2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Yani kimse sana forumdan git demiyor sonuçta bizim malımız değil . Burda vakit geçirmek tabiki seninde hakkın . Ama Belirtisiznesne nin de dediği gibi biz birbirimizin herşeyini biliyoruz . Bir anda böyle ortaya çıkıp da bu tarz yorumlar yapınca haliyle herkes bu kim diyor . Sen istediğin kadar takıl yorum yap hatta bize de soru sor ama sabit fikirli yorumlar yapma o bize yeter .

Biz sana git demiyoruz sadece azcık daha tatlı konuşabilirsin yada ben bilirim ben okudum ben sordum onu asla yapma onu asla içme demeden de gayette güzel devam edebilirsin. Bizde biliyoruz çocuklu hayatın psikolojisini burda bir sürü yeni arkadaş var hiç onlara sesimiz çıkmadı. Kırılmadık üslubun sadece hoş değildi. Mesele yaş küçüklük büyüklük değil kurduğun cümleler.

Dediğim gibi sabit fikirli yorum yapmak istememiştim. Fikrimi belirtmekti benm niyetim. Yanlışlık olmuş. Yanlış belirtmişim demekki.

Peki kusura bakmayın tekrrdan. Sanırım zor bi süreçten geçiyorum o da buraya yansmış heralde farkında bile diilim. Kırdığım üzdüğüm incittiğim birileri varsa gerçekten özür dilerim. Öyle biri değilim gerçekten. İnsan bazen kendine bile inanamıyor. Bu gece öyle bişey oldu.
C Chivas Regal
EvBoregi
LastMadOnEarth
hiye

Atladığım varsa o da görürse ondanda.... herkese iyi geceler dilerim. Umarım birliğiniz böyle güzel mutlu devam eder. Çok hoş böyle birbirinizi tutup savunmanız... hoşçakalın

Benimki abarak öpüyor ne desem olmuyor eşim uyarmıyor da.. ben yüz göz olcam az mikrop da lazim diyor herşeye kadin

Kizlar nasilsiniz bi hararetlenme olmus sanirim gazlar ne alemde biz hala devam. oglumun saclari bu gun rahmetli oldu kel oglan ettik. cok dokuluyordu duzgun gur ciksin istedik. Benim oglumda dogdundan beri gozunde capaklanma var hic gitmiyor damlalar goz masaji ise yaramadi benim gibi olan varmi?

Ya kızlar benim oğlan nasıl yapıyorsa emerken sütü ve durup dururken kendi tükürüğünü benzine kaçırıyor.dün sabah beşikte yaptı yine kıpkırmızı oldu.nefes alamadı aklım çıktı valla.sizde de oluyor mu yoksa bizimkinde mi var birşey

Bizimki de yapıyor arada bende korkuyorum. Yan yatırmaya çalışıyorum artık hareketlendiler. Hemen düz oluveriyor

Ayy acımaz mı canı ya saçlar çıktıkça ? Benimkilerde dökülmeye başladı traş etsek mi diye düşündük de yanlış mı olur diye korktuk .

Canım benimkinde de oluyor.korkuyorum ben de ama alıştım gibi de.normal bir durum herhalde.

aslında göz ve diğer gelişimler için kesilmesi gerekiyor muş saçların ve 40 da kestirmek sünnetimiş.bizde keselim dedik ama bizimkisi kel sayılır göz içinde bazılarında ılık açık çay geçiriyormuş ama bizde işe yaramamıştı.komşumun kızınınkinide çayla geçirmişler

Oyun halisi ne kadarlikken ilgisini çekmeye başlıyor kizlar biz 56 günlüğüz henüz oyuncaklara tepki vermiyor

Oyun halisi ne kadarlikken ilgisini çekmeye başlıyor kizlar biz 56 günlüğüz henüz oyuncaklara tepki vermiyor
Bizde 69 günlüğüz hala tepki vermiyor :) kuzenim 3 ayını bitirince aldı oynuyor kızı bende 3 ayı bitince alayım dedim . Kraft elephant fishing diye halısı varmış çok övdü bir araştır istersen . Ben de daha almadım

Daha erken canım bizim ki 70 günlük 5-10 dk anca duruyor.
3.ay bitiminde daha iyi oynar diyorlar. E bebekte 89 tl olan bir oyun halısı var baby plus tı galiba markası çok güzel biz memnun kaldık. Pahalı almaya gerek yok diye düşünüyorum.

Kızlar Merhaba herkese,

Geçmiş yazışmaları okudum ve biraz moralim bozuldu. Neden derseniz, ben oğlumu 18 Nisan’da bekliyordum ancak 3 Mayıs’da dünyaya geldi.
Nisan anneleri grubunda yazıyordum ancak onlar 40’ı sünneti gazı konuşurken ben hala doğumu bekliyordum ve konulara oldukça yabancıydım. Sonra onlara da söyledim ve bu gruba yani Mayıs annelerine geldim.

İyi ki de gelmişim gelişim süreçleri aynı gidiyor diyordum ama doğumdan bu yana grupta olmayan arkadaşlara yabancı gibi davranılıp yazılması beni biraz üzdü.

Grubun başından beri burada olmadığım için üzgünüm ama bu şekilde dışlanmakda hoş değil. Sadece belirtmek istedim, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…