2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kimsenin dışlandigi yok yanlış anlamışsın bilmişlik yapılmasına ben bilirim edalarına kızdı buradaki herkes ayrıca seni tanıyorum daha öncede yazdın konuşuldu hep seninle de ne zaman dislandigini hissettin anlamadım

Benim şimdi okuma fırsatım oldu işten güçten.. kimsenin kimseyi dışladığı bi durum yok.. bu platformda zaten kimsenin buna hakkı yok! Arkadaşın “ ben bilirim çünkü okuyorum, ona buna sordum bu kesin böyle” tavrı rahatsız etmiş belli ki.. ben dahil bi çoğumunun ilk bebeği hadi bizler tecrübesiziz.. bi o kadar da ikinci üçüncü çocuğu olan bizden hem daha tecrübeli hem daha bilgili anneler varken 22 yaşında daha gençliğinin ve hayatının baharında bi arkadaşımızın bu kadar rahatsız edici şekilde bilgi sokmasına (bakın vermesi değil sokması!) tahammül edememişler.. yetmezmiş gibi cahil, edepsiz gibi hakaratlerde etmiş yazık.. mevzu sonradan gelme mevzusu değil mevzu boyundan büyük laflar etme..
benden de sevgiler..

Bana dün geldi bi oyun halısı epey oyaladı oğlumu hareket ettikce de çok rahat gaz çıkardı.. ben memnun kaldım..

Dışlandığımı hissetmedim ama dışlanacak mıyım endişesi oldu diyelim :))

Neyse sebep başkaymış sorun yok

Benim de çok sık oluyo canım ben alıştım ama eşim çok korkuyo gece, hemen uyanıyo noluyor diye
Süt başta tazyikli geliyo ondan sanırım
Ama çok tükürüklü benimki de, çok salyalı
Doktora tükürüğü sordum bi sorun değil demişti

Kızlar pek uğrayamıyorum ama sizleri seviyorum, hepinizi tanıyor gibiyim
Benim kızım 2 aylık oldu bugün, dün çok huysuzdu, çok yordu beni ama bugün daha iyi
Sanırım atak dönemiymiş

Kızlar bebeğinde reflü olan varmı?
Reflü olabilir mi acaba,Benim oğlum uykuda boğuluyor adeta yetişemesem ciddi ciddi çocuk gidiyor gibi oluyor çok dertliyim yarın dr gidicez varmı böyle bişey olan

Reflü olabilir mi acaba,Benim oğlum uykuda boğuluyor adeta yetişemesem ciddi ciddi çocuk gidiyor gibi oluyor çok dertliyim yarın dr gidicez varmı böyle bişey olan

Canim gidince sonucu buraya da yazar misin gecmis olsun bu arada

Reflü yastığı var canım istersen internetten bak, bu gece o şekilde yatır (hafif eğimli) herhangi bir yastıkla yapabilirsin, yarın da doktora götürünce belli olur. İnşallah sağlıklıdır. En azından bu geceyi rahat atlatırsın, süt boğazına gelmez.

sofiarya Merhaba birsey danisabilir miyim size? Biz verem asimizi 12 temmuzda olduk ve o gun rota asisi olmadik. Aradan 28 gun gecmeli dendi verem asi ile rotanin ikisi de canli asi oldugu icin. Ya da ayni gun olmaliymis 2 asi ama oyle olmadi bizim.

Rota virusu en gec 3. Ay dolarken yapilmaliymis ve bizim 3. ayimiz 3 agustosta doluyor. 3 agustosta cocuk doktorumuz yaparim dedi. Ama aradan 21 gun gecmis olacak. Sizce 28 gun degil de 21 gun gecse sorun olur mu?

Ya da 28 gun gecsin diye 10 agustosta olsak rota virus asisini, bu sefer 3 ayimiz dolduktan sonra olmus olacagiz asiyi. Yani kafam cok karisti.

Beklemeli mi yoksa 21 gun yeterli diyip 3. Ay dolarken mi asi olmaliyiz sizce?

Doktorumuz bu iki asisinin farkli yollarla yapildigini, biri igne biri damla oldgunu ve boyle olunca 28 gun beklenmesi gerekmedigini soyledi ama emin olamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…