
Kimsenin dışlandigi yok yanlış anlamışsın bilmişlik yapılmasına ben bilirim edalarına kızdı buradaki herkes ayrıca seni tanıyorum daha öncede yazdın konuşuldu hep seninle de ne zaman dislandigini hissettin anlamadım
Bilmiyorum ki komşu getirdi ismi de mi oluyo :)Adı ne canım halının
Olmaz mı kız hepsinin markası modeli var :)senin dediğin yoksa yere serilen halı olmasın :)Bilmiyorum ki komşu getirdi ismi de mi oluyo :)
Sopaları var oyuncaklar asılı falan bakmıştım ben internetten onlara benziyo ama hiç bilmiyorum model marke :)Olmaz mı kız hepsinin markası modeli var :)senin dediğin yoksa yere serilen halı olmasın :)
Ozaman ben beğendiğimi alayım . Oynamaz diye düşünmüştüm .Sopaları var oyuncaklar asılı falan bakmıştım ben internetten onlara benziyo ama hiç bilmiyorum model marke :)
Benim de çok sık oluyo canım ben alıştım ama eşim çok korkuyo gece, hemen uyanıyo noluyor diyeYa kızlar benim oğlan nasıl yapıyorsa emerken sütü ve durup dururken kendi tükürüğünü benzine kaçırıyor.dün sabah beşikte yaptı yine kıpkırmızı oldu.nefes alamadı aklım çıktı valla.sizde de oluyor mu yoksa bizimkinde mi var birşey
Bizim 65 filandı.ilk başta pek tepki vermedi de bir kaç sefer koyunca alıştı.Oyun halisi ne kadarlikken ilgisini çekmeye başlıyor kizlar biz 56 günlüğüz henüz oyuncaklara tepki vermiyor
Kızlar bebeğinde reflü olan varmı?
Reflü olabilir mi acaba,Benim oğlum uykuda boğuluyor adeta yetişemesem ciddi ciddi çocuk gidiyor gibi oluyor çok dertliyim yarın dr gidicez varmı böyle bişey olan
Benimki reflü canımKızlar bebeğinde reflü olan varmı?
Reflü olabilir mi acaba,Benim oğlum uykuda boğuluyor adeta yetişemesem ciddi ciddi çocuk gidiyor gibi oluyor çok dertliyim yarın dr gidicez varmı böyle bişey olan
Benimki reflü canım
Benim dediğim gibi oluyor mu uyurken?Benimki reflü canım
Kızlar bebeğinde reflü olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?