2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ne kadarlık oldunuz.dün doktorum 3ayda etrafı keşfetmeye başlar ve emmek istemeyebilir dedi

Aynı cnm yoksa bakmıyor bile ağlıyor memeyi verince ama açsa saldırıyor. Artık güçlü emiyo o yüzden çabuk doyuyor

Cnm stün gayet iyi bence hepimiz o ilk zamanki dolulugu 10. Günde kaybettik çünkü yettiği kadar üretiyor memeler. Hiç dert etme o gaz sancisi ile yapıyo o çekiştirmeyi süt az diye değil.

Aynı almışız seninle cnm ama ben 10 kilo kadar verdim yine de acayip kötü bedenim göbek basenler geçecek inş annelik zormus. Senin ikinci bebekti değil mi

Benim de kafasında yeni yeni kepekler çıkıyor beyaz beyaz . Zeytinyağını nasıl kullandın konakta

Tamam canım biz 3-3.30 saatte bir falan kalkıyorduk geceleri, doktor öyle söylemişti ama zaten doktoru değiştiririm bu saatten sonra. Mamayıda vermiycem bakalım pazartesiye kadar inşallah kilosu toparlar. Bende lansinoh ve sütümü sürüyorum arada da doğal zeytinyağı sürüyorum yaralarım hızlı iyileşmişti onlar sayesinde inşallah yine iyileşir.
Kaka yapmıyor canım oda enteresan. Son kontrolde söyledik doktora bazı çocuklar 10 günde bir bile yapabilir dedi. 2-3 günde bir kaka yapıyoruz ama çişimiz normal hergün yapıyor. Doktor kakadan değil çişden belli olur demişti iyice kafam karıştı. Inşallah doyuyordur kuzum o doymamış gibi hissettikce ben üzülüyorum. Mamayıda mümkün olduğu kadar vermiycem bakalım.
Canım ben hiç biberon vermedim alışır memeyi bırakır diye. Kaşıkla verdim mamayı hastanede ebe öyle söylemişti. Inşallah bende bu endişelerimden kurtulabilirim.
Bnce gazdandır çekiştirmesi tamda gazın basladığı zamanlar . Gaz damlasını düzenli kullan bnce . Sür içinde burda kuzlar galactigo damla mı ne ondan içiyolardı işe yaramıştı
Damlasını düzenli veriyorum canım amam işe yaramıyor sanki. Biraz daha kullanalım bakalım olmadı başka damla deniycem.
Cnm stün gayet iyi bence hepimiz o ilk zamanki dolulugu 10. Günde kaybettik çünkü yettiği kadar üretiyor memeler. Hiç dert etme o gaz sancisi ile yapıyo o çekiştirmeyi süt az diye değil.
Öyle çekiştirince doymuyor gibi hissediyorum canım böyle düşündükcede takıntı oldu sanırım 2 gündür gögüslerimi kontrol edip duruyorum. Biraz rahatlamam lazım sanırım.

Normal canım endişe etme :) çok sıcakta ve çiş yapınca kendini salıyor, kuru ve çiş yokken soğukken toplanıyor.

normal canim.bezi doluyken cok sicakta aynen oyle saliyor kendini.soguksa hemen toparlaniyor kuculuyo.ilk basta bende korkmustum ama esim normal oldugunu soyledi :)

çipi yoksa serbest ve yumuşak.çipi varsa toplanmış ve küçülmüş oluyor
Sağolun kızlar

Benim de kafasında yeni yeni kepekler çıkıyor beyaz beyaz . Zeytinyağını nasıl kullandın konakta
Zeytinyağı bolca sürdüm konaklara, 1 saat kadar bekledim iyice yumuşadılar, tarakla bıngıldağa zarar vermeden hafif ve yan şekilde taradım. Konağın kalkan yerlerinden kaldırıp temizledim, saçları da koptu hep ama konak temizlendi, sonra şampuanla yavaşça ılık suyla yıkadım. Bir kaç sefer de tamamen bitti. Yumuşamayan konaklar oldu onları sabırla yağlayıp işlemi
Tekrarlayıp bitirdim bi kç gün sürdü. Çok zorlamadım..

Bebeklerinizin gelisimleri nasil

Bizim 2 aylik 4300 kilo 57 cm de boy 2650 ile hastaneden çıkmıştık

Canim kafasini geri atmasi memede kivranmasi gaz dan dolayı. Bolbol gaz masaji yap boyle davranislar sergilediginde ben gaz damlasi kullaniyorum ilk zamanlar etki etti ama şimdi etmiyor sanki gene kivraniyor 2 cay kasigi ictigim rezene çayından vermeye basladim 2 gundur bakalim iyi gelecekmi. Sutunun yetmedigini cisli bezinden anlayabilirsin. Bez sayisi yeterli ise kilo alimi iyi ise mama kullanmamalisin bence.

Mama hiç vermedim bugün canım bende gazdan olduğunu düşünüyorum çünkü acı çeker gibi ağlıyor uykusunda bile ağlayınca sırtını ovuyorum sakinleşince tekrar yatırıyorum. Şimdi uyandırıp emzirdim 15 dk emdi sadece süt mü az yoksa tok mu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…